Home » , » Η "Αυγή" ζητάει τη συναίνεση της ΕΣΗΕΑ για να μειώσει κατά 20% τις αποδοχές των δημοσιογράφων της,

Η "Αυγή" ζητάει τη συναίνεση της ΕΣΗΕΑ για να μειώσει κατά 20% τις αποδοχές των δημοσιογράφων της,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 | 3:51 μ.μ.

Με ενδιαφέρον θα αναμένουμε την απάντηση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ στην επιστολή που έλαβε από την διεύθυνση της εφημερίδας «Αυγή», με την οποία ζητάει από την ΕΣΗΕΑ να εγκρίνει τη μείωση κατά 20% των αποδοχών των δημοσιογράφων, που εργάζονται σ’ αυτό το έντυπο.

Η  εφημερίδα που εκφράζει τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται οικονομικές δυσκολίες με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι σ’ αυτή αποδέχτηκαν μείωση του μισθού τους κατά 10%.

Απ’ ότι γνωρίζουμε πάντως στο παρελθόν η ΕΣΗΕΑ ποτέ δεν αποδέχτηκε ανάλογο αίτημα και μάλιστα είχε προχωρήσει σε κινητοποιήσεις όταν επιβλήθηκε κάτι ανάλογο σε άλλα δημοσιογραφικά «μαγαζιά»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:28 μ.μ.

δε βλεπω να πολεματε το μητρικο σας Κομμα με την ιδια θερμη που ξιφουλκουσατε κατα του ΚΚΕ......
μεγαλη μανα η σοσιαλδημοκρατια τελικα.

αλλα περα απο αυτα υπαρχει πολιτικο ζητημα με αυτο που γινεται στην Αυγη.ο ΣΥΡΙΖΑ παιρνει 400000 καθε μηνα απο τους βουλευτες χωρια η αποζημιωαση...οικονομικα δε στραγγαλιζεται οπως το ΚΚΕ.δεν του χρωστει κανεις οπως χρωστανε στην Τυποεκδοτικη και γενικως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει οικονομικη δυσκολια και παρολα αυτα εφαρμοζει πρωτος την αντιλαϊκη πολιτικη του μνημονιου ενω ενας κ μονο βουλευτης μπορει να χρηματοδοτησει τη λειτουργεια του κομματικου εντυπου.

ΝΑΙ.το ΚΚΕ εκανε τεραστιο λαθος που δε συναδει με την επαναστατικη δραση σε μη επαναστατικες συνθηκες οταν επεκτινε την Τυποεκδοτικη.αλλα το πληρωσε κ εμαθε.εβγαλε συμπερασαμα επαναστατικο στο 19ο Συνεδριο.

δεν χτυπανε το ΣΥΡΙΖΑ ομως....κανεις δε λεει το παραμικρο για τις εργασιακες σχεσεις μεσαιωνα που ισχυουν στον κομματικο μηχανισμο του ΣΥΝ εδω κ χρονια...εδω κ πολλα χρονια.

αντιθετα στην πρωτη προεκλογικη συνεντευξη Κουτσουμπα ο Χατζηνικολαου εφερε εναν που λεει χυδαια ψεμματα κ αναπαραγει την αντικομματικη λογικη για το ζητημα της Τυποεκδοτικης.

απολυσεις κ μειωσεις μισθων στην Αυγη αλλα την ιδια στιγμη στο Κοκκινο υπαρχουν μισθοι 3000.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ"

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:05 μ.μ.

Γ.Σ. Να υποθέσω ότι περίπου 20% θα είναι και η μείωση μισθών και συντάξεων που θα επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση;

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:11 μ.μ.

Πού είναι όλοι αυτοί "οι προστάτες και φίλοι" των "εργαζομένων στον Ρ και 902"? Πού είναι όλοι αυτοί που γράφανε σεντόνια αντικομμουνισμού και για τον "κακό εργοδότη το ΚΚΕ?" Εξαφανιστήκατε τώρα, Ε? Πού είσαστε "αγωνισταράδες" και φούλ "αριστεροί" να υπερασπιστείτε τους απλήρωτους εργαζόμενους? Χωθήκατε στα λαγούμια. Τόχω ξαναπεί. Οταν η ιστορία σε φτύνει, δεν κάνει τσιγγουνιές στο σάλιο της. Μαν

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:27 μ.μ.

Παιδιά βιάζεστε. Θα μιλήσουν, περιμένουν οδηγίες και μπερντέ από το Δασκαλόπουλο.

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:21 μ.μ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ Απολυσεις και μειωσεις μισθων στην αυγη και την ιδια στιγμη στο κοκκινο 3000 ειναι φυσιολογικο οταν ομως το ΚΚΕ λεει ολα τα επαγγελματικα στελεχη 800 αυτο το θεωρουν παραλογο εσυ που βλεπεις το λαθος μην εισαι αδικος ετσι ειναι η συγχρονη αριστερα της προοδου ΠΑΝ

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:33 μ.μ.

καλά ότι θέλετε λέτε... τέθηκαν σε μυστική ψηφοφορία προτάσεις που αποφασίστηκαν σε συνέλευσεις, σε όλους τους εργαζόμενους, δημοσιογράφους και μη, κι αυτή που υπερψηφίστηκε είναι σύννομη με τις αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ

Ανώνυμος
16 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:25 μ.μ.

@Ανώνυμοςτσ, τσ, τσ... Πολλή χολή βγάζεις ρε φίλε. Λες ο Γιώργης να το ανέβασε για να πλέξει το εγκώμιο στην Αυγή? Δεν νομίζω...
Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, συμφωνώ. Εσύ όμως που είσαι ΚΚΕ νομίζεις ότι είσαι επαναστάτης???

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:22 π.μ.

ο μισθος στο ΚΚΕ δε γνωριζω και στην τελικη δε με αφορα ποσο ειναι.
ξερω ομως οτι πολλοι ανθρωποι εχουν υπομεινει καρτερικα να μενουν απληρωτοι με πρωτο τον ΓΓ της ΚΕ.

το ΚΚΕ ειναι Κομμα επανστατικο και προς τιμην τδεν εχει παραδωσει τα οπλα στον παγκοσμιο καπιταλισμο κ προσπαθει να φτιαξει τα στραβα του οταν τα βλεπει.

ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ: στην εφαρμοζομενη πολιτικη του τρομου απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ.οχι σε μια ζωη ρημαδιο!οχι και στις νεες αυταπατες που πηγαν το κινημα 10 χρονια πισω.οχι στους αμερικανοδουλους ΣΥΡΙΖαιους και στα παιδια τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΧΕΔΙΟ Β!

στον αγωνα και στην καλπη ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ....για να παρεις ΕΣΥ το πανω χερι...

"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ"

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
17 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:47 μ.μ.

Πολυ απλα η ΑΥΓΗ ζηταει συναινεση απο την ΕΣΗΕΑ για 20% μειωση στους μισθούς.Αληθεια τα 420.000 € τον μηνα που παιρνει ο ΣΥΡΙΖΑ απο τις βουλευτικες αποζημιώσεις που πανε? Συν τα 100.000€ επειδη ειναι κομμα που ανηκει σε ευρωπαικο κομμα επειδη με ρητρα αποδεχεται την ΕΕ που πανε οεοοο?Αχ αυτοι οι κκεδες που βαζαν ζητημα βουλευτες κ εργαζομενοι στο κομμα να περνουν 700€ με τα 72.000 βουλευτικη αποζημιωση τον μηνα κ την ετησια οικον. εξορμηση νασυντηρησουν την υποδομη τους.Να τους δω τωρα που θα ξιφουλκουν κ που θα βγαζουν την χολη τους.Αλλα αυτα εχει η ζωη με τα γυρισματα της κ τους αντιμνημονιακους βουδουρηδες, κουρουμπληδες,τσουκαλαδες,μητροπουλους,κοτσακαδες,μιχελογιαννακηδες κ υπολοιπο βαθυ ΠΑΣΟΚ. Ε, ρε γλεντια.

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:53 μ.μ.

K.A.T.A.N.T.I.A.
http://www.e-mykonos.gr/?MDL=pages&Alias=kke2

17 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:57 μ.μ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΑ ΓΙΑ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:01 π.μ.

Βρε καλώς τα παιδιά της "αριστεράς" που θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και θα επαναφέρουν τα πράγματα στην προ μνημονίου εποχή!!!Αντε βρε σύντροφοι να αναφωνήσωμεν ομοθυμαδόν " Το ΚΚΕ φταίει, είναι οι πρώτοι διδάξαντες". Και μετά σαν καλά παιδιά γλύψτε και τα μαντρόσκυλα τους ΚΑΨΗΔΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ για να μη σας ξεφωνίσουν και πέσουν τα ποσοστά. Αντε καλή αρχή βρε...Κι εσύ αριστερέ που έφαγες το παραμύθι της σοσιαλδημοκρατίας κουράγιο. Βρίθει προσώπων & ονομάτων η γλώσσσα μας. ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΛΗΕΣ και άλλα πολιτικά σκύβαλα για να πάει το κ(λ)ίνημα άλλα 30 χρόνια πίσω.

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:00 μ.μ.

@ανώνυμο 8.01
Ξέχασες και τον Κ. Γρίβα υπεύθυνο του τομέα Αμυνας του Συριζα, νέο φασιστάκι, που έσκασε μύτη κι ακόμα τα παιδιά είναι στην αρχή, ακόμα δεν π΄γραν την κουτάλα της εξουσίας. (αρθρογράφος της εφημερίδας "στόχος". Αν είναι όντως αλήθεια να τους πούμε και σε ανώτερα. Μαν

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:19 π.μ.

Θα επαναλάβω κάτι που κάνω συνεχώς όποτε το βλέπω. Πώς μπορείς να μιλήσεις σοβαρά με κάποιον που ονομάζεται κόκκινος χμερ; Ασχετοσύνη ή καφρίλα; Ό,τι και να'ναι. απωθεί.

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:55 μ.μ.

@ανώνυμε 12.19
Σούχω κάτι καλό που με αυτό θα νοιώσεις πολύ καλά εν αντιθέσει με τον κόκκινο χμέρ. Το γράφω επειδή επιβεβαιώθηκε και από δικό σας μπλόγκ.
Κώστας Γρίβας. Μέλος του τμήματος εξωτερικής πολιτικής και άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. Αμερικανοθρεμμένος, εδώ και καιρό θιασώτης της πιο ακραίας αντιμεταναστευτικής πολιτικής. Οι απόψεις του Γρίβα φιλοξενούνται από τον σύνολο του ακροδεξιού τύπου και δίνει συνεντεύξεις στον χουντικό-ναζιστικό "στόχο, στον "ελ. κόσμο" και το περιοδικό "πάτρια" του Νο2 της ΧΑ Δημ. Ζαφειρόπουλου. Και αυτό το άτομο είναι μέλος επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κάνει και "αριστερή κυβέρνηση" και καλεί τους αριστερούς να το ψηφίσουν για να φύγει η "επάρατος δεξιά". Δηλαδή έτσι όπως το πάτε ο καρυπίδης σε λίγο θα είναι πταίσμα. Τώρα στα έγραψα αυτά για να σε καλμάρω λίγο, μια και φουρκίστηκες από το ψευδώνυμο "κόκκινος χμέρ". Το δικό σου αλήθεια ποιό είναι? Μανώλης

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:00 μ.μ.

''Συναγωνιστές'' υπεύθυνοι του blog, καλό είναι- για τα μάτια του κόσμου, όχι ότι θα το εννοείτε, δεν έχουμε τέτοιες ελπίδες- να δημοσιευτεί απο εσάς έστω κι ένα άρθρο με επιθετική διάθεση ανάλογης έντασης με αυτά που είχαν δημοσιευτεί στο blog για το κλείσιμο του 902 (το οποίο παρεπιπτόντως καμία σχέση δεν έχει με τις μειώσεις μισθών στην Αυγή, αφού τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε απείρως καλύτερη κατάσταση). Έτσι για να μπορείτε να λέτε μετά ότι δεν είστε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και τουλάχιστον να σας παίρνουν στα σοβαρά οι πιό στενοί σας οπαδοί. Αηδιασμένος αναγνώστης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger