Home » , , » Κ. Μπογδάνος: Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, ξαναχτυπά

Κ. Μπογδάνος: Η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, ξαναχτυπά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 | 11:59 μ.μ.


«Με το που γύρισα στην Ελλάδα, έζησα έναν πολύ μεγάλο έρωτα το 2006, αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου για 3 χρόνια, αλλά χώρισα, γιατί ήμουνα μαλάκας, πολλαπλά μαλάκας!».
         
  Κ. Μπογδάνος (youweekly.gr 02-03-2014).

Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε ότι η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, - ο άνθρωπος πολυμηχάνημα: Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος πέρα από εκπρόσωπος της μηντιακής ηλιθιότητας είναι και κατά δήλωση του πολύ μαλάκας. Πρέπει όμως καθημερινά να μας το επιβεβαιώνει;

Ο τύπος αυτός που από το ταμείο του Αλαφούζου βρέθηκε τώρα να σιτίζεται από τα ΜΜΕ που διαθέτει ο "κομιστής" έχει να επιδείξει αρκετές "ανεπανάληπτες" στιγμές στην καριέρα του. 

Εκτός των άλλων ο Μπογδάνος μας παραδίδει και "ιστορικά μαθήματα" του τύπου: «Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις τις CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

Οσο για το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο δεν το συζητάμε. Χαρακτηριστική περίπτωση τότε που "αποκάλυψε" ότι «η επίθεση εναντίον του Παπαδήμου έγινε από πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού» (!).


Μάλιστα τότε ήταν τέτοιο το μέγεθος της μπαρούφας που ξεστόμισε ο Μπογδάνος που  δεν μπορούσαν να το «αντέξουν» ούτε αυτοί που διευθύνουν τον τηλεοπτικό βόθρο του Αλαφούζου γι’ αυτό και έβγαλαν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου», και τον απέλυσαν για να βρει σήμερα στέγη στο ραδιόφωνο του Θέμου Αναστασιάδη και να εξακολουθήσει από εκεί  να λέει τις βαθυστόχαστες μπούρδες του.

Δεν του αρκεί όμως αυτό. Παίρνει και την "διανοουμενίστικη" "δόση" του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραδίδοντας συμβουλές και προβάλλοντας την "αγωνιστική δράση" του στους "δρόμους" όπως βλέπουμε και στην αρχική φώτο.   

Με την προσδοκία ότι ίσως σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια αντιπαράθεση του "διανοούμενου" με ένα άλλο δημοσιοκαφρικό «μπουμπούκι» του ακροδεξιού χώρου. Τον Στέφανο Χίο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger