Pages

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

«ΝΔ Ελλήνων βιαστών, εμπρηστών, φονιάδων, εγκληματιών».

Γράφει ο mitsos175

Μόλις ψήφισαν νόμους που βόλευαν τους καταπατητές, κάηκαν τα δάση που πριν προστατεύονταν.

Τα καθάρματα της ΝΔ συκοφαντούν και καπηλεύονται τη φωτιά στο Μάτι, παρόλο που αυτοί που βολεύτηκαν και πήραν προαγωγή επί καθάρματος Μητσοτάκη, ήταν οι ίδιοι που είχαν τεράστιες ευθύνες για την τραγωδία.

Για όσα κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ οι ψεύτες της ΝΔ, ας απαντήσουν οι ρεφορμιστές όταν ξυπνήσουν.

Τα δάση καίγονται γιατί οι κυβερνήσεις το θέλουν. Αλλιώς και χρήματα περισσότερα θα έδιναν και πυροσβέστες θα διόριζαν μόνιμους και θα νόμους που προστατεύουν πραγματικά θα εφάρμοζαν.

Ο Μητσοτάκης προστατεύει βιαστές μικρών παιδιών. Εμείς δεν είχαμε αμφιβολία ποιους φυλάει η αστυνομία. Δεν είναι πρώτη φορά που οι μπάτσοι δέρνουν όσους διαμαρτύρονται για την παιδεραστία. Θυμίζουμε το έκαναν και στο Πανεπιστήμιο με κείνο το κάθαρμα τον καθηγητή.

Γεωργιάδης και Λιγνάδης έπρεπε να είναι φυλακή σύμφωνα με τους νόμους της ΕΕ. Αλλά εφαρμόζονται μόνο οι άδικοι νόμοι των Μνημονίων. Γιατί υπάρχουν προτεραιότητες.

Η ΝΔ θα ήθελε να νομιμοποιήσει παιδεραστία και βιασμούς, αλλά κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αντιδράσεις στο εξωτερικό. Οπότε δεν εφαρμόζει τους νόμους, ή πιο σωστά τους εφαρμόζει μόνο όταν οι ένοχοι δεν είναι μεγαλοστελέχοι της συμμορίας.

Τόσο η απόκρυψη της αλήθειας όσο και τα ψέματα που λένε οι ΑΡΔ είναι μια προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία, ώστε να συνεχίσουν το πλιάτσικο.

Ο κόσμος είναι εναντίον τους γι αυτό και τόσο άγρια καταστολή. Όμως δεν τους σώζει τίποτα.

Η μαύρη αγορά, η διαφθορά, αποτέλεσμα της αδίστακτης νεοφιλελεύθερης πολιτικής έχει εξαγριώσει τον κόσμο.

Η γαλάζια εγκληματική οργάνωση θα προσπαθήσει να βρει εξιλαστήρια θύματα και να αποπροσανατολίσει, τακτική που εφαρμόζει συνέχεια και σε μεγάλη έκταση εφάρμοσε στην πανδημία, όπου οι φονιάδες του ΕΣΥ κατηγόρησαν τα δεκάδες χιλιάδες θύματα των μέτρων τους.

Όπως δεν ξεχνάμε τους νεκρούς από τις πυρκαγιές σε Μάτι, Ηλεία κλπ, δεν πρέπει να ξεχάσουμε κανένα θύμα των καταστροφών που είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας ή κερδοσκοπίας. Όπως επίσης δεν ξεχνάμε τους ως τώρα 30.707 νεκρούς της δολοφονικής δεξιάς πολιτικής στην Υγεία.

Ο Μητσοτάκης, αν δε αναγκαστεί να κάνει εκλογές, θα εξαντλήσει και την τελευταία μέρα, γιατί γνωρίζει πως έρχεται συντριβή για τον ίδιο και το κόμμα του.

Όμως δεν πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές. Κάθε μέρα που παρασιτούν οι νεοδημοκράτες καταστρέφονται χιλιάδες.

1 σχόλιο:

  1. Απο ανάγκη για να σου 'πω
    ένα ευχαριστώ για αυτό που διάβασα , θα σου'πω και ΜΠΡΑΒΟ .
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή