Home » , , » Ανόητη προσπάθεια της Ν.Δ να παρουσιάσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαν "φιλοτρομοκράτες" (Βίντεο)

Ανόητη προσπάθεια της Ν.Δ να παρουσιάσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαν "φιλοτρομοκράτες" (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 | 7:57 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος και το επιτελείο της ακροδεξιάς Ν.Δ συνειδητοποιώντας την εκλογική συντριβή που περιμένει το κόμμα της Συγγρού, θεωρεί προνομιακό επίπεδο αντιπαράθεσης να προσπαθεί να αποδώσει σε στελέχη του Σύριζα τον τίτλο του «φιλοτρομοκράτη». 

Είναι αυτό που λέει ο λαός μας: «ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται», αφού η θέση του κόμματος της Κουμουνδούρου σχετικά με τις οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας είναι ξεκάθαρη. Καταδικάζει την δραστηριότητα τους με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Τώρα –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- βρήκε αφορμή την τοποθέτηση που έκανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος στην ιστοσελίδα rednotebook, ο οποίος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους θα διαβάσει το βιβλίο του Δ. Κουφοντίνα.
Παρουσιάστηκε, λοιπόν η ανεκδιήγητη εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου να κάνει λόγο για στέλεχος του Σύριζα που διαφημίζει το βιβλίο του Δ.Κ (Δεν αντιλαμβάνεται η ανόητη, ότι την μεγαλύτερη διαφήμιση στο δημιούργημα του Δ.Κ την κάνει αυτή η ίδια).

Φυλακισμένα μέλη των Ερυθρών Ταξιαρχιών και της RAF έχουν εκδώσει βιβλία τα οποία έγιναν αντικείμενο σχολιασμού –αρνητικού ή θετικού δεν έχει σημασία- από διάσημους διανοητές, χωρίς ποτέ κανένα κόμμα να το εκμεταλλευτεί. Και όποιος διαβάζει το κείμενο του Δ. Παπαδάτου βλέπει ότι μόνο με συμπάθεια δεν βλέπει την δράση της 17Ν. Αλλά αυτό για τα … αστροπελέκια της Ν.Δ ελάχιστη σημασία έχει. Οπως είπαμε … ο πνιγμένος …

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger