Pages

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Τα εξουσιαστικά παχύδερμα θα ήταν γελοία αν δεν ήταν επικίνδυνα



Εμείς το έχουμε ξαναγράψει: Με αυτά τα εξουσιαστικά δεξιά παχύδερμα που έχουμε μπλέξει δεν θα παραξενευτούμε καθόλου, αν στην προσπάθεια τους νεκρανάστασης καθεστώτος σκληρής δεξιάς στα πρότυπα κυβερνήσεων της ΕΡΕ, του ιδρυτή της Ν.Δ., καθιερώσουν και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

Οσο και κατανοητό να είναι ότι στα καθήκοντα του επαγγελματία ψεύτη, -του αποσμητικού στην τουαλέτα της κυβέρνησης, όπως είχε προσδιορίσει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου ένας παραδοσιακός δεξιός, ο Π. Κανελλόπουλος-, εντάσσετε και η προσπάθεια να προσαρμόσει την πραγματικότητα στα κυβερνητικά καλούπια, το να  επικαλείται την φερόμενη πολιτική τοποθέτηση ενός δημοσιογράφου για να απαξιώσει το κείμενο του, θα έπρεπε να είναι κάτι το αδιανόητο.

Το να μας δηλώνει δηλαδή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Politico στο οποίο αναφέρεται ότι η κυβέρνηση ζήτησε από την Κομισιόν να μην ασχοληθεί με τη χρήση του κακόβουλου λογισμικού Predator, επικαλούμενη «λόγους εθνικής ασφάλειας», είναι "ανακριβέστατος" το θεωρείς και αναμενόμενο. 
Το να λέει όμως ότι το έγραψε "δημοσιογράφος γνωστή για τις σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ" είναι μια καραμπινάτη αλητεία. Αλήθεια, που ξέρει ο Γ. Οικονόμου τις σχέσεις της συγκεκριμένης δημοσιολόγου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Μήπως από παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της;


Με τα κυβερνητικά τζιμάνια που μπλέξαμε δεν αποκλείεται να μάθουμε ότι και πίσω από την σημερινή διεθνή έκδοση των New York Times, όπου αναδημοσιεύεται  πρωτοσέλιδα το άρθρο του Αλεξάντερ Κλαπ με την αναφορά του ότι «η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι τώρα φανερή σε όλους», οφείλεται στην διάβρωση της μεγαλύτερης εφημερίδας του κόσμου, από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Τι είναι τούτοι ωρε; .

Και φυσικά η ιστοσελίδα δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του κυβερνητικού παπαγάλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου