Pages

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ολο το μαύρο σκυλολόι της δεξιάς, χωμένο στα σκ... του καπιταλιστικού παζαριού ως το λαιμό.


Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Η κατάμαυρη δεξιά έκανε και κάνει παρακολουθήσεις μέσω των ΚΥΠατζίδων λακέδων της προς δύο κατευθύνσεις: 1) προς τη συνήθη κατεύθυνση του αριστερού κόσμου και του λαϊκού κινήματος, όπου η παρακολούθηση είναι διαρκής, για να ενημερώνουν διαρκώς οι χαφιέδες τους φακέλους του καθεστώτος σχετικά με τη δράση των αντιπάλων του, και 2) προς την κατεύθυνση του ίδιου του σκυλολογιού των δεξιών μεγαλόσχημων του κρατικού μηχανισμού, για να ξέρει ανά πάσα στιγμή ο "μεγάλος βεζίρης" -αρχηγός του καθεστώτος τι καρβέλια ψήνουν τα "ρετζάλια" του πίσω από την πλάτη του και κυρίως αν στο καθημερινό χοντρό αλισβερίσι τους με τους κεφαλαιοκράτες τηρούν ή όχι με ευλάβεια τα συμπεφωνημένα ποσοστά της αναλογούσας προμήθειας του αρχηγού. 

Κοινώς τους παρακολουθούσε και τους παρακολουθεί, για να μην του τη φέρουν πισώπλατα πολύ δε περισσότερο στη μοιρασιά της κυβερνητικής λείας. Άλλωστε ο τύπος αυτός όπως κι όλο το σόι του είναι αχόρταγος και δεν μπορεί να το κρύψει. 
Αυτό ακριβώς υπονοεί κι ο Βαξεβάνης όταν αναρωτιέται ρητορικώς στο Ντοκουμέντο του, γιατί αυτά τα "θύματα" των υποκλοπών, οι αντιπρόεδροι, οι υπουργοί, οι παρατρεχάμενοι ακόμα και παρασημοφορεμένοι καραβανάδες (ταγμένοι στην υπηρεσία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και προφανώς στο αλισβερίσι οπλικών συστημάτων) δεν τολμάνε να βγάλουν "κιχ" παρόλο που ξεσκεπάστηκε το γεγονός της παρακολούθησής τους. 

Προφανώς γιατί δεν τους συμφέρει να δημοσιευτεί τι ακριβώς κατέγραφε από τη δράση τους ο αρχιφασίστας του άθλιου καθεστώτος τους. 
Κοινώς επειδή είναι όλοι τους χωμένοι στα σκατά του καπιταλιστικού παζαριού ως το λαιμό. Υπηρέτες γάρ της αγοράς και του παρά μέχρι τελευταίας ρανίδος. 

Συμπέρασμα: οποίος πραγματικά αριστερός πολιτικός φορέας πραγματικά θέλει να ξεβρωμίσει ο τόπος από όλο αυτό το μαύρο σκυλολόι της δεξιάς δεν φιλολογεί στο κοινοβούλιο αλλά οργανώνεται, κλείνει συμμαχίες, συγκροτεί κοινωνικό αλλά και πολιτικό μέτωπο πάλης και ξεσηκώνει το λαό μας, να βγει το ταχύτερο δυνατόν στο δρόμο της αδιάλλακτης πάλης για να ανατρέψει τα μαύρα σκυλιά κι όλο το μηχανισμό που τα εξυπηρετεί. Τίποτα λιγότερο από αυτό.

2 σχόλια:

  1. Γιατι εχουν αφησει κ' κανεναν "πραγματικα" αριστερο φορεα να μπει μεσα στο ...κυνοβουλιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ,,κι όμως υπάρχει,, ένα ,,αριστερό,, κόμμα στο κοινοβούλιο Αυτό του Περισσου
    Που ετοιμάζεται για ,,επανάσταση,,την ημέρα των εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή