Pages

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Το alter ego του Άκη και ένας πολιτικός γυρολόγος πρωτοστατούν στο νέο ξεκίνημα του ΣΥΡΙΖΑ

Του Γ. Γ.

Πρέπει να έχεις τεράστια πολιτική μυωπία αν πιστεύεις ότι με εντελώς φθαρμένα υλικά θα μπορέσεις να οικοδομήσεις κάτι καινούργιο.
Μόνο αν έχεις τεράστιες αυταπάτες υπάρχει περίπτωση να ελπίζεις ότι αναθέτοντας ένα νέο ξεκίνημα, σε ότι πιο απαξιωμένο, υπάρχει στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό, θα ξανααποκτήσεις την πρωτοβουλία των πολιτικών κινήσεων.

Εντάξει, ένα αστικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβερνητική του θητεία απέδειξε ότι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των αστών.
Υπήρξε όμως μια εποχή που λογογράφος του Τσίπρα, και ο οποίος καθόριζε την επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ Βασίλης Μουλόπουλος. (Αυτός καθόριζε και τις επαφές Τσίπρα - Ψυχάρη).
Ε, τότε τόσο χοντρές επικοινωνιακές "πατάτες" το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έκανε.

Ερέθισμα για τα παραπάνω η σημερινή ανακοίνωση που μας γνωστοποιεί τη νέα Γραμματεία Οργανωτικού στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα καθορίσει "τα επόμενα βήματα της καμπάνιας, των εκδηλώσεων και των παρεμβάσεων σε όλη τη χώρα".
Ανάμεσα, λοιπόν στα ονόματα της οργανωτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, φιγουράρουν οι παρουσίες του alter ego του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αντώνη Κοτσακά, και του μεγαλύτερου, ίσως πολιτικού γυρολόγου που υπάρχει σ' αυτή την χώρα, Νίκου Μπίστη.

Τι διάολο την παραμικρή πολιτική διορατικότητα δεν έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου