Pages

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Τα ζοριλίκια, έμπνευση ψυχής και πάθους

Ο φίλος και σύντροφος –συνεργάτης του μπλοκ μας και του διαδικτυακού μας ραδιοσταθμού- Κωστής Μουδάτσος, εκτός του ότι είναι ένας αυθεντικός λαϊκός καλλιτέχνης, συγγραφέας και ποιητής, πάντα μας ενθουσιάζει με τις αναρτήσεις του στο διαδίκτυο, ειδικά σ' αυτές που περιγράφει την καθημερινότητά του.

Κι αυτό γιατί έχει επιλέξει ένα τρόπο διαβίωσης, ζώντας στο έπακρο τα ερεθίσματα που του δίνει η φύση, απολαμβάνοντας υλικές και ιδεατές καταστάσεις που για τους περισσότερους μας είναι άγνωστες.

Πόσο δυνατά "μιλάει" η φωτογραφία και το κείμενο που την συνοδεύει και αντικρίζουμε στην προσωπική του παρουσία στο facebook:

Eίμαστε παιδιά της εποχής μας.Αγαπούμε το παιγνίδι της. Πίνομε το κρασί της και θέλομε να ζήσουμε κάθε στιγμή της ζωής μας. 
Ο ποιητής είναι η πρέπει να είναι ένα από τα πιο ζόρικα και πιο καλά παιδιά της εποχής του. Ζει με τα ζοριλίκια να δώσει έμπνευση με ψυχή και πάθος στο όνειρο μιας καλύτερης ζωής στην εποχή του και στις εποχές που έρχονται! Γι αυτό κερνά το καλύτερο κρασί τα παιδιά της εποχής του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου