Pages

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ίσως να μη γνωρίζουν ...

Πηγή: Αννα Παπαρούσου - f/b

Ίσως στην κυβέρνηση να μην γνωρίζουν ότι τον Σεπτέμβρη του 18 λυντσαρίστηκε μέχρι θανάτου από πολίτες και αστυνομικούς ο Ζακ Κωστόπουλος. 

Ίσως να μην γνωρίζουν ότι δύο χρόνια μετά οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι γιατί η δίκη τους δεν έχει γίνει ακόμα.

Ίσως να μη γνωρίζουν ότι το πειθαρχικό των αστυνομικών δεν έχει γίνει ακόμα διότι ο συνήγορός τους φρόντισε να ζητήσει και να λάβει πολλές αναβολές.

Ίσως να μη γνωρίζουν ότι ο νεοδιορισθείς υπουργός υγείας είναι ο δικηγόρος των αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Ζακ. 

Αν όμως όλα αυτά τα δεδομένα τους είναι γνωστά, τότε η τοποθέτηση του δικηγόρου των αστυνομικών στη θέση του Υπουργού Υγείας δεν αποτελεί παρά μία επιβράβευση για όλα τα παραπάνω.

***

3 σχόλια:

  1. Γι αυτον τον Χρυσαυγητη μενει να δουμε τη σταση θα κρατησει το ιατρικο
    και νοσηλευτικο προοσωπικο καθως και ο κοσμος των ασθενων οι οποιοι
    θα εγκαταληφθουν στην τυχη τους Ενα ατομο χιτλερικης ναζιστικης ιδεολογιας
    ειναι βεβαιο οτι θα επιδιωξει να ισοπεδωσει το ΕΣΥ Δεν πρεπει να το αφησουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. melito! Μιλαει απο μονο του το πραμα. Δεν συμφωνει με τον πατερα του ειπε??? Γελανε ολοι και οι πιο χαζοι. Ο κατάλληλος κρυπτο νεοναζι στη καταλληλη θεση!

      Διαγραφή
  2. Δεν το συζητάμε οτι ο Πλεύρης είναι ένα φασιστοειδές εξάρτημα του Μητσοτακη.Επίσης είναι πασιφανές οτι η κυβέρνηση που έχει η χώρα θεωρεί κατι φυσικό και θεμιτο την αστυνομικη βία.Αυτη είναι εύκολη κουβέντα.Η δύσκολη κουβεντα που δεν γίνεται( γιατι τσουζει) είναι ποιος ήταν τότε στην κυβέρνηση,ποιοι" επαναστατες" θελαν να πεισουν οτι ο Ζακ πέθανε απο μια κλωτσιά δυο γέρων σαπιοκοιλιαδων και οχι απο κακοποιηση της αστυνομίας( τους).Ίσως και για αυτό το λόγο έφτασε η πορεία για την μνημη του δολοφονημένου να έχει μια χούφτα κόσμο.Αυτη είναι δύσκολη κουβέντα.Οτι ο Κουλης " απαυτώνεται" κλπ είναι εύκολη κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή