Pages

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΝΔ: το πλυντήριο για δύσκολους λεκέδες.

Γράφει ο mitsos175

213 εν δυνάμει βιαστές ανηλίκων συνιστούν ΝΔ. Αυτοί ξέρουν! Πλύθηκαν με λουλάκι και τώρα είναι έτοιμοι να βιάσουν ξανά παιδάκια με περισσότερη λύσσα. Έχουν πλάτες.

Τι έγινε με τους εκατοντάδες βιαστές ομοϊδεάτες του Μίχου; Ότι θα γίνονταν και με την Καΐλη, αν δικάζονταν εδώ. Τίποτα!

Όπως τίποτε δεν έγινε με τους δολοφόνους του Καραϊβάζ, των μαρτύρων του ΝOOR1, (Βαγγέλη, κι αν πούμε μια κουβέντα «τσιμέντο να γίνει»), τόσων και τόσων εγκλημάτων.

Παίρνουμε μπάτσους, αυξάνονται τα εγκλήματα. Παίρνουμε μέτρα για τον κορονοϊό, αυξάνονται οι θάνατοι από κορονοϊό!

Κούλη, τράβα διακοπές. Καλύτερα για σένα αλλά και για μας. Μέχρι να σε στείλει οριστικά στο διάολο ο λαός, να γλυτώσουμε.

ΝΔ: το πλυντήριο για δύσκολους λεκέδες. Λιγνάδης, Γεωργιάδης, Μίχος, Καλαμπόκας, Κορκονέας… Όλα τα φασιστάκια με ΝΔ πλένονται.

Κι η Καϊλή για ΝΔ πήγαινε. Η μίζα από το Κατάρ εξετάσεις για εισαγωγή ήταν. Μόνο που επειδή έδωσε στο Βέλγιο, εισήχθη στη φυλακή, όχι στη γαλάζια εγκληματική οργάνωση.

Ο Αβραμόπουλος, σαν παλιά καραβάνα, ξέρει τα κόλπα. Πρόεδρος στην αμαρτωλή ΜΚΟ, αλλά δεν ήξερε. Καλύτερα να κάνεις το μαλάκα, παρά τον κρατούμενο, ε Δημητράκη;


Μια και λέμε για μαλάκες. Το έχω ακούσει και ξέρω πως το έχουν ακούσει πολλοί από γνωστούς και συγγενείς. «Θα ψηφίσω αυτή, γιατί έχει ωραία βυζιά και κώλο».

Υποψηφιότητα του κώλου κυριολεκτικά. Εντιμότητα; Ικανότητα; Του κώλου! Μετά μην απορούμε, γιατί είμαστε μες τα σκατά. Με τόσους κώλους, τι περιμένεις; Ανθόνερο;

Βέβαια, αν ρωτήσει ξένος τα λιγούρια, θα πουν άλλα, αλλά μιλάμε μεταξύ μας, οι γνωστοί. Ένα άλλο κριτήριο είναι φυσικά το ρουσφέτι. Ακόμα χειρότερο.

Γιατί, καλέ μου βλαμμένε ψηφοφόρε, όταν βγάλεις αυτόν που θα δεχτεί να σε εξυπηρετήσει με πλάγιο τρόπο, τον ανέντιμο δηλαδή, τι πιστεύεις πως θα κάνει με το δημόσιο χρήμα; Θα το αρπάξει και θα πει ότι εσύ χρωστάς.

Κοιτάνε μερικοί να βολευτούν οι ίδιοι, αλλά την πατάνε ξέρετε, γιατί; Γιατί ένα δάσος είμαστε. Αν αρπάξουν τα διπλανά δέντρα, θα καούμε όλοι.

Αλλά θέλουμε εμπρηστές, βιαστές, ανθρωποφάγους, διεφθαρμένους. Γιατί κάποιοι νομίζουν πως θα βολευτούν μέσα στα σκατά!

Τι έκανε η δικαστική εξουσία τόσο καιρό με τους παιδεραστές; Κανονικά δεν πρέπει να βγουν κι άλλα ονόματα; Κουκούλωμα έγινε. Από ΜΜΕ, δικαστικούς, μπάτσους.

Αν δεν κάναμε το Δεκέμβρη του 2008, ο Κορκονέας δε θα καταδικάζονταν ποτέ. Θα ήταν ακόμα στη Βουλή οι ναζί, αν δεν αντιδρούσαμε στη δολοφονία του Φύσσα.

Αν θες δικαιοσύνη, κατέβα στο δρόμο και ζήτα την εκεί. Εκεί μόνο θα τη βρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου