Pages

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Σενάρια στην υπόθεση της Εύας Καϊλή

Φίλη Συριζαία και τακτική επιστολογράφος μας κάνει μια ρηξικέλευθη εκτίμηση για την συνέχεια που θα έχει η όλη ιστορία με την προφυλακισμένη, στο Βέλγιο τώρα Εύα Καϊλή. Οπως "προφητεύει" το διαγραμμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν θα θελήσει να πάει "ως αμνός σε σφαγή". 
Θα ασκήσει πιέσεις στην Ελληνική κυβέρνηση, μέσω των διαύλων που έχει με στελέχη της Ν.Δ, να ζητήσει την έκδοση της από το Βέλγιο, ώστε να δικαστεί για τα φερόμενα της αδικήματα στην Ελλάδα και αυτό με αντάλλαγμα "ότι θα κρατήσει το στόμα της κλειστό".

Η επιστολογράφος μας -που πιθανόν να εκφράζει και μια άποψη στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού δεν είναι ένα απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ- θεωρεί ότι στην κατοχή της Καϊλής υπάρχουν στοιχεία που εμπλέκουν στην εγκληματική οργάνωση, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο σε βάρος της, και πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ.

Η αναγνώστρια μας δεν θεωρεί τυχαίο την φωτογραφία που κυκλοφορεί, τραβηγμένη στο Άμπου Ντάμπι, στην οποία εμφανίζονται ο  αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η πρώην ευρωβουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ καθώς και ένα πρόσωπο "χαμηλών τόνων με γνωστές τις σχέσεις του με τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο από την θητεία του σαν στέλεχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων και νυν υφυπουργός Ανάπτυξης υπό τον Αδωνη Γεωργιάδη ο κ. Γιάννης Τσακίρης",  


Σαν επίρρωση των γραφομένων της, η αναγνώστρια μας, μας παραπέμπει σε ένα κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της "Αυγής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου