Pages

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου για την αγωγή της Γιάννας Αγγελοπούλου σε συντάκτες του Unfolow (Βίντεο)

Αγωγή εναντίον του περιοδικού Unfollow κατέθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου ζητώντας 800.000 ευρώ αλλά και επιπλέον 80.000 ευρώ για κάθε δυσφημιστική αναφορά του ονόματός της, από εδώ και πέρα.
Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, υπεύθυνη ρεπορτάζ του περιοδικού Unfollow φιλοξενείται μέσω Skype, στην Ελεύθερη ΕΡΤ και στην εκπομπή Zona Rosa, που παρουσιάζουν ο Στ. Πανούσης, και ο Χρ. Αβραμίδης.

Η αγωγή απευθύνεται στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, τον Αυγουστίνο Ζενάκο και τη Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου. Αφορά το ρεπορτάζ του συντάκτη Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, «Γιάννα Αγγελοπούλου oil», που συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος 37 (Ιανουαρίου) του UNFOLLOW.

Με την πολυσέλιδη αγωγή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αξιώνει 800.000 ευρώ από τους τρεις συντάκτες, γιατί το δημοσίευμα του UNFOLLOW της προκάλεσε «ψυχικό πόνο και στεναχώρια», την «δυσφήμισε βάναυσα σε δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αλλά και διατάραξε την «κοινωνική και ηθική» της ισορροπία. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

1 σχόλιο:

  1. Χθες,σχολιασα το γεγονος της αγωγης, με ....αστικη αγωγη!! Παλιν σημερα ,μπροστα μου, την εχω την κυρια!! Τωρα ,φταιω εγω ,να ξεκινησω τα γαλλικα;; Ναι,το πιο ασχημο απο ολα,με αυτους τους τυπους,ειναι που ποτε τους,δεν αισθανονται ,ποτε πρεπει να σταματησουν!! Και εκει,αρχιζει η κατρακυλα. Δεν εννοω η οικονομικη,διοτι η οικογενεια αυτη ,ειναι παντος καιρου!! Εννοω,την κατρακυλα της εικονας,που θελουν να εχουν.Απαιτει απο ενα περιοδικο 800.000 ευρω ,αποζημιωση,γιατι λεει "της προκαλεσε ψυχικο πονο,και στεναχωρια"!!! Να κανει τον σταυρο της,και να φτυνει τον κορφο της,μην την παπαλαβουν....απλοι,καθημερινοι ανθρωποι,καθολου αστοι....και τοτε θα δει για ποιον πονο θα μιλα!! Οσο για τα λεφτα; Δεν τα εχει αναγκη. Αλλα, προσπαθει να καταφερει!! Την φιμωση και τον εξαφανισμο του περιοδικου!! Βρε ,κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει....Ααα ""Je soui UNFOLLOW" ολοι μας,κ.Αγγελοπουλου!!! Γι'αυτο σας λεω ,μην προκαλειτε τον κοσμακη!! Αν ....λεμε αν.....χασετε την αγωγη δικαστικα,το επομενο βημα ποιο θα ειναι; Θα παρετε καλασνικωφ; Ελεος πια ,και με εσας ,και με τους πονους σας!! Αλλαξτε συμβουλους! Να ενας καλος ελιγμος!! Και εγω,κατι τετοια διαβαζω,και εχω και ψυχικο και σωματικο πονο...300 η πιεση!! Οσο για την ισορροπια μου;; Χαλια,και αυτη και τα νευρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή