Pages

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Αν δικαστεί στο Βέλγιο, θα μπει φυλακή, αν δικαστεί στο σκορποχώρι μας, θα μπει στη Βουλή.

Γράφει ο mitsos175

Στα πραγματικά κράτη δεν υπάρχουν αδιευκρίνιστα ποσά. Όλα πρέπει να διευκρινίζονται, να δικαιολογείται η προέλευση τους.

Η τακτική «ακολούθα την πορεία του χρήματος» ή «ακολούθα το χρήμα» είναι η πιο παλιά και αποτελεσματική μέθοδος για να πιάνει λαμόγια η Δικαιοσύνη.

«Που τα βρήκες τα λεφτά»; Είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση. Αν δεν υπάρχει απάντηση, υπάρχει φυλακή. Οποιοδήποτε κι αν είναι αυτός, ο οποίος δεν λέει, που βρήκε τα φράγκα.

Στις μπανανιές βέβαια δεν ισχύουν τα παραπάνω. Έχουμε αδικία, τιμωρούνται αυστηρότατα διάφοροι μικροαπατεώνες, ενώ τα μεγάλα καθάρματα κυβερνάνε έχοντας ασυλία.

Οι μπάτσοι μας, όταν δεν δολοφονούν, βασανίζουν, διακινούν ναρκωτικά, κάνουν τον νταβατζή κλπ, περιμένουν από ρουφιάνους και παρακολουθήσεις για να δουν τι έγινε.

Συνήθως βρίσκουν ένα αθώο, έναν Ινδιάνο, ένα Γεωργιανό, τον ξυλοφορτώνουν για να ομολογήσει έγκλημα που δεν έκανε. Αν μιλήσει «λύθηκε η υπόθεση».

Θα μπορούσαν να σκεφτούν, να δουν τα στοιχεία, για να βρουν τον ένοχο σ’ ένα έγκλημα, αλλά αν είχαν μυαλό, μπάτσοι θα γίνονταν;

Η διεφθαρμένη Καϊλή λοιπόν δεν πιάστηκε από τις παρακολουθήσεις. Είπαμε από την αρχή πως η ΝΔ είπε ένα ακόμα γελοίο ψέμα.

Η αμαρτωλή Εύα πιάστηκε, επειδή πήγε να βγάλει 35.000.000 σε οφσόρ. Άρα δεν είναι «ψιλικατζού», μπορεί να μπει στη γαλάζια εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.

Αν δικαστεί στο Βέλγιο, θα μπει φυλακή, αν δικαστεί στο σκορποχώρι μας, θα μπει στη Βουλή. Μάλιστα με περισσότερους ψήφους από τα 146.000 ζωντόβολα που την ψήφισαν στις προηγούμενες Ευρωεκλογές.

Γιατί το γαλαζοπράσινο γίδι έχει βίτσια. Γκόμενα με χειροπέδες; Ψήφο κατευθείαν! Ούτε εντιμότητα, ούτε ήθος, λογική… τίποτα! Δε χρειάζονται αυτά στη χωματερή που λέγεται Ελλάδα.

Άλλωστε με πια κριτήρια ψήφιζαν την Καϊλή; Για το μυαλό που λείπει; «Τον ψηφοφόρο βαθιά κατάλαβε τον. Είναι ένας αυνάνας, γάμησέ τον»! Ισχύει για ΚΙΝΑΛ, ΝΔ και άλλες αστικές συμμορίες.

Μια και είπαμε για την Ελλάδα, θα πούμε το άλλο χαρακτηριστικό της Καϊλή. Η πατριδοκαπηλία.

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική» έλεγε η Εύα. Μέχρι να την αγοράσει κανένας καταραμένος Εμίρης. Τότε θα γίνει ό,τι θέλει ο Άραβας Μουσουλμάνος. Που αν και αλλόθρησκος, ξένος, με παντόφλες, είναι γλυκός σα μέλι.

Είπαμε πως οι ψηφοφόροι είναι μαλάκες; Το λέμε ξανά. Γιατί από κει ξεκινά το κακό. Μην την παίζετε στην κάλπη, ρε σεις. Όχι στην κάλπη. Πάρτε προφυλάξεις, θα έχουμε τερατογέννηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου