Pages

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δεν Ψαρώνουμε.. στη βρώμικη επίθεση του εθνικιστή-λαϊκιστή Καζάκη

Αυτός είναι ο Καζάκης, Γραμματέας του ΕΠΑΜ…

Η απάντηση του Γραμματέα του ΕΠΑΜ στη δημόσια κριτική που του άσκησε η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για τις εχθρικές του θέσεις απέναντι στους μετανάστες και στο σύνολο της εργατικής τάξης έκρυβαν μια επιβεβαίωση και γέννησαν πολλά ερωτηματικά.
Επιβεβαίωσε την άποψη περί συνέχειας της αστικής πολιτικής στο περιεχόμενο, στις μεθόδους και στις μορφές.

Όμως πώς να κατανοήσει κανείς το λόγο για τον οποίο η γεμάτη ύβρεις, υπονοούμενα, λάσπη, δήθεν απάντηση του πολιτικού γυρολόγου Καζάκη, σήμερα Γραμματέα του ΕΠΑΜ, δεν απευθύνεται στην ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, αλλά στοχοποιεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (;).

Χρησιμοποιώντας μάλιστα τις πιο βρώμικες μεθόδους και κατηγορίες «περί κουκουλοφόρων που αναμασούν οι μηχανισμοί της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής, οι ενσωματωμένοι δημοσιογράφοι-δημοσιολόγοι; Αιτία του πολυσέλιδου λιβελογραφήματος του είναι μόνο η εθνικιστική του τύφλωση και λαϊκίστικη παλινωδία;

Αλήθεια, δεν έχει δει τόσο χρόνια ο Καζάκης και το ΕΠΑΜ τους φαντάρους με στολή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να παρεμβαίνουν τις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις και να κάνουν επώνυμα δηλώσεις ενάντια στους πολέμους, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων, να συμμετέχουν χρόνια τώρα στις Πορείες του Πολυτεχνείου και στους αγωνιστικούς εορτασμούς της Πρωτομαγιάς; Για ποιους κουκουλοφόρους γράφει;

Σε μια περίοδο μάλιστα που το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κλιμακώνει την αγωνιστική του προσπάθεια για να εκφράσει τα δικαιώματα και τις ανάγκες του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και στέκεται αλληλέγγυο στην εργατική οικογένεια, αλλά και στο σύνολο του χαμηλόβαθμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που πλήττεται από την οικονομική κρίση και την αυθαιρεσία της Ιεραρχίας. Που μάχεται στο πλευρό του κόσμου της εργασίας, αναζητώντας όρους κοινού αγώνα ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και στο νέο νόμο για τη θητεία που γενικεύει τη μαύρη εργασία των φαντάρων και μας χρησιμοποιεί ως δούρειο ίππο για την εξαφάνιση κάθε εργασιακού δικαιώματος και των όρων κοινής πάλης μέσω της Μοριοδότησης-Πιστοποίησης-Αξιολόγησης. Που αποκαλύπτει και αμφισβητεί, Μέσα στον Στρατό, τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας που αντιμετωπίζουν τον εργαζόμενο λαό ως εσωτερικό εχθρό. Που παλεύει ενάντια στον ευρωπαϊκό πόλεμο κατά των μεταναστών –η άρνηση φαντάρων να παράσχουν υπηρεσία στο hot spot/στρατόπεδα συγκέντρωσης γίνεται πράξη παρά τις απειλές περί Στρατοδικείων-. Που εναντιώνεται τόσο στην συνεργασία, όσο και στις ασκήσεις με το ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το κράτος δολοφόνο Ισραήλ.

Έρχεται ο Καζάκης, Γραμματέας του ΕΠΑΜ, να μας επιτεθεί με αντίστοιχες άθλιες μεθόδους σαν αυτές του Βορίδη, που ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απαιτούσε την «πάταξη» του κινήματος των φαντάρων, την εβδομαδιαία επίθεση του φασιστικού «ΣΤΟΧΟΥ» και των ΝΑΖΙ εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.

Όλοι αυτοί μας καταγγέλλουν ως πράκτορες του Σόρος… Ότι τα παίρνουμε....

Μια βρώμικη επίθεση από το Γραμματέα του ΕΠΑΜ που εξαπολύεται σε χρονική σύμπτωση με τη νέα δίκη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ενώ εκκρεμεί πληθώρα δικαστικών διώξεων εις βάρος μας, τις οποίες ενορχήστρωσε το βαθύ κράτος, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δρομολογεί και απαιτεί η κυβέρνηση προκειμένου να καμφθεί η αμφισβήτηση των φαντάρων και το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Παραδίδουμε στην κρίση των συναγωνιστών μας στα κοινωνικά κινήματα τον Καζάκη, Γραμματέα του ΕΠΑΜ.

Εμείς δεν Ψαρώνουμε. Δεν Ψαρώνουμε σε Κράτος και Στρατό, σιγά μην Ψαρώσουμε στους Καζάκηδες…

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437

35 σχόλια:

  1. Ολοι οι φασιστες μαζι, μια γροθια και μια φωνη.
    Κοινος ο εχθρος τους.

    http://www.freepen.gr/2016/02/blog-post_842.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδιόριστος Αμετάκλητος15 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:04 μ.μ.

    "Ξεβρακώνονται" "αριστεροί", φασίστες, κουκουλοφόροι σιτιζόμενοι από τη ΓΑΔΑ, πρακτοράκια. Έχει απ' όλα ο μπαξές. Ο Καζάκης αγωνίζεται να πείσει τα αφεντικά του ότι μπορεί να κάνει τη βρώμικη αντικομμουνιστική δουλειά για να του "ρίξουν" μπαγιόκο αλλά είναι απελπιστικά λίγος πολιτικά. Μέχρι το 2012 έβγαινε πού και πού σε κανένα πάνελ μαζί με άλλους, έκτοτε βγαίνει μόνος του και κάνει μονόλογο όπως μεθοδεύεται και γίνεται με τους χρυσαυγίτες. Οι κολογιές με τον Παπαθεμελή, με τον Καμένο, με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Γράμμου-Βίτσι (δηλ. τους φασίστες), η αρθρογραφία στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και τελευταίο η ευθεία επίθεση στους αγρότες και στο ΚΚΕ και η αποθέωση των φασιστών από τα μπλόκα αγροτών της Πελοποννήσου για τα στημένα επεισόδια στο Χαιδάρι στις 12/2 με το σπάσιμο του περιπολικού δεν αφήνουν καμί αμφιβολία για το ποιόν του τύπου. Είναι από τα ωραία της κρίσης, ένας ένας όλοι περνάνε από το ταμείο για πληρωμή και έτσι βγάζουν την κουκούλα. Πάει για λουκέτο και το blog αυτού του φασιστάκου, ούτε σχόλιο δεν υπάρχει πλέον στον βόθρο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι η αντιπαράθεση αυτού του επιπέδου δεν ωφελεί, αδικεί και τις δυο πλευρές, κακώς ξεκίνησε, με αστήριχτες κατηγορίες (όχι κριτική, η κριτική είναι επιβεβλημένη προς όλες τις πλευρές) εναντίον του Καζάκη περί φασισμού, εθνικισμού, επίθεση στους μετανάστες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι παντα ειναι ανωνυμες οι επιθεσεις προς τον Καζακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά,επειδή σας παρακολουθώ.Πολύ σωστά κάνετε και απαντάτε στον συγκεκριμμένο κύριο.Από την άλλη όμως ,σύμφωνα με την άποψή μου,κάνετε τραγικά λάθη ,τα οποία λειτουργούν εναντίον σας.Πρώτον σε ποιό κείμενο απαντάτε.Για ποιό λόγο δεν πρέπει να γνωρίζουμε εμείς τις απόψεις του κυρίου Καζάκη;Δεύτερον γιατί τα κείμενα δεν έχουν υπογραφή;Περιμένω σοβαρή ενυπόγραφη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδιόριστος Αμετάκλητος15 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:07 μ.μ.

    Στο blog του έχουν ανέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ότι μας αφορά στο κείμενο είναι υπογραμμισμένη η απάντηση Καζάκη. Την πατάς και σε παραπέμπει στις απόψεις του. Οσο για την υπογραφή στα κείμενα του "Σπάρτακου" νομίζουμε ότι ισχύει το αυτονόητο. Τα ανυπόγραφα κείμενα -όπως ισχύει και στο μπλοκ μας- φανταζόμαστε ότι εκφράζουν το σύνολο της συλλογικότητας. Σε τέτοιες περιπτώσεις -όπως και σε ανακοινώσεις των Γραφείων Τύπου των πολιτικών κομμάτων- η υπογραφή είναι περιττή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδερφια μου χρυσαυγιτες
    https://www.youtube.com/watch?v=gXjeBNFy1Ec

    12 και 13 Φλεβάρη,
    http://www.koutipandoras.gr/article/162162/elave-telos-i-politiki-zoopanigyris-toy-kke-me-tis-epidokimasies-ton-meson-mazikis

    μικρη γευση απο βοθρο

    http://www.freepen.gr/2016/02/blog-post_842.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Τί θα πεί υπογραμμισμένη!!!Γιατί δεν βάζετε ολο το κειμενο της απάντησης...ΟΦΕΊΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ...ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ...ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΕΣΗ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδιόριστος Αμετάκλητος15 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:44 μ.μ.

    Αμφισβητούνται τα περιστατικά που αναφέρω στο σχόλιο 7:04; Ερωτώ και πάλι μήπως αμφισβητούνται;
    Διότι βλέπω πολλοί θαυμαστές του φασίστα Καζάκη να γνωρίζουν ακόμη και τί ώρα πίνει καφέ καθημερινά αλλά να αγνοούν τα περιστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχικά μην ξαναγράψεις με κεφαλαία γράμματα bab cav. Δεύτερο είσαι άσχετος για να μας δώσεις μαθήματα δεοντολογίας. Και τρίτο τα γραπτά του πολιτικού σαλτιμπάγκου Καζάκη δεν έχουν καμιά θέση στο μπλοκ μας. Το πόσο προκλητικά ψεύτης και πολιτικός απατεώνας είναι φάνηκε και σε μια αντιπαράθεση που είχαμε μαζί του.
    http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/05/blog-post_9072.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.youtube.com/watch?v=z1Abtt8R2Fk
    Tελικά έχετε σε όλα δίκιο.Μέχρι και συνάδελφοι ψυχολόγοι έσκισαν τα πτυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φραπες/Η αρχη του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου σας εχει κανει λοβοτομη, δεν περιμενα απο το κοκκινο επιθεση στο επαμ ,αλλα μπρεζνιεφοσταλινισμενοι ειστε κι εσεις-ετσι φαινεται..και ναι ,ο αγωνας ειναι εθνικοαπελευθερωτικος ΚΑΙ κοινωνικος,αυτο εξηγει το επαμ,κι αν δεν το καταλαβαινετε με τα νατοικα πλοια στο αιγαιο ,αρχιζω να εχω κιεγω τις υποψιεςμου ,πχ,οτι η επιθεση στοεπαμ ειναι προσχεδιασμενη ,ο ανταρσυα συμμετεχει σαυτη ,και το βαθυ υποχρεωνεται μετη σειρα του ν ακολουθησει την κομματικη γραμμη../για το σχολιο σου ,"βαθυ",των 2.50 ,δεν με πειθεις..αντιθετα οι υποψιες μεγαλωνουν ,αν θες να εισαι πειστικος [προς την ηγεσια σου ] μια αναδημοσιευση κι ενα σχολιακι δεν αρκουν..ζητω η κομματικη πειθαρχια , ακομα κιαν αφορα την γενοκτονικη αποικιοποιηση [και πολιτιστικα] του παροντος οικοπεδου-αντε βρε,λιγο ακομα και θα σας δεχτει το κκομμα πισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς μετά την πορεία και την κατάληξη Λεβέντη κανείς δεν μπορεί να ελπίζει στην περιθωριοποίηση και στο σβήσιμο καζακικών μορφωμάτων.
    Όσοι και αν φεύγουν από κοντά του, η πορεία του δείχνει πως ήρθε για να μείνει "κοντά μας". Ένας εκκολαπτόμενος μουσολινίσκος που κάποτε μπορεί να του δώσουν τα αφεντικά του ένα παραγγελιόχαρτο να εκτελέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.youtube.com/watch?v=z1Abtt8R2Fk
    Πόσες αλήθειες λέει αυτός ο "πατριώτης" αγρότης;

    Μα φυσικά και μιλάει στην εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην Σπάρτη που έγινε εχτές:
    https://www.youtube.com/watch?v=ja_DRLph0nc
    Και τι είπε ο "ακκομάτιστος" αγρότης του Καζάκη;
    Μαζί με τα χρυσαύγουλα ήμασταν στο περιπολικό κοντά και νόμισα πως δικοί μας το σπάγανε...
    Στο Σύνταγμα ήταν μαζί με αυτούς που ήθελαν να πουν "δεν είμαστε αγρότες, αίλυναις είμαστε" και δεν τους άφησε ο Μπούτας.

    Τελικά όπως τα είπε ο Καζάκης: ζωοπανύγηρις το πάνω δεξιά μέρος του δρόμου που κάθονταν οι δεκαεπτά επαμίτες "αγρότες".

    Μπουκώθηκε από τον επαμίτικο λαό που μάζεψε ο Καζάκης στο Σύνταγμα και άρχισε από την επομένη να τα μαζεύει και να μιλάει για τα ζώα του. Θαρρείς και αυτά τα ζώα που τον ακολουθούν έφταιγαν που δεν μάζεψαν κόσμο να σβήσουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ μαζί.

    Πόση κατάντια πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Βαθυ Κοκκινο (16 Φεβρουαρίου 2016 - 2:50 π.μ.)
    "Πρωτον συνεμορφώθην με τας υποδείξεις σας..."(δεν σας κολλάει το πληκτρολόγιο ποτέ;...έ το άλλαξα...)
    Δεύτερον το οτι είμαι ασχετος που το στηρίζεις ...αν θελεις μας το λές...
    τρίτον "τα γραπτά του πολιτικού σαλτιμπάγκου Καζάκη δεν έχουν καμιά θέση στο μπλοκ σας":Διαβασα το ling με το ιστορικό μιας "κόντρας" που είχε αφορμή πάλι θέμα δεοντολογίας καί μια ισως "αυστηρή" απάντηση...
    Είναι νομίζω τούτη τη στιγμή που η χώρα χάνεται, άνευ ιδιαίτερης σημασίας όλα τούτα...Κάποιος που θα "χτυπήσει" τη λέξη Καζάκης στο μπλόκ σας θα βρεί πολλά πράγματα που πριν λίγα χρόνια ήταν για μας όαση ενημέρωσης καί μας άνοιξαν τα μάτια...
    Είναι κρίμα...να συνεχίζεται η "κόντρα" εκτός αν οι θέσεις του Δημήτρη δεν σας εκφράζουν πλέον...Πάντως ο Καζάκης δεν μετακινήθηκε "ρούπι" απο όσα υποστηρίζει τόσα χρόνια... Είδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11:10
    Εάν την Παρασκευή, 12/2, στα στημένα επεισόδια που έγιναν στο Χαϊδάρι με προφανή σκοπό να συκοφαντηθεί ο αγώνας των αγροτών με ορισμένους από τους αγρότες των μπλόκων της Πελοποννήσου που ήταν χρυσαυγίτες (και όχι μόνο αυτός που κατηγορείται ότι έσπασε το περιπολικό αφού ήταν και άλλοι μαζί του και φαίνονται στα πλάνα)
    δεν πήρες χαμπάρι τίποτε, τότε φίλε μου έχεις σοβαρό, πολύ σοβαρό πρόβλημα. Και το πρόβλημά σου γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από την στιγμή που υιοθετείς τη γραμμή υπεράσπισης του Καζάκη στα εν λόγω φασιστοειδή. Κοίταξέ το όσο ακόμη είναι καιρός και διαχώρισε την θέση σου, εκτός και εάν είσαι ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή ή εκκολαπτόμενο κόμμα Μπαλτάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @bab cav
    για πες μας εσυ bab cav τις αποψεις σου

    μας ενδιαφερουν παρα πολλη

    μιας και στο blog σου εχεις απενεργοποιησει τα σχολια

    και μιας και καθε τρεις και λιγο την κανεις απο το επαμ και μετα επιστρεφεις ως γνησιος καζακογλυφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φραπες/προς 1.40μ.μ. /εδω θεωρω απροσφορη και γενικα και ειδικα στην παρουσα συγκυρια την αρχη του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου ,ποσο μαλλον ..καλα, θες να πεις κατι,προσεχε και λιγο ,φαινεστε-κανετε μπαμ.αρκει αυτο προς απαντηση σου.Παντως , δειχνεις πως θα χαιροσουν αν ειμουν φασιστας ,αυτο να το προσεξεις ,σταλινομπρεζνιεφισμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8:41

    Εσυ θα ήθελες να περνίεσαι για κάτι άλλο ακτός απο φασίστας αλλά βλέπεις η χαρά δεν σε αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πού κολλάει ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός που μας έχειζαλίσει ...τα μέζεα ο ποιητής @11:10, @8:41;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναρωτιέμαι και εγώ.
    Ποιές είναι άραγε οι θέσεις του Δημήτρη;
    Ποιές είναι οι σπουδές του και ποιες είναι οι πηγές του;
    Γιατί μου θυμίζει λίγο από νερό του Καματερού και λίγο από Γιατρό της Σκύρου.
    Ποιά στοιχεία και από ποιούς πίνακες βγάζει το συμπέρασμα, ότι η Ελλάδα είναι αυτάρκης σε τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα;
    Από ποια στοιχεία, αντλεί το συμπέρασμα, ότι το εθνικό νόμισμα στο οποίο και προσβλέπει δεν πρέπει να ανταποκρίνεται σε ισοτιμίες. Διότι και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως το νόμισμα αν δεν συνοδεύεται από διεθνή πίστη δεν αποτελεί παρά ένα, εσωτερικής κατανάλωσης, κουρελόχαρτο που καθιστά ευτυχείς μόνο τους πλούσιους μίας χώρας.
    Και αυτά δεν θα τα έλεγα, αν ο διαβόητος "Δημήτρης" ήταν μάγειρας, γιατρός ή ηλεκτροσυγκολλητής.
    Έλα μου όμως, που διατείνεται ότι είναι οικονομολόγος.
    Το ερώτημά μου είναι το εξής;
    Ποιανού ηλιακού συστήματος την Οικονομία μελέτησε;
    Με ποιούς πολιτισμούς του αχανούς μας, Σύμπαντος επικοινωνεί;
    Και το κυριότερο. Με ποιον τρόπο επικοινωνεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρκει που εξαφανιζει τις καπιταλιστικες νομοτελειες.
    Αρκει ου βγαζει λαδι τους ντοπιους καπιταλιστες.
    Αρκει που πουλαει κφυκια για μεταξωτες κορδελες.

    Γι αυτο τον εστησαν στην Πλατεια.
    Μια απο τις φασιστικες *οικονομικος ορος* εφεδρειες του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Ποιές είναι άραγε οι θέσεις του Δημήτρη;
    Ποιές είναι οι σπουδές του και ποιες είναι οι πηγές του;
    Γιατί μου θυμίζει λίγο από νερό του Καματερού και λίγο από Γιατρό της Σκύρου.
    Ποιά στοιχεία και από ποιούς πίνακες βγάζει το συμπέρασμα, ότι η Ελλάδα είναι αυτάρκης σε τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα;"

    Σε αυτό πρέπει να απαντήσουν όλες οι οργανώσεις που προτείνουν την έξοδο από την ΟΝΕ. Λαε, επαμ, ανταρσυα, κκε (παρότι τα μασάει). Δεν είναι θέμα που αφορά μόνο τον καζάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @8:32
    Πάλι μπερδεύτηκες μπαμπουίνε. Κανένα ΚΚΕ δεν "προτείνει έξοδο από ΟΝΕ (παρότι τα μασάει)", τέτοια θέση του ΚΚΕ υπάρχει μόνο στο θολωμένο σου μυαλό. Πάρε τα αριστερά και τα φασιστικά ρετάλια που μας αραδιάζεις και άντε στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με συγχωρείς, δεν ήξερα ότι το κκε προτείνει σοσιαλισμός εντός ΟΝΕ. Μακάρι να μας εξηγούσες πώς θα γίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. H επιμονή της Αντιπολεμικής διεθνιστικής κίνησης με τον Καζάκη μου μοιάζει ανεξήγητη.Μπορώ μόνο να την εξηγήσω με ορους εσωκομματικών συσχετισμών ή και παιχνιδιών εντός ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο Καζάκης ήταν σταθερός στις απόψεις του.Δεν τον θεωρώ εθνικιστή ή φασίστα ,μάλλον έναν τριτοκοσμικού τύπου σοσιαλιστη με ενδιαφέρουσες απόψεις.
    Η αντιπολεμική διεθνιστική κίνηση πότε ανακάλυψε οτι ο Καζάκης είναι όλα αυτά που του προσάπτουν;Σίγουρα όχι όταν ήταν καλεσμένος του ΝΑΡ
    https://www.youtube.com/watch?v=7vqz57u-v0A

    https://www.youtube.com/watch?v=QoY8QBRNbmY
    Μην ξεχνάμε οτι το 2010 ο Καζάκης σαν ανένταχτος(νομίζω έβγαζε μια μικρή εφημερίδα)υποστήριξε δημόσια την υποψηφιότητα του Α.Χάγιου για την περιφέρεια Αττικής
    Το στέλεχος του ΝΑΡ Δραγανίγος χαιρέτησε πριν λίγο καιρό το συνέδριο του ΕΠΑΜ.
    Για την παρουσία Καζάκη ουδέποτε διαμαρτυρηθήκε δημόσια κάποιος απο την Ανταρσυα η το ΝΑΡ .Άρα το θέμα δεν είναι ο Καζάκης αλλά εντός Ανταρσυα και είναι προφανώς για την πορεία του σχήματος ,τις συμμαχίες κλπ.Στα πλαίσια αυτά η επίθεση στον Καζάκη προσπαθεί να ''κλείσει πόρτες '' επαφών και έτσι επιβάλλει η μία πτέρυγα μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στην άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "άλι μπερδεύτηκες μπαμπουίνε. Κανένα ΚΚΕ δεν "προτείνει έξοδο από ΟΝΕ (παρότι τα μασάει)", τέτοια θέση του ΚΚΕ υπάρχει μόνο στο θολωμένο σου μυαλό."

    Και το ΚΚΕ αποδέχτηκε τον ευρωμονόδρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @θεόδωρος Σαμιωτάκης
    ενδιαφέροντα αυτά που έφερες αν και πιο ενδιαφέροντα είναι όσα λες.
    Τα βίντεο είναι γνωστά και υπάρχουν και άλλες "μαζώξεις" που ο Καζάκης έδινε το "παρών". (βλέπε αγανακτισμένους Σύνταγμα κτλ)
    Ο Καζάκης του 2007 δεν έχει καμία σχέση με τον Καζάκη του 2010 και πολύ περισσότερο με του 2015-2016.
    Για να κοντένουμε τα λόγια: Δεν τον έχουν ονομάσει γυρολόγο χωρίς αιτία. Η γνώμη του ήταν πως φτιάχνεις "οργάνωση" με αριστερούς που ξέρουν από αυτά. Τσίμπησε στην αρχή νάκους, παπαδόπουλους κ.α. για να κάνουν την βαριά δουλειά. Μετά έναν - έναν που παραιτούνταν του γνώριζε τον "δολοφόνο χαρακτήρων" που κρύβει μέσα του. Ψάξε να βρεις με τι αξιοπρέπεια του απαντούσαν οι αριστεροί συναγωνιστές του όταν εκείνος έβγαζε φιρμάνι: "...ομολόγησε πως ήθελε να καταστρέψει το ΕΠΑΜ..." (ούτε σε ελληνική ταινία του '60 οι διάλογοι)
    Με το που φτιάχτηκε η "οργάνωση" που του έδινε βήμα και κοινό που τον άκουγε, θυμήθηκε την δεύτερη αρχή που πιστεύει: οι δεξιοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί γιατί πιστεύουν σε αρχηγούς και δέχονται ότι τους πεις.

    Προσωπικά δεν θα μπορούσα να κατηγορήσω το ΚΚΕ γιατί κάποτε υπήρξε μέλος του ο Καζάκης. Εκείνο καλά έκανε και τον έστειλε από κει που ήρθε. Ούτε βλέπω κακό κινηματικές οργανώσεις να τον καλούνε όταν ακόμα και στην Σπίθα του Μίκη το έπαιζε ο "κομμουνιστής" που "καταγγέλλω ακροδεξιούς που θέλουν να φακελώσουν τα μέλη". (Να από που πήρε την τρίτη του οργανωτική αρχή: μόνο η κεντρική ηγεσία πρέπει να ξέρει τα μέλη της οργάνωσης και μόνο μέσω εκείνης γίνεται η επικοινωνία της οργάνωσης.)
    Έκρυβε και κρύβει (μέχρι πότε τα τοπικά ΕΠΑΜ θα νομίζουν πως του αρέσει η οριζόντια οργάνωση;) την ατζέντα του που δεν είναι άλλη παρά μόνο "το κόμμα μου".

    Το ενδιαφέρον είναι που λες πως συνεχίζουν κινηματικές οργανώσεις να έχουν σχέσεις μαζί του...
    Και καλά η ΛΑΕ απόκτησε συναγωνιστές με τσαγανό που δουλεύουν όταν έκανε συμφωνία κορυφής με ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά ο Καζάκης όσες συμφωνίες και να κάνει ποιος θα τολμήσει να πάει δίπλα του χωρίς να τον βρίσει;

    ΥΓ.Επειδή έχει γίνει κομμάτια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι για να χαιρόμαστε αλλά μάλλον πρέπει να βοηθήσουμε έναν κόσμο που έβγαινε και βγαίνει στα πεζοδρόμια και στους δρόμους να συνεχίσει. έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν κατάλαβα, πώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει αγωνιστές με τσαγανό, αλλά έγινε κομμάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το ΕΠΑΜ πάει να φάει από τους ναζίδες Χρυσαβγίτες τις ελληνικές σημαίες...αλλά μπορεί και να συγχωνευτούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι του κατέβει ή ό,τι τον βολεύει. Του λες ότι το ΚΚΕ δεν προτείνει έξοδο από την ΟΝΕ (παρότι τα μασάει), όπως εκείνος ισχυρίζεται, και ο μεν ένας σου απαντάει ότι αυτό σημαίνει ότι το ΚΚΕ προτείνει σοσιαλισμό εντός ΟΝΕ ο δε άλλος ρωτάει εάν το ΚΚΕ αποδέχθηκε τον ευρωμονόδρομο!!! Από την πόλη έρχομαι και φάε να μεγαλώσεις ζήτω η Κύπρος.
    Άρα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αποδέσμευσης από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία (όπως ήταν και είναι η πάγια θέση του ΚΚΕ) και όχι μόνο έξοδος από την ευρωζώνη, δηλ. δεν γίνεται να ζητάς κάτι ευρύτερο εκτός από την αλλαγή νομίσματος αλλά και πιο ουσιαστικό που είναι η αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες ΕΕ-ΝΑΤΟ, για τους σχολιαστές αυτούς ακόμη και να διαλυθεί η ΕΕ, όπως ήδη φαίνεται ότι πρόκειται να γίνει, παρόλα αυτά για εμάς είναι μονόδρομος η θέση μας εντός αυτής!!! Το βαφτίζουν και θέση του ΚΚΕ και "καθάρισαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Άρα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αποδέσμευσης από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία (όπως ήταν και είναι η πάγια θέση του ΚΚΕ) και όχι μόνο έξοδος από την ευρωζώνη..."


    Δεν είπε κανείς για "μόνο" έξοδο από την ονε. Η έξοδος και η λαϊκή εξουσία που προτείνει το ΚΚΕ πώς θα γίνει; Η μετάβαση σε άλλο νόμισμα έχει απαντήσει ποτέ το ΚΚΕ πώς θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://www.youtube.com/watch?list=UUikCevXJdWJG5mnRBG-5FBw&v=bdjMAz4o1n4
    TO 27 34a ακούστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_23.html#comment-form
    Αυτο το ποστ καζακη σας μοιάζει ρατσιστικό;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ24 Φεβρουαρίου 2016 - 8:59 μ.μ.
    Καταρχήν θεωρώ ότι αυτοί για τους οποίους μιλάτε τόσο υποτιμητικά, με όλη την μεσαιωνική εχθρότητα του καθολικισμού και του προτεσταντισμού για τον μουσουλμανισμού, είναι ξαδέρφια μας. Οι άραβες μοιράζονται μαζί μας μια πανάρχαια κουλτούρα και πολιτισμό. Θεωρώ ότι οι Έλληνες, οι γνήσιοι, όχι οι εξωνημένοι δυτικόφρονες, έχουν ελάχιστη σχέση πολιτισμικά με τους δυτικοευρωπαίους και τεράστιες συγγένειες με το αραβικό στοιχείο και την ανατολή. Μοιραζόμαστε πανάρχαιες πολιτισμικές αναφορές στην πατρίδα και τον άνθρωπο, που κανείς δυτικόφρων δεν μπορεί ούτε καν να αντιληφθεί.
    Δεύτερο, ο πρόσφυγας είναι ιερό πρόσωπο. Χρήζει άμεσης προστασίας. Κι από τη στιγμή που του αναγνωρίζεται η ιδιότητα του πρόσφυγα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, τότε κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει να πάει όπου θέλει.
    Τρίτο, ο παράνομος μετανάστης που καταφθάνει στην Ελλάδα, έρχεται άγνωστο από πού και πηγαίνει άγνωστο πού. Η Ελλάδα οφείλει να ακολουθεί το διεθνές δίκαιο απαρέγκλητα. Είναι η ασπίδα της, διαφορετικά θα είναι η ίδια θύμα των παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου από τους ισχυρούς. Τι οφείλει να κάνει η Ελλάδα; Να μην τους κρατά παρά και ενάντια στη θέλησή τους. Οφείλει να τους ταυτοποιεί - σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ - και να τους επιτρέπει να φύγουν για εκεί που θέλουν οι ίδιοι. Με ποιό δικαίωμα η Ελλάδα θα αποφασίσει που θα τους στείλει; Ποιός της δίνει αυτό το δικαίωμα; Εκτός κι αν πρέπει να νομιμοποιήσουμε το δουλεμπόριο, όπως γίνεται σήμερα για να τα κονομάνε ΜΚΟ και δουλέμποροι.
    Όσο για την Ευρώπη, δηλαδή τις μεγάλες οικονομίες, είναι δικό τους πρόβλημα. Οι μάζες αυτές δεν σηκώθηκαν να φύγουν έτσι ξαφνικά εν είδη εργασιακού τουρισμού. Είναι προϊόν της ισοπέδωσης των χωρών τους από τους δυτικούς. Η ίδια η Παγκόσμια Τράπεζα χρηματοδοτεί τεράστια προγράμματα προώθησης της μετανάστευσης από την Ασία, την Αφρική, κοκ προς την Ευρώπη. Με την ίδια ακριβώς λογική που στη δεκαετία του '60 ο αρχηγός τότε της ΕΡΕ Παν. Κανελλόπουλος έλεγε: Η μετανάστευσις είναι ευλογία θεού για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή