Pages

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Απ' τις αγροτικές κινητοποιήσεις στα "γεμιστά" της Θ. Φωτίου (Βίντεο)

Δεν ξύπνησαν φυσικά ένα πρωί οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών καναλιών και αποφάσισαν να ασκήσουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, προβάλλοντας τις εργατικές κινητοποιήσεις. Ανοιχτό μέτωπο έχουν μαζί της –το «χοντρό» παιχνίδι είναι στο παρασκήνιο- για τις τηλεοπτικές άδειες γι’ αυτό παρακολουθούμε τηλεοπτικές εικόνες και «φιλεργατικά» σχόλια από τηλεπαρουσιαστές που πριν λίγο καιρό θα ήταν αδιανόητα.

Βλέπουμε λοιπόν στο βίντεο που παραθέτουμε την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς και να στιγματίζεται η συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως του υφυπουργού Εσωτερικών  Γιάννη Μπαλάφα που έκανε λόγω για «πολλούς αγρότες – επιχειρηματίες» που εκμεταλλεύονται άλλους αγρότες που έχουν στην δουλειά τους, και του υφυπουργού υποδομών Π. Σγουρίδη ο οποίος μίλησε για αγρότες «που δεν ξέρουν τι θέλουν».

Στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε και την σημερινή «πολιορκία» των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από απλήρωτους για 6 μήνες, συμβασιούχους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίοι με ευφάνταστα συνθήματα περί «γεμιστών» βάζουν στον στόχαστρο τους την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου