Pages

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Καταλάβατε, ξεπλένηδες της ΝΔ, γιατί κάνουμε πάρτι;

Γράφει ο mitsos175  

Πολύ ωραία η φυλακή στο Βέλγιο. Παλατάκι. Το κελί έχει περισσότερα από όσα έχω στο ερείπιο που μένω! Καλοριφέρ πχ. Την τηλεόραση δε τη θέλω, την ανταλλάσσω με πιτόγυρα. Δυστυχώς θα πρέπει να βρω 32.000.0000 σε οφσόρ για να μπω εκεί μέσα. Ή 600.000 σε σακούλες. Εδώ δεν έχω 6 ευρώ, όχι 600 χιλιάρικα.

Μια χαρά είσαι Εύα. «Λαδώθηκε από Άραβες, δεν πήρε λεφτά Ελλήνων», λένε και γελάνε. Κάποιοι το λένε σοβαρά. Μετά γιατί είμαστε Μπανανία. Εδώ πιστεύουμε πως κάποια έμεινε έγκυος με τον κρίνο. Μη μου πείτε «τι σχέση έχουν τα θρησκευτικά», έχουν. Αν ήμασταν πιο υποψιασμένοι, δε θα είχαμε την Καϊλή στην Ευρωβουλή. Ούτε τα λαμόγια στη Βουλή. Αλλά είμαστε κορόιδα.

Ο Μητσοτάκης τους παρακολουθεί όλους, δεν το ξέρει όμως! Καλύτερα σχιζοφρενής, παρά ρουφιάνος, συμφωνώ κι εγώ. Πότε θα πάει ο Κούλης σε κελί πολυτελείας; Όταν ξυπνήσει ο κοιμισμένος ψηφοφόρος. Ξύπνα ρε, σε κλέβουν! Οι μπάτσοι φταίνε. Λένε «άμα σε κλέβουν κάνε πως κοιμάσαι». Η ΝΔ δεν κλέβει μόνο, σε πηδάει κιόλας. Ανάσκελα να κοιμόμαστε, γιατί μπρούμυτα τη φάγαμε από πίσω. Από πίσω τσούζει. Αν είναι νεοφιλελέ η πίτσα, θα πονάμε για χρόνια, όχι 9 μέρες.

«Ο γκόμενος φταίει» λέει η εν πολλές μίζες περιπεσούσα γυνή. Οι γκόμενοι φταίμε για πολλά, αλλά, Εύα, δεν ήταν αυτός που έβγαλε λόγο υπέρ του Κατάρ, ούτε ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο. Πως λαδώθηκε αυτός, ενώ τη βρομοδουλειά την έκανες εσύ; Για πες μας. Γιατί δύσκολο να παρακολουθήσουμε τέτοιο συλλογισμό. Δεν έχεις και καλή πεθερά να τα φορτώσεις σε κείνη. Αβραμόπουλος, κάποιοι λένε ότι είναι και βετεράνος μαφιόζος, -εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά, όπως και οι δικαστές- εσύ που πας κορίτσι μου;

«Το παιδάκι της δεν το λυπάστε»; Να το αντιστρέψουμε ΑΡΔ; Τα παιδάκια των εργατών που πέθαναν στο Κατάρ, ποιος τα λυπάται; 6.500 νεκροί, πόσα ορφανά άφησαν
(Είδατε κανένα δημοσίευμα για τους είλωτες που μετέφεραν οι Καταριανοί σεϊχηδες στην χώρα τους, από Νεπάλ, Φιλιππίνες κ.α με ψεύτικες υποσχέσεις, και τους υποχρέωναν να δουλεύουν με εξοντωτικούς ρυθμούς, στα Ολυμπιακά έργα, κάτω από το κάνη αστυνομικών όπλων και τελικά χιλιάδες απ' αυτούς να πεθάνουν κύρια από ηλίαση σε συνδυασμό με την υπερκόπωση;)  

250 δις στοίχισε αυτό το Μουντιάλ. -η ζωή των εργατών που δολοφονήθηκαν είναι ανεκτίμητη- 18 δις ήταν το ακριβότερο ως τώρα! 232 δις διαφορά, σχεδόν 14 φορές πάνω! Γι αυτό το έδωσαν στο Κατάρ, να γίνει τζίρος.

Θέλω να το πάρει το Μαρόκο. Έτσι, για να τη σπάσουμε στους Ευρωπαίους. Που το μόνο καλό που είδαμε από Βρυξέλες, ήταν η σύλληψη της Καϊλή. Ευχαριστούμε τους Βέλγους, -χωρίς να ξεχνάμε τα εγκλήματα που διέπραξε το αποικιοκρατικό κράτος τους- αλλά με τα Μνημόνια μας ρήμαξε η ΕΕ. Πάλι καλά που κάποιοι εκεί μέσα αποφάσισαν να πάνε ως το τέλος την υπόθεση. Ίσως για να πουν ότι λειτουργεί η δικαιοσύνη, ίσως για να καλύψουν άλλα, πάντως την Καϊλή τη βλέπω μέσα για πολλά χρόνια, αν δεν δικαστεί στο μπουρδέλο μας.

Αλλά και πάλι καλύτερα θα είναι φυλακή από το σπίτι μου! Βλέπεις κάποιοι είμαστε «τυχεροί», «ωφελούμενοι», κάποιοι ζουν με 200 ευρώ. «Τρέχει η τύχη απ’ τα μπατζάκια». «Τεμπέληδες» τους έλεγε. Κι εμείς τη λέμε απατεώνισσα, λαμόγιο, κάθαρμα, λαδωμένη, αμαρτωλή, διεφθαρμένη, αρπάχτρα, ξεδιάντροπη… Μόνο που εμείς έχουμε δίκιο. Γιατί κάποτε είχαμε δουλειά. Μετά, ήρθε το πρώτο Μνημόνιο, αυτό που ψήφισε και μείναμε άνεργοι. Όπου να ’ναι θα μείνουμε στο δρόμο. Προσωπικά σκέφτομαι να ανοίξω το κεφάλι κανενός κηφήνα, να βρω στέγη. Αν ξεπαστρεύαμε όλα τα πλούσια παράσιτα, θα είχαμε από όλα. Μέχρι και θέρμανση, που έχουν ως και στις φυλακές του Βελγίου. Καταλάβατε, ξεπλένηδες της ΝΔ, γιατί κάνουμε πάρτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου