Pages

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Στην φυλακή η Εύα Καϊλή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - Όντως δεν είναι όλοι ίδιοι.

Γράφει ο mitsos175 

Όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου, ξέρουν τη γνώμη μου τόσο για το ΚΙΝΑΛ, όσο και για το ΣΥΡΙΖΑ. Έχω γράψει «οι χειρότεροι αλήτες είναι πάντα οι Κιναλήτες». Παρόμοια έχω πει για τους βλάκες υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αλέξη, το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ.

Δέχομαι όμως πως σε ένα σημείο διαφέρουν από κάποια ανθρωποφάγα τέρατα και ναζί που βρήκαν πολιτική στέγη στη γαλάζια, εγκληματική, τρομοκρατική οργάνωση. Η πολιτική βέβαια είναι η ίδια. Επίσης τόσο οι δεξιοί πλιατσικολόγοι όσο και οι ρεφορμιστές, μπορεί να λαδωθούν, να καταχραστούν χρήμα, να κλέψουν, να ρημάξουν.

Με μια διαφορά: Οι νεογιδοκράτες φασίστες έχουν σαδισμό. Είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα. Όχι επειδή κλέβουν περισσότερα, αν είχαν χρόνο οι άλλοι, τα ίδια θα βούταγαν, αλλά γιατί οι δεξιοί μαλάκες κατηγορούν τα θύματα τους και μάλιστα τους αρέσει να βασανίζουν, όσους ληστεύουν. (Δεν αναφερόμαστε στους σανοφάγους ψηφοφόρους του κυβερνητικού κόμματος, αλλά στους συνειδητούς απατεώνες που βρίσκονται σ' αυτό).

Πχ η Καϊλή. Είναι λαμόγιο. Την έπιασαν στα πράσα να παίρνει τη μίζα της από τους πλέον αδίστακτους τυράννους. Θα μπορούσε να είναι αρπάχτρα οπωσδήποτε αστός πολιτικός. Όμως η βρωμιάρα Εύα είχε ξεράσει ναζισμό κατά των φτωχών συνανθρώπων μας που παίρνουν επιδόματα. Αυτός ο ρατσισμός, το αβυσσαλέο μίσος για τον αδύναμο είναι χαρακτηριστικό του νεοδημοκράτη και του χρυσαλήτη. Το ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα μπορεί να είχε κλέφτες, δεν είχε όμως ναζί κλέφτες.

Θες να κλέψεις Εύα; Κακό αυτό. Χειρότερο, όταν δεν έχεις ανάγκη από χρήματα, αφού παίρνεις παχυλό μισθό. Όμως, μωρή ξεφτιλισμένη, το να πεις εναντίον ανθρώπων που παίρνουν νόμιμα επιδόματα και να τους προσβάλεις, είναι ό,τι πιο τερατώδες, πιο αποκρουστικό. Όταν μάλιστα είσαι τέτοιο κάθαρμα. Αλλά αν δεν ήταν καθίκι, δε θα τα έλεγε.

Περιττό να πω πως οι θεόφτωχοι που παίρνουν ψίχουλα ελέγχονται συχνά και σχολαστικά. Πράγμα που δε γίνεται με σκουλήκια πολιτικούς που τρώνε το δημόσιο χρήμα. Πχ όσοι άτυχοι παίρνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. 200 ευρώ το μήνα, όταν δεν έχουν κανένα εισόδημα περιουσία κλπ. Κάθε 6 μήνες ελέγχονται. Καταθέσεις, φορολογικές δηλώσεις κα. Παίρνουν ένα πιάτο φαϊτην ημέρα για να μην πεθάνουν της πείνας.

Από την άλλη τα αδιευκρίνιστα ποσά εκατομμυρίων διαφόρων απατεώνων. Δεν είναι μόνο απατεώνες οι δεξιοί. Είναι δήμιοι, βασανιστές. Χαρακτηριστικό ο Μητσοτάκης έδωσε 600 ευρώ στους μπάτσους μόλις πυροβόλησαν παιδί. Μόνο ο Χίτλερ επιβράβευε τους φονιάδες. Αυτοί είναι οι δεξιοί.

Η Καϊλή λοιπόν ήταν και είναι ΝΔ. Το γνωρίζουμε όλοι. Ακόμα και τα τρολλ της ΝΔ που της έπλεκαν το εγκώμιο για τις ανοησίες που έλεγε. Ήταν ο δούρειος ίππος στο ΚΙΝΑΛ, η φωνή του Μητσοτάκη. Γι αυτό κανείς σοβαρός δε καλεί το Ανδρουλάκη να απολογηθεί για την λαδωμένη. Μόνο τα φασιστόμουτρα της ΝΔ θυμήθηκαν τώρα πως ήταν στο ΚΙΝΑΛ. Δεν πείθουν όμως κανένα, ενώ φαντάζομαι πως θα διαγράφουν τους ύμνους που έλεγαν για τη διεφθαρμένη.

Ο Ανδρουλάκης χάρηκε πολύ με τη σύλληψη της αμαρτωλής. Φάνηκε άλλωστε με την ταχύτητα την οποία την έστειλε στο διάολο. Ανακουφίστηκε ασφαλώς που απαλλάχθηκε από ένα τέτοιο βαρίδι. Σειρά έχει τώρα ο Α. Λοβέρδος, όπως άφησε σήμερα να διαφανεί ο Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ,

Όσο για μας, μόλις καταδικαστεί η Καϊλή και πάει φυλακή, θα κάνουμε γιορτή.  Απ' ότι διαβάζουμε βρίσκεται υπό κράτηση με εντολή της εισαγγελίας Βελγίου, με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε τους Βέλγους που καθάρισαν την κοπριά. Βέβαια από κόπρο η μπανανία μας άλλο τίποτα. Πες τώρα Εύα για τους τεμπέληδες, να σου πούμε για τους απατεώνες. Άντε στο διάλο Καϊλή και το σόι σου μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου