Home » , » Ίσως να μη γνωρίζουν ...

Ίσως να μη γνωρίζουν ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 | 1:46 π.μ.

Πηγή: Αννα Παπαρούσου - f/b

Ίσως στην κυβέρνηση να μην γνωρίζουν ότι τον Σεπτέμβρη του 18 λυντσαρίστηκε μέχρι θανάτου από πολίτες και αστυνομικούς ο Ζακ Κωστόπουλος. 

Ίσως να μην γνωρίζουν ότι δύο χρόνια μετά οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι γιατί η δίκη τους δεν έχει γίνει ακόμα.

Ίσως να μη γνωρίζουν ότι το πειθαρχικό των αστυνομικών δεν έχει γίνει ακόμα διότι ο συνήγορός τους φρόντισε να ζητήσει και να λάβει πολλές αναβολές.

Ίσως να μη γνωρίζουν ότι ο νεοδιορισθείς υπουργός υγείας είναι ο δικηγόρος των αστυνομικών που κατηγορούνται για τον θάνατο του Ζακ. 

Αν όμως όλα αυτά τα δεδομένα τους είναι γνωστά, τότε η τοποθέτηση του δικηγόρου των αστυνομικών στη θέση του Υπουργού Υγείας δεν αποτελεί παρά μία επιβράβευση για όλα τα παραπάνω.

***

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:40 π.μ.

Γι αυτον τον Χρυσαυγητη μενει να δουμε τη σταση θα κρατησει το ιατρικο
και νοσηλευτικο προοσωπικο καθως και ο κοσμος των ασθενων οι οποιοι
θα εγκαταληφθουν στην τυχη τους Ενα ατομο χιτλερικης ναζιστικης ιδεολογιας
ειναι βεβαιο οτι θα επιδιωξει να ισοπεδωσει το ΕΣΥ Δεν πρεπει να το αφησουμ

1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:32 π.μ.

Δεν το συζητάμε οτι ο Πλεύρης είναι ένα φασιστοειδές εξάρτημα του Μητσοτακη.Επίσης είναι πασιφανές οτι η κυβέρνηση που έχει η χώρα θεωρεί κατι φυσικό και θεμιτο την αστυνομικη βία.Αυτη είναι εύκολη κουβέντα.Η δύσκολη κουβεντα που δεν γίνεται( γιατι τσουζει) είναι ποιος ήταν τότε στην κυβέρνηση,ποιοι" επαναστατες" θελαν να πεισουν οτι ο Ζακ πέθανε απο μια κλωτσιά δυο γέρων σαπιοκοιλιαδων και οχι απο κακοποιηση της αστυνομίας( τους).Ίσως και για αυτό το λόγο έφτασε η πορεία για την μνημη του δολοφονημένου να έχει μια χούφτα κόσμο.Αυτη είναι δύσκολη κουβέντα.Οτι ο Κουλης " απαυτώνεται" κλπ είναι εύκολη κουβέντα...

1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:19 μ.μ.

melito! Μιλαει απο μονο του το πραμα. Δεν συμφωνει με τον πατερα του ειπε??? Γελανε ολοι και οι πιο χαζοι. Ο κατάλληλος κρυπτο νεοναζι στη καταλληλη θεση!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger