Pages

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο αφήγημα των κυβερνητικών στελεχών για τις υποκλοπές: "Δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν, ... είναι από χωριό"

Η φήμη που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι ότι η επόμενη αποκάλυψη στο σκάνδαλο των ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων θα αφορά τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Φλώρο. Σύμφωνα με όσα διακινούνται θα προκύψει ανάλογη αποκάλυψη με την περίπτωση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη. Θα γνωστοποιηθεί δηλαδή ο "κωδικός παρακολούθησης" και παράθεση συνομιλιών του, που έχει υποκλέψει η ΕΥΠ. Θα δούμε αν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες.

Ο διάλογος που έγινε σήμερα στο κοινοβούλιο μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Νικόλαου  Παναγιωτόπουλου είναι χαρακτηριστικός για να διαπιστώσει κανείς την αμηχανία και το αδιέξοδο που έχουν βρεθεί τα κυβερνητικά στελέχη. Αντε τώρα να προσαρμοστούν στην νέα κυβερνητική γραμμή που θέλει την "ύπαρξη ρυπαρών δικτύων, σ.σ μέσα στην ΕΥΠ- τα οποία συνεργάζονται με συγκεκριμένα ΜΜΕ".

Ο διάλογος στο βίντεο που ανέβασε στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα μεταξύ του ίδιου και του υπουργού Εθνικής Αμυνας, απεικονίζει την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κυβερνητικά στελέχη να υποστηρίζουν το κυβερνητικό αφήγημα. Τώρα πια δεν αρνούνται από τις υποκλοπές αλλα ταμπουρώνονται στην επίκληση "δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, είναι από χωριό.."

Απολαύστε: 

Γιάννης Ραγκούσης«Γνωρίζατε ή δε γνωρίζατε ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων; Οφείλετε να πάρετε θέση. Είναι μείζον ζήτημα και για την εθνική ασφάλεια και για τις Ένοπλες Δυνάμεις και για τη δημοκρατία στη χώρα, να παρακολουθεί η ΕΥΠ τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Το γνωρίζατε; Κι αν ναι, τι κάνατε, για να το αποτρέψετε; Χρησιμοποιήσατε μήπως και το υλικό των παρακολουθήσεων; Εύλογη ερώτηση κι αυτή»,

Ν. Παναγιωτόπουλος: "... Τι να διαψεύσω, αφού δεν γνωρίζω. Αφού δε γνωρίζω. Και τι σχέση έχω εγώ με τις παρακολουθήσεις; Καμία απολύτως",

Το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι αν τυχόν παρουσιαστούν αναμφισβήτητα στοιχεία ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον καραβανά πώς θα αντιδράσει ο ίδιος ο στρατηγός  Κωνσταντίνος Φλώρος. Λογικά η παραίτησή του είναι μονόδρομος, Εκτός και αν επιλέξει τον αυτοεξευτελισμό αποδεχόμενος ότι μπορεί μια κρατική υπηρεσία να παρακολουθεί και τον και τον Α/ΓΕΕΘΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου