Pages

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Εκτεθειμένος σε Μητσοτάκη.

Γράφει ο mitsos175

Γκαντεμιά! Ούτε μια καπηλεία της προκοπής δεν μπορεί να κάνει ο Μακρόν. Η μεγάλη έκθεση σε Μητσοτάκη έχει άσχημες συνέπειες.

«Πείτε μου ότι πήρε τηλέφωνο ο Μητσοτάκης τον Μακρόν να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το σημερινό τελικό με την Αργεντινή».

Αυτό φαίνεται πως έγινε.

«Τα 2 απανωτά ταξίδια Μακρόν στο Κατάρ κόστισαν στους φορολογούμενους περίπου 501.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε βασικό μισθό 31 χρόνων για έναν εργαζόμενο κ σύμφωνα με το αφήγημα των παγκοσμιοποιητών δημιούργησαν 480 τόνους CO2 ή το αποτύπωμα άνθρακα ενός Γάλλου για 53 χρόνια…

Πρόεδρε Εμανουέλ Μακρόν, όταν θα έχετε τελειώσει να παρακολουθείτε τον ημιτελικό της Γαλλίας, το ισοδύναμο 1.000 ποδοσφαιρικών γηπέδων πρωτογενούς τροπικού δάσους θα έχει καταστραφεί! Οι παίκτες δεν σας χρειάζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο πλανήτης σας χρειάζεται στη COP15. Σημειώστε ότι κανένας αρχηγός κράτους δεν είναι παρών στη COP15".Η εύστοχη προειδοποίηση, είναι από το νέο φρούτο του “κλικ-ακτιβισμού” Αvaaz. Ο Μακρόν θα ξαναβρεθεί στο Κατάρ για 2η φορά μέσα σε 1 εβδομάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό» (Maria Denaxa)

Βασικά πήγε για να κάνει σόου, να καπηλευτεί την προσπάθεια άλλων. Το κάνουν συνέχεια οι πολιτικοί. Στην Ελλάδα είχε γίνει με τους Ολυμπιακούς αγώνες και το Ευρωπαϊκό κύπελλο. Λίγο μετά μας πήδηξαν με τα Μνημόνια, αλλά το σηκώσαμε το «τιμημένο» .

Μα να μην μπορεί να κάνει μια φιέστα της προκοπής; Να χάσουν στα πέναλτι; Πήγε για πάρτι, κι έγινε κηδεία. Α ρε Μέσι. Αυτά συμβαίνουν όταν ο Θεός Μαραντόνα βάζει το χέρι του. Γιατί ο καλύτερος παίχτης είχε πρότυπο τον καλύτερο παίχτη.

Ο Μαραντόνα βέβαια δεν έπαιζε καλά μόνο μέσα στο γήπεδο. Ήταν και θαρραλέος άνθρωπος, που έλεγε τη αλήθεια. Αν ήταν στο τελικό, το τι δάκτυλο θα έδειχνε στο Γάλλο τσαρλατάνο, δε λέγεται.

«Να έχεις χάσει τον τελικό στα πέναλτι και να πρέπει να φας στην μάπα και μια ομιλία Μακρόν για τις ανάγκες της προσωπικής πολιτικάντικής του προβολής. Πείτε μας πάλι για "λαϊκισμούς" ρε φαρισαίοι ακροδεξιοφιλελέρες».

Λέρα, όπως κάθε φιλελέρα. Γιατί τι θα κάνει; Θα δει ποδόσφαιρο και θα βγάλει λόγο. Αν θέλει να ζεσταθεί ο Γάλλος, ας ανάψει φωτιά, να κάψει τα σκουπίδια σαν το Μακρόν.

Ο δικός μας κάνει χειρότερα. Λιγότερο από 1 ευρώ τη μέρα εκτιμά πως κάνει η ψήφος των πλεμπαίων. Για τους μαυραγορίτες υπάρχουν δισεκατομμύρια, για τους εργαζόμενους σανό.

Τέλειωσε το Μουντιάλ κι ο βόθρος του ΑΝΤ1 τρισευτυχισμένος που τα κονόμησε, έπλεκε το εγκώμιο του Κατάρ. «Τι καλό Μουντιάλ». Καλό θα ήταν. Για να θυσιαστούν 6.500 εργάτες καλό θα ήταν. Εδώ μια ζωή θυσιάσανε, κι έγινε το γεφύρι της Άρτας, αθάνατο.

Καλύτερος παίχτης του Μουντιάλ πάντως είναι η Εύα Καϊλή. Αυτή πήρε ολόκληρη βαλίτσα με ευρώ, οι άλλοι ένα κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου