Pages

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Γενικευμένη καταστολή και "πειθάρχηση", την στιγμή που κινδυνεύει η ζωή ενός απεργού πείνας.

Η μεθόδευση που έχει τεθεί σε εφαρμογή και υλοποιείται, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία η Ν.Δ. ώστε να υπάρξει παλινόστηση ενός κράτους σκληρής Δεξιάς, στα πρότυπα της Καραμανλικής ΕΡΕ, το πρώτο που περιλαμβάνει είναι η γενικευμένη καταστολή και η "πειθάρχηση" -με τις γνωστές διαδικασίες- σε όσους/ες δεν "συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις".

Τα όσα παρακολουθούμε αυτές τις μέρες είναι κάποιες ψηφίδες το πώς υλοποιείται αυτός ο σχεδιασμός. Και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το να θρηνήσουμε και άλλους δολοφονημένους διαδηλωτές, από νέους ένστολους Κορκονέους. 

Οι ένστολοι, υφιστάμενοι του υπουργού - γενίτσαρου, έχοντας πολιτική κάλυψη έχουν ξεσαλώσει εντελώς και μιλάμε ότι έχουν καταντήσει εν δυνάμει δολοφόνοι, όπως είδαμε και προχτές στην πορεία που έκαναν, στα Εξάρχεια, φεμινιστικές συλλογικότητες, και άλλοι διαδηλωτές/ιες ενάντια στην έμφυλη βία.

Την ίδια στιγμή που η "δικαιοσύνη" τους αποφυλακίζει σε λιγότερο από ένα μήνα κράτησης, δολοφόνους, -που να ξέρεις τι παρασκήνιο μεσολάβησε-, αρνείται να ικανοποιήσει το απόλυτο δίκαιο -σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους- αίτημα του Γιάννη Μιχαηλίδη. Μ' αυτό τον τρόπο έχει οδηγήσει τον νεαρό αναρχικό να βρίσκεται σήμερα στην 63 μέρα απεργία πείνας και να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ζωή του.

 Τι ελάχιστο που μπορεί να κάνουμε είναι να παρευρεθούμε στην συναυλία αλληλεγγύης, στον απεργό πείνας, που γίνεται σήμερα στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου