Home » , , » Η δήλωση μετανοίας του Αδωνι και η "θεόμουρλη" νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας (Βίντεο)

Η δήλωση μετανοίας του Αδωνι και η "θεόμουρλη" νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 | 7:15 μ.μ.

Ενα απρόσμενο γεγονός, που όμως έχει και την θετική του πλευρά, είναι και ότι η σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, -είχε ξεκινήσει επί ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ξεχνιόμαστε-με το κράτος-χωροφύλακα των Αμερικανών στην Μέση Ανατολή, Ισραήλ αναγκάζει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να αποκηρύσσουν το παρελθόν τους κάνοντας δημόσια "δήλωση μετανοίας".  

Το είδαμε αυτό, σχετικά πρόσφατα στην περίπτωση του Μάκη Βορίδη.
Το παρακολουθούμε σήμερα να επαναλαμβάνεται και μάλιστα πιο εκκωφαντικά με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Κι αυτό γιατί δεν είναι λίγο να ακούς τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να είναι λάβρος εναντίον του πολιτικού του μέντορα Κώστα Πλεύρη και να καταδικάζει μετά βδελυγμίας τις αντισημιτικές απόψεις του, τις οποίες μέχρι πριν λίγο καιρό διαφήμιζε και πρόβαλε δια μέσου του βιβλίου "Ολη η αλήθεια για τους Εβραίους", το οποίο έχει γράψει ο ιδρυτής του κόμματος της 4ης Αυγούστου και πουλούσε ο σημερινός υπουργός.

Εντάξει, ίσως είναι και πλεονασμός να αναφέρουμε άλλη μια περίπτωση που ο Αδωνις Γεωργιάδης τώρα γλύφει εκεί που χτες έφτυνε.
Αν τελικά θελήσει κάποιος να αναφέρει όλες τις κυβιστήσεις που έχει κάνει αυτό το στέλεχος του αστικού πολιτικού προσωπικού, θα χρειαστεί ολόκληρο βιβλίο για να τις παραθέσει.
Και για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πούμε ότι ο χαμαιλεοντισμός δεν είναι "προσόν" μόνο του Α. Γεωργιάδη. Διατρέχει όλους τους αστούς πολιτικάντηδες.
Απλώς ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ τον εκδηλώνει με μεγάλη συχνότητα και περισσότερο άγαρμπα τις περισσότερες φορές.

Με την σημερινή μάλιστα δήλωση, του ότι ψηφίζει "με τα δύο χέρια τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου", ανακαλέσαμε στην μνήμη μας μια περασμένη τοποθέτησή του σύμφωνα με την οποία οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι "θεόμουρλοι".

Από την σχετική ανάρτηση που είχαμε κάνει, απουσιάζει το ανάλογο βίντεο -προφανώς ο Γεωργιάδης το έχει αφαιρέσει απ' τον λογαριασμό του-.
Δεν ήταν όμως δύσκολο να το εντοπίσουμε στο διαδίκτυο και να σας το παραθέσουμε με την προσδοκία να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger