Pages

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Αδωνης Γεωργιάδης: "Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας".

Ενα μεγάλο μπράβο στην Ελίνα Τζένγκο που δικαιώθηκαν οι κόποι της και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου επικρατώντας στον τελικό του ακοντισμού με εκπληκτική βολή στα 65,81 μέτρα. 

Η κοπελιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα από οικογένεια Αλβανών οικονομικών μεταναστών και χρειάστηκαν 16 χρόνια για να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα το 2018.

Το έναυσμα της ανάρτησή μας ήταν η διπλανή φωτογραφία που μας έστειλε φίλη αναγνώστρια με τον τίτλο: Αδωνης Γεωργιάδης: "Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας".

Τώρα εμείς τι να προσθέσουμε για να επιβεβαιώσουμε την εκτίμηση που κάνει η φίλη, επιστολογράφος; (Τώρα αν είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας ή αν είναι τόσο αναιδείς και ατσούμπαλος και καρφώνεται εύκολα είναι μια άλλη συζήτηση).  

Το ότι πάντως έχει τα "χάρισμα" ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., να υποστηρίζει τα εντελώς αντίθετα, απ' αυτά που ισχυριζόταν προηγουμένως είναι γνωστό. Ούτε έχει πρόβλημα να αυτοεξευτελίζεται όταν στριμωχτεί. 

Αρκούμαστε μόνο να θυμίσουμε την δημόσια δήλωση μετανοίας που έκανε, όταν αυτό το απαίτησε το Ισραήλ και αποκήρυξε τις απόψεις του πολιτικού του μέντορα Κώστα Πλεύρη το βιβλίο του οποίου  "Ολη η αλήθεια για τους Εβραίους", διαφήμιζε κι πουλούσε στις τηλεοπτικές του εκπομπές.

Το θέμα πάντως δεν είναι ο Αδωνης Γεωργιάδης. Μια τέτοια άθλια αντικοινωνική, βάρβαρα ταξικά προσανατολισμένη κυβέρνηση είναι επόμενο να έχει τέτοια ποιότητα άτομα πρωτοκλασάτους υπουργούς. Το πρόβλημα είναι δικό μας που τους ανεχόμαστε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου