Home » , » Απίστευτη καταγγελία Γ. Γεωργίου: Ο Μπογδανος είναι ένα νούμερο που αυτοτραυματίστηκε και επικαλέστηκε ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ' την δουλειά! (Ηχητικό)

Απίστευτη καταγγελία Γ. Γεωργίου: Ο Μπογδανος είναι ένα νούμερο που αυτοτραυματίστηκε και επικαλέστηκε ότι δέχτηκε επίθεση, για να μην τον διώξουν απ' την δουλειά! (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 | 10:48 μ.μ.

Του Σ.Λ

Με τα όσα συμβαίνουν στους αθλητικούς στίβους δεν ασχολούμαι και ως εκ τούτου δεν με ενδιαφέρουν οι αθλητικές ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές. Πριν κάποιες ώρες όμως βρισκόμενος στο αμάξι ενός φίλου μου ο οποίος τυγχάνει να είναι οπαδός και όχι φίλαθλος ποδοσφαιρικής ομάδας ¨αναγκαστικά" έγινα ακροατής του Γ. Γεωργίου.
Ο παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής έκανε έναν σχολιασμό για την επαγγελματική διαδρομή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με αφορμή τα όσα είπε ο νεοδημοκράτης βουλευτής σχολιάζοντας την δολοφονία από παρακρατικούς του Γρηγόρη Λαμπράκη, που έγινε το 1963.

Δεν ξέρω αν αρχίζω να αποκτώ δημοσιογραφικό ένστικτο, αλλά θεώρησα πολύ ενδιαφέρον τα όσα είπε ο Γεωργίου. Είναι και το "περίεργο" σκεπτικό μου, με το οποίο ιεραρχώ τις ειδήσεις.
Επειδή δεν συγκράτησα ακριβώς τα λεγόμενα του αθλητικογράφου, και πιθανολογώντας κάπου μπορεί να παρανόησα, ανέμενα να ανέβει η εκπομπή στην ιστοσελίδα real.gr. 

Απ' την ηχογραφημένη εκπομπή, λοιπόν, αντιγράφω επί λέξη.
Γ. Γεωργίου: "Θέλω να πω κάτι για τον Μπογδάνο γιατί άκουσα τον Μπογιόπουλος στην εκπομπή του να λέει ότι ο Μπογδάνος είπε ότι στην δολοφονία του Λαμπράκη το χέρι του το είχε βάλει το ΚΚΕ. 
Και λέω τώρα στον Μπογιόπουλο: Ρε, Νικολάκη τι κάθεσαι και ασχολείσαι μ' αυτό το νούμερο;
 Θες να σου πω κάτι; Οταν ήταν στον Σκάι στην τηλεόραση, του είχαν δώσει μια εκπομπή να διαβάζει κάτι βιβλία 10-12. 
Λοιπόν, η εκπομπή είχε πατώσει. Και ήταν έτοιμοι για να τον διώξουν και τί έκανε; Ενα βράδυ που έφευγε, κατέβηκε κάτω βάρεσε μια γροθιά στο μάτι του, μαύρισε το μάτι του το ένα και λέει δεχτήκαμε επίθεση   Χτυπήσανε εμένα. Για να τον κρατήσουν. Ρε μιλάμε για νούμερο ρεεεεε.."   

Αυτή η αναφορά του Γεωργίου είναι απίστευτη. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν χρησιμοποίησε δημοσιογραφικές εκφράσεις -"σύμφωνα με πληροφορίες", "κυκλοφόρησε ότι" κλπ- αλλά παρουσίασε με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα ανέφερε./

Και αναρωτιέμαι. Αυτός το σίχαμα δεν ήταν που έκανε μήνυση σε κάποια χιουμοριστική  ιστοσελίδα που σατίριζε κάποια λεγόμενα του για "βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες μάγισσες";

Αυτός ο "άντρακλας" νεοδημοκράτης βουλευτής δεν ήταν που έσυρε στα δικαστήρια μια κοπελίτσα της τάξης μας, αμειβόμενη με 550 ευρώ τον μήνα. και τις και τις ζητούσε με αγωγή 28.000 ευρώ, επειδή "ενοχλήθηκε" γιατί ανέβασε ένα σχόλιο στον λογαριασμός της στο f/b;

Τώρα χιλιάδες ακροατές άκουσαν τον Γεωργίου να τον αποκαλεί "νούμερο" ότι κατασκευάζει ελεεινά σκηνικά, ότι είναι ψεύτης ...


Αλήθεια, θα τα κάνει γαργάρα -όπως υποθέτουμε- όλα αυτά ο "άριστος" βουλευτής της Ν.Δ;

 Υ.Γ: Η σχετική αναφορά που έκανε στην εκπομπή του ο Μπογδάνος ήταν: «… έγκλημα η δολοφονία Λαμπράκη. Είναι όμως κάτι για το οποίο ακόμα οι μεγαλύτεροι στα οικογενειακά τραπέζια (διότι οι οικογένειες έχουν και αριστερούς και δεξιούς)- πλακώνονται. Ποιος τον έφαγε; Ο Γκοτζαμάνης ήταν; Τι δουλειά είχε εκεί το τρίκυκλο; Ήταν το παρακράτος της δεξιάς; Μήπως τους τον έδωσε το ΚΚΕ;» 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger