Pages

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Κ. Μπογδάνος: Ενας ακροδεξιός παπάρας


Μόνο για φραμπαλά μπορείς να ασχοληθείς με τον κατά δήλωση του "διανοούμενο", Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που σαν αγράμματος χωροφύλακας της δεκαετίας του '50, δεν φέρεται απλώς σαν γραφικός φανατικός αντικομμουνιστής και "εθνικός ρουφιάνος" -σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που του έδωσε η "Ελληνοφρένεια"- αλλά προσπαθεί και με ηλίθιες αναρτήσεις του  στο twitter να διατηρηθεί στην επικαιρότητα.

Δεν έχουμε τις ιδιαίτερες γνώσεις για να κάνουμε εξ' αποστάσεως ιατρική διάγνωση αν το άτομο είναι ένα σαλταρισμένο "νούμερο" όπως τον χαρακτήρισε δημοσίως ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου (αλήθεια, αυτός ο δικομανής τύπος πώς και δεν ζήτησε την ποινική του δίωξη;)

Ο αυτοπροσδιορισμένος "μαλάκας",  η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, ο ακροδεξιός, σεξιστής, και ρατσιστής, δεν τόλμησε να μηνύσει  ούτε ένα άλλο δημοσιοκαφρικό «μπουμπούκι», του ακροδεξιού χώρου, τον Στέφανο Χίο, που κι' αυτός τον έκανε δημοσίως ρόμπα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση. 
Αυτό, λοιπόν το νούμερο, με ένα ηλίθιο τουιτάρισμα του επέλεξε να ρίξει τα εμέσματα του στον διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο, έναν από τους εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου που σχολίασαν σκωπτικά την συνειδητή κυβερνητική ανικανότητα, που άφησε αθωράκιστο το πυροσβεστικό σώμα ενώ αντιθέτως δαπάνησε πακτωλό δημοσίου χρήματος για να προσλάβει μπάτσους και παπάδες. 

Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε περισσότερο μ' αυτό το νούμερο. Να συμπληρώσουμε μόνο ότι μόνο ένα άτομο που πάσχει από εγκεφαλικές διαταραχές θα μπορούσε να χαρακτήριζε "αριστεριστές", τα άτομα που αποτελούν την πλειοψηφία στο Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, εκλεγμένα με το ψηφοδέλτιο “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” της Μαρίας Αντωνιάδου, που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι είναι οπαδοί και στελέχη της Ν.Δ.

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να επαναλάβω πως για τον εθνικό ρουφιάνο φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και το εννοώ. Μπορούσε (κι ακόμα μπορεί) να το κάνει συκοφάντη με πτυχίο, αλλά δεν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή