Pages

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Το χριστεμπορικό τροπάρι του «μικρόνοα, φοβισμένου, πούστη» -σύμφωνα με τον Τ. Μπαλτάκο- Αντώνη Σαμαρά (Βίντεο)

Δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να απαλλοτριώσουμε και να σας παραθέσουμε ένα βιντεάκι που έχει αναρτήσει χρήστης του twitter το οποίο θα μπορούσαμε να τιτλοφορήσουμε: "Α. Σαμαράς: Της χριστεμπορίας το τροπάριο". 

Εισαγωγικά δυο επισημάνσεις πριν παρακολουθήσετε το βιντεάκι κατά το οποίο εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. να εκφράζει τον ενθουσιασμό του επειδή εκατομμύρια πολίτες παρακολουθούν το τηλεοπτικό μυθιστόρημα με την "ζωή του αγίου Παϊσιου".

 Οπως πιθανόν να θυμάστε όταν ο  Α. Σαμαρά υπερασπιζόταν από το βήμα της βουλής τον φίλο και συνεργάτη του Παπασταύρου, δήλωνε ότι «Αυτός είναι της ανδρικής σχολής»,  
Προς επιβεβαίωση μάλιστα της "ανδρικής" του συμπεριφοράς, είχε αναθέσει στο δεξί του χέρι, τον Τ. Μπαλτάκο να υποδεικνύει στους τότε ναζί βουλευτές του Μιχαλολιάκου την στάση που θα κρατούσαν στις ψηφοφορίες στην βουλή. 
(Λεπτομέρεια: Στο γνωστό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο Κασιδιάρης, παρουσιάζεται ο Μπαλτάκος να χαρακτηρίζει τον Α. Σαμαρά σαν «μικρόνοα, φοβισμένο, πούστη»).
 
Να φρεσκάρουμε επίσης την μνήμη σας, αναφέροντας ότι ο Σαμαράς είναι ένας παθιασμένος αντικομμουνιστής, που διαφημίζει την παρουσία του σε φιέστες μίσους όπως στο μνημόσυνο που οργανώνεται από ακροδεξιούς στον Μελιγαλά, εκδίδοντας Δελτίο Τύπου, πως θα πάει «για να παραστεί στο Μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τους Εαμοκομμουνιστές».

Οσο για τον ενθουσιασμό του πρώην πρωθυπουργού επειδή "εκατομμύρια Ελληνες παρακολουθούν στην τηλεόραση την ζωή του αγίου Παϊσίου" θα αφήσουμε να του δώσει την απάντηση ο αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Πρέβεζας, Θεοδόσιος Μαρτζούχος, ο οποίος είχε γνωρίσει από κοντά τον "άγιο" Παϊσιο, όσο αυτός ζούσε, και είχε διαπιστώσει ότι ήταν ένα γεροντάκι που τα είχε χαμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου