Pages

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Δημοσκοπικά μαγειρέματα

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές και το επαναλαμβάνουμε. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ω; προ την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος δεν έχουν καμιά βαρύτητα. Υπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες και αποβλέπουν στην χειραγώγηση της λεγόμενης κοινής γνώμης. 

Αν επανερχόμαστε σ' αυτό το θέμα είναι γιατί διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα Kontra news ένα κείμενο που αναφέρει ότι  τα "πρώτα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται είναι απογοητευτικά για την κυβέρνηση και γ' αυτό θα χρειαστούν .. μαγείρεμα πριν την δημοσίευση τους. Η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να  κατρακυλά, ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει και το ΠΑΣΟΚ σταθεροποιείται".

Θα το ξαναγράψουμε και ας γινόμαστε κουραστικοί. Η λογική της "ανάθεσης" δηλαδή να περιμένουμε ότι με την αλλαγή στην κυβερνητική εξουσία ενός άλλου αστικού κόμματος, ουσιαστικά με την άκρατη υποταγή μας  στον κοινοβουλευτικό κρετινισμό, δεν πετυχαίνουμε τίποτε περισσότερο παρά να διαιωνίζεται και να χειροτερεύει η αφόρητα δύσκολη κατάσταση για την τάξη μας. 

Αν δεν επιλέξουμε τον δρόμο τον αγώνα και εξακολουθούμε να ευελπιστούμε βελτίωση της κατάστασης μας από το όποιο αποτέλεσμα της κάλπης .... χαιρέτα μας τον Πλάτανο ...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου