Home » , » Διάλογος Μανωλάκου - Στρατούλη (Βίντεο)

Διάλογος Μανωλάκου - Στρατούλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 | 12:41 π.μ.

Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Σύριζα όταν ισχυρίζεται ότι η χώρα μας μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης μπορεί να έχει ευημερία και ανάπτυξη, εκτίμησε η βουλευτίνα του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου. Όταν ο Σύριζα αποδέχεται τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, όταν δέχεται την επιτήρηση της Ε. Ε. είναι σκέτη αυταπάτη και κοροϊδία απέναντι στον ελληνικό λαό, αυτά που υπόσχεται το κόμμα της Κουμουνδούρου, πρόσθεσε το στέλεχος του ΚΚΕ για να συμπληρώσει ότι το μόνο που εγγυάται ο Σύριζα είναι η καπιταλιστική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα η ίδια θεώρησε ότι η πολιτική της Ν.Δ. καθώς και του Σύριζα είναι «κατά του λαού είναι υπέρ του κεφαλαίου και της κερδοφορίας του» .

Απ’ την πλευρά του το στέλεχος του Σύριζα Δ. Στρατούλης, απευθυνόμενο στην βουλευτίνα του ΚΚΕ της ζήτησε το κόμμα της «να δώσει ανοχή στο ενδεχόμενο να την χρειάζεται μια κυβέρνηση αριστερή» θυμίζοντας της ότι στο παρελθόν το ΚΚΕ έχει στηρίζει τις κυβερνήσεις Τζανετάκη και Ζολώτα ενώ «έχει δώσει μορατόριουμ στα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ». «Δεν  νομίζω να μην δώσει ανοχή σε μια αριστερή κυβέρνηση» υπογράμμισε ο Δ. Στρατούλης για να λάβει την απάντηση από την βουλευτίνα του ΚΚΕ ότι «πάθαμε και μάθαμε», απ’ αυτές τις συνεργασίες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 105 σχόλια

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:04 π.μ.

Αμ δεν έπαθες τίποτα ακόμα.Τώρα θα την πάθεις την ζημιά την μεγάλη.
Για να δούμε θα μπείς στη βουλή.

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:00 π.μ.

Το εγκώμιο στον δηθεν ιδεολογικό της αντίπαλο, Αλέξη Τσίπρα, πλέκει η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν,...
με το στόμα της να στάζει μέλι για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου δήλωσε πως «Ένας φρέσκος άνεμος αλλαγής φυσάει στην Ελλάδα»(Το ιδιο ακριβώς που έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Ολάντ). «Ηταν μία νίκη του λαού ενάντια στους ολιγάρχες του μεγάλου κεφαλαίου της Ευρώπης», τόνισε η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας.

Επισης στον λογαριασμό του στο Twitter, το Νούμερο 2 του " Εθνικού Μετώπου", Φλοριάν Φιλιπό, χαιρέτησε και αυτός τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας επισημαίνοντας ότι, επιτέλους στην Ελλάδα φύσηξε άνεμος αλλαγής".

Μηπως τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ εχει περρισότερα κοινά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους ANEΛ παρα με τα αριστερά κόματα???

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:10 π.μ.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, θλιβεροί οπαδοί του Κόμματος

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:16 π.μ.

@ Ανώνυμος 2:00, όχι τόσο χαμηλά ρε μεγάλε. Περνάς την κόκινη γραμή της αυτογελοιοποίησης.

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:34 π.μ.

Μανωλάκου ρίξε μια ματιά στους καραγκιόζηδες που περιθάλπατε και τους δίνατε κι εκπομπή στον 902 (Μαρινάκης σχωρέστον...) Οι οπορτουνιστές σε μάραναν κατά τα άλλα "επαναστάτρια".

http://www.topontiki.gr/article/91469/Soou-Gkletsou-stin-Kerkura---Paraligo-ksulo-me-ton-proedro-tou-Perifereiakou-Sumbouliou-Video

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:42 π.μ.

Αν στις εκλογες πουρχονται ανατραπουν τα δεδομενα και η αντιδραστικη δεξια και τα συγκενικα της σκυβαλα κερδισουν
την εκλογικη αναμετρηση αλλα ισως παρουσιαζουν λογω ποσοστων καποια ασταθεια λογω ελλειψης πληρους αυτοδυναμιας το" Κ "ΚΕ με τον τροπο που μονο αυτο ξερει θα την ενισχυσει και θα της δειξει απεριοριστη ανοχη Ο λογος ειναι απλος Η δεξιαειναι αυτη που εγγυαταται το σημερινο σοσιαλισμο που ζει και απολαμβανει η ηγετικη ομαδα του" Κ" ΚΕ Τωρα οσο για το σοσιαλισμο που αυτο ευαγγελιζεται για την εργατικη ταξη και το λαο αυτος θαρθει δι "επιφοιτησεως" και σε καποια ετη φωτος αργοτερα Παντως ως τις εκλογες ελπιζουμε να σας αρκει το χαιδεμα των αυτιων σας απο τον Αδωνι Γεωργιαδη
melito

31 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:41 μ.μ.

Καμία η διαφορα στον αντικομμουνισμο των φασιστοΠασοκων εδώ μέσα απο τον αντικομμουνισμο των χρυσαυγιτων.

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:46 μ.μ.

Το αν θα μπει στη βουλη το ΚΚΕ θα το αποφασισει ο λαος οχι εσυ πασοκε.
Αλλα οχι μονο θα μπει αλλα θα ειναι και ενισχυμενο. Αρα αυτος που θα παθει αλλος θα ειναι.

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:49 μ.μ.

Εχει κανει λαθη το ΚΚΕ. Εδω εκανε με τη συγκυβερνηση Τζανετακη υπουργους ολους τους σημερινους συριζαιους... Αλλα δεν ξαναεχει χαρες στις καρικατουρες του ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:53 μ.μ.

Τις 600.000 της Βαλαβανη στην HSBC που ηταν και στη λιστα Λαγκαρντ, τις μετοχες Σταθακη στην ΕλΝτοραντο, τα εκατομμυρια δωρακι απο την τραπεζα στον Τσουκαλα, τις καταθεσαρες εκατονταδων χιλιαδων ευρω του Παπαδημουλη και αλλων ποιος τις εγγυαται αραγε?
Αυτα δεν ειναι σοσιαλισμος των 800 ευρω των επαγγελματικων στελεχων του ΚΚΕ ειναι σοσιαλισμος του Λαλιωτη...

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:10 μ.μ.

10:34

Σε αντίθεση με σας, οταν γίνονται καραγκίοζιδες παίρνουν πόδι απο το ΚΚΕ,ενω εσεις όποιον καραγκιόζη πασοκόμουτρο με τρία μνημονιάκια στην πλάτη και υπουργικές πορείες στις κυβερνήσεις σημίτη και παπανδρέου βρείτε ελέυθερο στην πιάτσα, τον μαζέυτε στην κουμουνδούρου.Ο μόνος που στήριξε με τα μπούνια σαμαρά είναι ο κουβελάκος.Και μάντεψε σε πια ψηφοδέλτια θα τον βρείς.Στο μνημονιακό μόρφωμα του συριζα που ανταμοίβει γεναιόδωρα όσους έβαλαν πλάτη όπως ο κυρ φώτης στις πολιτικές της νδ..Περαστικά γκεμπελίσκοι αυριανιστες της σοσιαλδημοκρατίας....

Ανώνυμος
31 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

@1:10
Α όταν του δίνατε εκπομπή δεν ήταν καραγκιόζης, μετά έγινε. Πιο πριν ήταν κομμουνιστής με βούλα.
Ούτε το Ζουράρη το ξέρατε φαντάζομαι ε; Μετά έγινε κι αυτός.
Είστε αστείοι, κι ελπίζω αυτό να φανεί και στην κάλπη.

Υγ: Για βοήθησέ με, σε ποιά ψηφοδέλτια θα βρω τον Κουβέλη;

Ανώνυμος
1 Ιανουαρίου 2015 στις 1:10 π.μ.

Αυτή δεν είναι ρε παιδιά που ήθελε να γίνει δήμαρχος στον Πειραιά;
Κρίμα.Αν έβαζαν τον ΠΑΝ θα την κέρδιζαν σίγουρα την δημαρχία.

1 Ιανουαρίου 2015 στις 6:08 μ.μ.

Μα τόσο πολύ θέλετε την καρέκλα κύριοι της αριστεράς που ξεχάσατε ότι τον λαό δεν τον συμφέρει η κοινοβουλευτική δημοκρατία η Ε.Ε. και το νατο αντίθετα τόσα χρόνια όλο και πιο χάλια γίνεται η ζωή μας ! Ο συριζα σήμερα βλέπει άνοδο πάνω στους φόβους ενός λαού που δικαιολογημένα διστάζει να κάνει το μεγάλο βήμα την δική του έφοδο στους ουρανούς.Το ότι φοβάται όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι σήμερα έχουν διαμορφωθεί όλες οι υλικές προϋποθέσεις για να οικοδομηθεί ένα ανώτερο σύστημα σε όλα τα επίπεδα -ο σοσιαλισμός. Μπράβο στο ΚΚΕ που θέλει τον λαό πρωταγωνιστή και όχι παραγκωνισμένο και πάλι μπράβο του που μας υπενθυμίζει ότι αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από το να βγάλουμε τον συριζα κυβέρνηση...

1 Ιανουαρίου 2015 στις 7:54 μ.μ.

Σε όλη την Ευρώπη η σοσιαλδημοκρατία περνάει βαθύτατη κρίση την ίδια στιγμή που πλασάρεται με όρους ουσιαστικά διαφημιστικούς μια νέα σοσιαλδημοκρατία με "νέα πρόσωπα". Αφενός δηλαδή αναδεικνύεται η ιστορική χρεοκωπία της, αφετέρου οι μάζες έχουν οι ίδιες τόσο βαθιά σοσιαλδημοκρατικοποιηθεί που καταπίνουν αμάσητα τα όλο και βραχύτερης χρήσης (και όλο και πιο "απ' τα πάνω" δομημένα) υποκατάστατά της. Η σοσιαλδημοκρατία έχει χρεοκωπήσει αντικειμενικά και συνεχίζει να προελαύνει υποκειμενικά, συνειδησιακά, βασισμένη στα αποτελέσματα στην ταξική σύνθεση και συνείδηση της ευρύτερης μεταπολεμικής (στην Ελλάδα κατά κύριο λόγο μεταπολιτευτικής) περιόδου.

http://leninreloaded.blogspot.se/2015/01/blog-post_62.html

Ανώνυμος
1 Ιανουαρίου 2015 στις 9:47 μ.μ.

"αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από το να βγάλουμε τον συριζα κυβέρνηση"

Δεν θέλετε όμως όπως φαίνεται Λάμπρο Τζίμα γιατί άλλιώς κάτι -έστω κάτι- θα είχε γίνει τόσο καιρό.
Οπότε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΛΥ σας πέφτει κι εσάς και του ΚΚΕ που σας το...θυμίζει.

1 Ιανουαρίου 2015 στις 10:21 μ.μ.

χαχα ανώνυμε 2:47 είσαι φαιδρός. το ΚΚΕ κατέθεσε το 4,5% στους αγώνες και με κάθε ευκαιρία είναι δίπλα στο λαό και όσους αγωνίζονται. το 27 του συριζα πού πήγε? πουθενά που να πιάνει τόπο. Το ότι τα ποσοστά του ΚΚΕ δεν αυξάνονται εν πολλοίς οφείλεται στο φόβο του λαού να επιλέξει κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό και προοδευτικό αυτός ο φόβος ή η αυταπάτη ή και ο αντικομμουνισμός που καλλιεργείται κρατάνε αλυσοδεμένο τον λαό αλλά όχι για πολύ.Κάποια στιγμή ο στρατηγός λαός θα κάνει κτήμα του την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και θα στείλει στον αγύριτο όλο το αστικό πολιτικό σύστημα από Χ.Α ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΚΚΕ λοιπόν για να δυναμώσει η προοπτική της Λαϊκής εξουσίας με την λαϊκή οικονομία τον κεντρικό πανεθνικό σχεδιασμό τα κοινωνικοποιημένα μέσα παραγωγής και τον εργατικό έλεγχο των εργοστασίων! ΚΚΕ για το σοσιαλιστικό αύριο!!!

Ανώνυμος
2 Ιανουαρίου 2015 στις 10:26 π.μ.

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ φαιδρός, πάντως εσύ είσαι σίγουρα χαζός. Μόνος σου τα λες Λάμπρο μου και μετά ψάχνεις να δικαιολογήσεις τ' αδικαιολόγητα: Το ΚΚΕ έχει 4,5% (από 9 που έφτανε προ μνημονίου...), ο στρατηγός λαός φοβάται τώρα, αλλά μετά θα κάνει κτήμα του...μπλαμπλα...ούτε ο Πολύδωρας να ήσουν.

Η ουσία είναι μία όμως Λάμπρο μου: Ότι σήμερα ούτε μπορείτε και κυρίως ούτε θέλετε να κάνετε κάτι και εναποθέτετε τις ελπίδες του κόσμου σε ένα ακαθόριστο μέλλον, όπου ο λαός θα κάνει...κτήμα του κλπ. Κατά τα άλλα ναι, άμα θέλουμε μπορούμε, πολύ συνταρακτικά τα νέα που μας φέρνει το ΚΚΕ!!

Για το σήμερα όμως...Σαμαρά, ΕΕ, μνημόνια, όλο το πακετάκι!
Όχι ΣΥΡΙΖΑ, προς θεού, είναι...παραπλανητικός. Όχι έξοδο από το ευρώ, θα είναι...καταστροφική! Σαμαρά να ξέρουμε τι μας γίνεται, έτσι δεν είναι Λαμπρούκο; Έπεσε όμως ρε γαμώτο, κρίμα. Όμως ΕΥΤΥΧΩΣ το ΚΚΕ δεν χειροκρότησε όπως διαλαλεί στα κανάλια η Κανέλλη! Κράτησε ψηλά την σημαία της Σαμαρικής επανάστασης!!

2 Ιανουαρίου 2015 στις 10:37 μ.μ.

Ζήτω λοιπόν η επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ ας κυβερνήσει συνεχίζοντας επάξια την αηδιαστική οδό του Νταλέμα του Ζοσπέν του Νταλαντιέ των γάλλων και ιταλών κομμουνιστών για να βγεί μετά ο Μαρινάκης σαν άλλος Αλιένι(ξέρεις για τι μιλάω φαντάζομαι) να πεί: Αν έχουμε τέτοια αριστερά τι να την κάνουμε την δεξιά!

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 8:17 π.μ.

Συγκριτικά είναι όλα Λάμπρο ξέρεις. Όταν έχεις ένα ΚΚ που κάνει off shore μπίζνες με το Μαρινάκη (γιατί άραγε ο Μαρινάκης να επιλέξει το ΚΚ για μπίζνες κι όχι τόσους και τόσους?), τότε προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την αηδιαστική οδό του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έχεις μία κομμουνιστική αριστερά που αδιαφορεί πλήρως για τις συνθήκες που βιώνει σήμερα ο κόσμος και στέκεται στην κρυστάλλινη σφαίρα της προσπαθώντας να προβλέψει πως θα είναι η μελλοντική σοσιαλιστική επανάσταση που (δεν) θα κάνει, τότε μια χαρά μου πέφτει η επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τουλάχιστον αυτοί προσπαθούν και εκτίθενται μπροστά σε όλη την Ελληνική κοινωνία, οι άλλοι μια ζωή θα την βγάζουν στην λούφα πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και τουλάχιστον η εξωκοινοβουλευτική δίνει και κάποιες μάχες, βάζει το κεφάλι της στο ντορβά κάποιες στιγμές. Το ΚΚΕ σου είναι το πιο ΑΧΡΗΣΤΟ κόμμα της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα, ειλικρινά. Μόνο κακό κάνει πλέον, ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 10:40 π.μ.

10.37 Ακριβως οπως τα λες ειναι. Αυτο το ποιημα τους εχουνε πει αυτο λενε σαν παπαγαλακια. Εχει κολησει στους υπαλληλους και δεν θελει ναδει με τιποτα οτι το προβλημα ειναι ποιος εχει τα μεσα παραγωγης στα χερια του.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 11:57 π.μ.

8.17 ο σταθμος ητανε του ΚΚΕ με την ψηφιακη τηλεοραση δεν μπορουσε να συνεχισει και πουληθηκε για να πληρωθουνε οι εργαζομενοι και τα ασφαλιστικα ταμεια. Αν νομιζες οτι θα τον χαρισουμε στο Ανταριζα επαιξες και εχασες. Αυτα που ξερατε με τα χρεη της εφημαριδας ΠΡΩΤΗ το 1986 και το δανειο της εαρ για την κουμουνδουρου το 1988 πεθανε το 1991 οριστικα. Στο μονο που εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου ειναι οτι το ΚΚΕ ειναι αχρηστο για τους καπιταλιστες γιατι δεν ειναι ορντινατζα τους σε ΚΟΜΟ ΤΕΞΑΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΣΕΒ

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 12:59 μ.μ.

Εχεις ρε γκεμπελισκε 1 στοιχειο οτι κανει μπιζνες το ΚΚΕ με το Μαρινακη μεσω οφσορ? Αλλα δε φταις εσυ το ΚΚΕ φταιει που δεν ζητα αρση της ανωνυμιας για κατι ψευτες σαν εσενα να σε παει στα δικαστηρια οπως το 81 κατι γελοιους που εγραφαν για κοτερα ,ρουβλια και λαθρεμπιριο οπλων και μετα γονατιστοι παρακαλαγαν το ΚΚΕ να τους χαριστει.
Γλιτσες αυριανιστες. Λυσαξατε που πουλησε το καναλι ΤΟΥ το ΚΚΕ και ξεπληρωσε ταμεια και εργαζομενους.
Με το Μαρινακη μονο τη Δουρου ειδαμε να τα πινει. Και μετα εντελως τυχαια εγινε ανταλλαγη ψηφοφορων Μαρινακη - Δουρου σε δημο και Περιφερεια.
Για τα προβληματα ποιος αδιαφορει? Το ΚΚΕ επειδη φτυνει τα υπουργια που λιγουρευεστε και κινητοποιει τον δεκαπλασιο κοσμο απο το ΣΥΡΙΖΑ? Ποιος επανασυνδεει το ρευμα στον κοσμο την ωρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνιζοταν κανοντας προσφυγες στο ΣτΕ? Ποιος εχει κανει τις πιο δυναμικες και μακροχρονιες απεργιες το ΠΑΜΕ (ΑΓΝΟ,ΦΑΓΕ,ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ κλπ) ή ο ΣΥΡΙΖΑ που υπογραφει παντου μειωσεις και εχει στις ταξεις του απεργοσπαστες ρουφιανους του Μανεση(συνδικατο Μεταλλου) και εργοδοτικα σωματεια μρ διευθυντικα στελεχη (σουπερ μαρκετ)?
Ποιος προσπαθει και εκτιθεται το ΚΚΕ ή κατι Τσουκαλαδες με τα εκατομμυρια στην τραπεζα, ή κατι Σταθσκηδες με μετοχες στην Ελντοραντο?
Το ΚΚΕ ειναι το κομμα το οποιο εχει πρωταγωνιστησει σε οτι καλο εχει δει ο λαος μας. Αντιθετα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το πιο ΧΡΗΣΙΜΟ κομμα για τους καπιταλιστες. ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ του κομμουνιστικου κινηματος, κολαουζοι του ΠΑΣΟΚ μια ζωη και τωρα πλεον το επισημο ΠΑΣΟΚ. Φιδια στον κορφο της εργατικης ταξης.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 4:18 μ.μ.

@Ανώνυμος
το 91 ηθελα να πω οχι το 81...

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 6:49 μ.μ.

"Ανάμεσα στα νέα τζάκια της διαπλοκής φιγουράρει ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει έναν μίνι μιντιακό Όμιλο, με «ναυαρχίδα» την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία συχνά αναλαμβάνει τη «βρόμικη δουλειά» του Μαξίμου. Έπεται ραδιοφωνικός σταθμός και επίκειται άμεσα τηλεοπτικό περιοδικό"
http://tvxs.gr/news/ellada/kke-paraxorei-ton-902-sto-megaro-maksimoy

"...το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο 902 Αριστερά μετονομάστηκε σε 901 E Radio, και ο 902 TV σε E Channel. Αργότερα, στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, ο 901 E Radio πέρασε στα χέρια της Παρά ΕΝΑ Εκδόσεις και Υπηρεσίες Διαδικτύου Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία είναι εκδότρια και ιδιοκτήτρια της εφημερίδας Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη."
http://el.wikipedia.org/wiki/902_Αριστερά

Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι γελοίε, που θα κάνεις και μήνυση...

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 7:11 μ.μ.

12.59
''Τα παραπολιτικά''του Μαρινάκη έγραψαν οτι ο πρώην 902 ανήκει στον Μαρινάκη.Αν λένε ψέμματα τράβα ζήτα εξηγήσεις απο τα παραπολιτικά και τον Μαρινάκη.
Ομως δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Δεν έχει σημασία σε πιό λαμόγιο ξεπούλησε δημόσια περιουσία το ΚΚΕ.Σημασία έχει πως την ξεπούλησε σε οffshore με την βοήθεια υπουργών της Ν.Δ.Δεν είχε κανένα κανάλι το ΚΚΕ.Οπως δεν έχει το ΜΕΓΚΑ το ΣΚΑΙ κλπ.
Συχνότητες που τους έχει παραχωρήσει το δημόσιο ΔΩΡΕΑΝ έχουν.
Απο τα πρώτα μελήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επαναξέταση της αγοροπωλησίας και η επιστροφή της συχνότητας στο Δημόσιο.
Αν δεν σου αρέσει να βγείς στον δρόμο και να βαράς κατσαρόλες.
Τα υπόλοιπα φασιστικά που γράφεις,τα γράφουν οι ναζί και Σαμαράδες.
Καταντήσατε χειρότεροι απο δαύτους.Στις 25 θα πάθετε μεγάλο στραπάτσο.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 7:13 μ.μ.

Το κκε δεν είναι άχρηστο κομμα.Είναι επικίνδυνο.
Γιαυτό ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 7:31 μ.μ.

Λέει ένας κνίτης.''αμα θέλουμε μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απο το να βγάλουμε τον συριζα κυβέρνηση''.
Εδώ του ξεφεύγει του κνίτη και παραδέχεται πως μπορούν να κάνουν περισσότερα απο το σημερινό αραλίκι.Προδόθηκε μόνος του ο κνίτης.
Παρόλα αυτά ο κνίτης τούτος αιθεροβατεί.
Ούτε μπορούν,ούτε φυσικά θέλουν να κάνουν τίποτα.Και βέβαια ούτε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ματαιώσουν.
Ο μόνος ρόλος που μπορεούν να παίξουν,είναι αυτός που τους έχει αναθέσει το σύστημα.
Της συκοφάνντησης και λασπολογίας της Αριστεράς.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 8:45 μ.μ.

Ωχ ωχ μανα μου.Τα άκουσες τα νέα ΠΑΝ; Ο ΧΑΛΙΦΗΣ θα μας βάλει χέρι.
Θέλει να κάνει έλεγχο στα οικονομιά των κομμάτων.Ορε τι έχει να γίνει αμα αρχίσει και ψάχνει τις λοβιτούρες του ΚΚΕ.
Θα μας καταστρέψει ο άτιμος.
Αχ Σαμαράς και πάλι Σαμαράς.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 9:56 μ.μ.

Γιατί σβήσατε το post? Δεν σας φάνηκε επαρκώς τεκμηριωμένο ή επειδή είπα γελοίο το κνίτη; Κι αν σας φάνηκε επαρκώς τεκμηριωμένο γιατί να μην πω γελοίο το κνίτη που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος;

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 10:02 μ.μ.

Για τον Κολοκοτρώνη.
Που νομίζει πως συνομιλεί με χοχόλους.Ο λόγος για τον αδικοχαμένο απο τις σταλινικές εκκαθαρίσεις Μπεζεντάκο ή Μπεζαντάκο.
Ο Κολοκοτρώνης ισχυρίστηκε πως για τον δολοφονημένο απο τους σταλινικούς Μπεζεντάκο,διαθέτει μαρτυρίες συναγωνιστών του απο τον εμφύλιο της Ισπανίας,υπάρχουν οι συγγενείς του,υπάρχουν φωτογραφίες υπάρχουν και άλλα στοιχεία.
Οταν του ζητήθηκαν να τα παρουσιάσει,ο Κολοκοτρώνης όπως κάθε συνεπής σταλινικός το γύρισε στο τσάμικο.
Ετσι θα του παρουσιάσω εγώ σοβαρές μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν μαζί του στην ΕΣΣΔ.Θα αναφέρω δύο.
Η μία είναι του Σάββα Παλέ (Σγουρού) και του Φυλακτόπουλου (Ψαρά) στελέχους του ΚΚΕ που έκανε και εκείνος πολλά χρόνια εξορία στην Σιβηρία.
Σύμφωνα με την αφήγηση του Σάββα Παλέ ο Μπεζεντάκος εξαφανίστηκε όταν φοιτούσε στη σχολή Αξιωματικών του Νοβοροσίσκ.Μαζί με τον Μπεζεντάκο εξαφανίστηκε και ο Μ.Μαρκοβίτης.
Ο αγωνιστής Φυλακτόπουλος(πέθανε πρίν 20 περίπου χρόνια στην Ελλάδα)αφηγήθηκε τα παρακάτω όπως τα άκουσε απο τον Γρηγοριάδη,τον ''κόκκινο δεκανέα''που είχε δραπετεύσει μαζί με τον Μπεζεντάκο απο τις φυλακές Συγγρού.Εξόριστος και αυτός σε ένα χωριό της Σιβηρίας που τον είχαν βάλει να δουλεύει σαν νοσοκόμος,βρήκε σοβαρά αρρωστο τον Μιχάλη Μπεζεντάκο.Τον περιποιήθηκε και κατάφερε να τον κρατήσει στην ζωή.
Δυστυχώς μετά απο λίγο τον Γρηγοριάδη τον μεταθέσανε σε άλλο μέρος και στάθηκε αναπόφευκτη η κατάληξή του.
Εμεινε μονάχα το τραγούδι του.
Και τα ψέμματα των σταλινικών του ΚΚΕ με τα επτασφράγιστα αρχεία.

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 10:02 μ.μ.

...και κάτι ακόμη 12:59 με τις μηνύσεις:
Αν νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τις γκέλες με τις off shore εταιρίες και τις αγοραπωλησίες μεταξύ αχυρανθρώπων είσαι πολύ γελασμένος. Όμως η Ελλάδα είναι μικρή χώρα φιλαράκο και αργά ή γρήγορα φαίνεται ποιός πουλάει σε ποιόν. Άσε τις μηνύσεις λοιπόν και κάνε την πάπια, γιατί το ερώτημα παραμένει: ΓΙΑΤΙ ο Μαρινάκης να επιλέξει το ΚΚΕ για μπίζνες; ΓΙΑΤΙ να δώσει τα ωραία του ευρώ σε ένα κόμμα που θέλει να τον ανατρέψει και να μην πάει ν' αγοράσει ένα από τα κωλοκάναλα που επιβιώνουν με το ζόρι;
Έλα μου ντε...

Υγ: Αφήνω το θέμα της δημόσιας συχνότητας που το ΚΚΕ έκανε ιδιωτική και...περιουσία του!!!!!!

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2015 στις 11:32 μ.μ.

10.02 Για πες μας τωρα τη δουλει ειχε ο Καραγιωργης στην Γιουγκοσλαβικη πρεσβεια στο Βουκουρεστι Επισης πες μας κατι για την συνωμοσια ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΚΑΜΕΝΕΦ ΤΡΟΤΣΚΙ μεσα στον Κοκκινο Στρατο σε συνεργασια με τον Χιτλερ για την ανατροπη των Μπολσεβικων. Πες μας κατι για το εγκλημα των Οπορτουνιστων Τον σεπτεμβρη του 1955 στην Τασκενδη. πες μας κατι για τις διωξεις κομμουνιστων απο την εγκληματικη συμμορια του ΤΙΤΟ Εχουμε ραμματα για την γουνα σας δολοφονοι και δεν θα κρυφτειτε πισω απο τις δυτικες μυστικες υπηρεσιες και τα πλαστογραφημενα αρχεια της ΕΣΣΔ 5ο Φαλαγγιτες του Καπιταλισμου

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 9:35 π.μ.

1ον ο συριζο πρωην πασοκος Βαξεβανης και γενικα ενα ρεπορταζ δεν ειναι πηγη οταν μαλιστα ο ιδιος ο επιχειρηματιας διαψευδει οτι κατεχει αυτους τους σταθμους.
2ον εισαι και βλακας. Το οτι το καναλι ΤΟΥ το ΚΚΕ το πουλησε σε καπιταληστη ειναι γνωστο. Εξαλλου μονο καπιταλιστες εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν καναλια. Και για εμας δεν υπαρχουν καλοι και κακοι καπιταλιστες. Εσυ μαλλομ εχεις την.Αγγελοπουλου για καλη.
3ον Οταν ελεγες μπιζνες εννοουσες το πουλα του καναλιου του? Χαχαχα Δηλαδη αν εγω πουλησω αυριο το παπι μου ή ενα αμαξι ή το σπιτι μου αν ειχα θα ηταν μπιζνες? Μπιζνες ειναι η βιομηχανια, οι μετοχες , οι τραπεζες , τα καραβια , η ενεργεια, τα οπλα , τα ναρκωτικα, το μαυρο χρημα. Οχι τα μηχανηματα, οι καμερες , οι εγκαταστασεις κλπ ενος καναλιου. Αμα ειναι μπιζνες το πουλημα του καναλιου για να ξεπληρωθουν ταμεια και εργαζομενοι τοτε οι μετοχες Σταθακη στην ΕλΝτοραντο τι ειναι? Τα 600.000 της Βαλαβανη στην HSBC τι ειναι?

Οσο για τη συχνοτητα αυτη ηταν και ειναι κρατικη μονο μεταβιβαζεται απο το ΕΣΡ. Το ΚΚΕ δεν ειχε αρμοδιοτητα σε αυτο αλλα ως γνωστος γκεμπελισκος συνεχιζεις ενω το ξερει αυτο το πραγμα ολος ο κοσμος.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 9:44 π.μ.

11.32.
Την ίδια δουλειά που είχε και το ΚΚΕ στο Βουκουρέστι και στα υπόγεια της Ρουμανικής Σεκιουριτάτε.

Πες μας τώρα εσύ ΠΑΝ τι θα κάνει το ΚΚΕ.Θα δώσει ψήφο ανοχής αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία?(θα έχει,αλλά λέμε αν)
Προσεξε να δείς τι θα πάθεις ΠΑΝ.Αν δώσει ψήφο,τότε πρέπει να εξαφανιστείς απο το ΒΑΘΥ και απο προσώπου γής απο την ντροπή σου.
Αν δεν δώσει ψήφο θα εξαφανιστεί το ΚΚΕ απο προσώπου γής.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ρε.
Πως τα καταφέρατε έτσι ρε έρμε?
Και στις δύο περιπτώσεις το φτύσιμο απο τον λαό θα πάει σύνεφο.
Ας προσέχατε ΠΑΝ.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 9:45 π.μ.

1. Κοντη γιορτη η 25 κοντευει.
2. Καντε οτι ελεγχο θελετε. Το ιδιο κανουν και οι Σαμαροβενιζελοι. Το ΚΚΕ σε αντιθεση με σας ειναι πεντακαθαρο.
3. Η αγοραπωλησια της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ηταν καθ'ολα νομιμη.
Σας ετσουξε γιατι νομιζατε οτι μεσω των οικονομικων θα στριμωξετε πολιτικα το ΚΚΕ αλλα θα σας περασει με λιγο ξυδακι.
4. Ο Μαρινακης (αν αυτος ειναι ο αγοραστης) οπως και ο Χατζηνικολαου που ηθελε επισης το καναλι δεν επελεξαν το ΚΚΕ για "μπιζνες". Απλα το ΚΚΕ ειχε καναλι και το πουλαγε. Κανενας αλλος ιδιωκτητης καναλιου δεν πουλαγε....Δεν χρειαζεται να σαι σπιρτο για να το καταλαβεις. Αν και με τους συριζαιους εχω χασει καθε ελπιδα.
Οι οφσορ ειναι νομιμη μορφη εταιριας που τη χρησιμοποιουν καπιταλιστες για να φοροδιαφευγουν ή και αλλοι για μαυρο χρημα. Η εταιρια που πηρε τον 902 δεν ηταν οφσορ ωστοσο ο ομιλος που ανηκε ειχε και οφσορ. Φυσικα αυτο δεν αφορα το ΚΚΕ που απλα πουλησε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
Περαστικα σας πασοκοι.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 10:18 π.μ.

Μην απλωνεις στον Ιωσηφ Σταλιν ουτε
καν να τον βαζεις στο στομα σου
Μην μπερδευεις τον λαμπρο ηγετη των μπολσεβικων του ΚΚΣΕ τον εξολοθρευτη των τσαρων και τον τροπαιουχο του αντιφασιστικου αγωνα με το αντικομμουνιστικο
"K" ΚΕ απο το 1956 και μετεπειτα Το"Κ"ΚΕ υστερα απο την κατακραυγη των μελων του αναγκαστηκε τελευταιa να κανει καποιες θετικες αναφορες για το Σταλιν Στο βαθος παραμεινα ενα αμετανοητο αντισταλινικο αντικομμουνιστικο κομμα
melito

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 4:33 μ.μ.

9.45 ''Οι οφσορ είναι νόμιμη μορφή εταιρείας που την χρησιμοποιούν καπιταλιστές για να φοροδιαφεύγουν ή και άλλοι για μαύρο χρήμα''.

Τα είπες όλα ΠΑΝ!!! Δεν χρειάζεται να πεί τίποτα άλλο κανένας ''οπορτουνιστής''για την ξεφτίλα του κκε.
Νόμιμη εταιρεία οι οφσορ!!! Ρε τι ακούμε απο τους κνίτες και δεν τους έχουμε πετάξει ακόμα στην θάλασσα.

Μέσα στην απελπισία σου παραδέχτηκες αυτά που λέει όλος ο κόσμος.Παραδέχτηκες οτι το κκε σαν καπιταλιστής που φοροδιαφεύγει χρησιμοποίησε την οφσορ για να ξεπλύνει μαύρο χρήμα!!!!

Τώρα ξέρεις ΠΑΝ.
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΚΚΕ που ξεπλένει μαύρο χρήμα στις οφσορ.
Το εμπιστεύεται ο Μαρινάκης όμως.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 4:51 μ.μ.

@9.45 Πέστα χρυσόστομε.
Μου άνοιξες τα μάτια.Εψαχνα να βρώ μια νόμιμη οffshore να ξεπλύνω λίγο μαύρο χρήμα που έχω στην άκρη.
Νάσαι καλά και εσύ και το ΚΚΕ ρε φίλε που με ξεστράβωσες.Τώρα δεν φοβάμαι τίποτα.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 5:16 μ.μ.

9.44 Αρα λοιπον συμφωνουμε οτι πηγε στην γιουγκοσλαβικη πρεσβεια την στιγμη που το 1948 και μετα χτυπησε πισωπλατα τον ΔΣΕ και στηριζοντας τον καπιταλισμο. Το ΚΚΕ στο Βουκουρεστι ητανε με τους κομμουνιστες.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 5:22 μ.μ.

"Οι οφσορ ειναι νομιμη μορφη εταιριας που τη χρησιμοποιουν καπιταλιστες για να φοροδιαφευγουν ή και αλλοι για μαυρο χρημα. Η εταιρια που πηρε τον 902 δεν ηταν οφσορ ωστοσο ο ομιλος που ανηκε ειχε και οφσορ. Φυσικα αυτο δεν αφορα το ΚΚΕ που απλα πουλησε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. "
1ον. Δεν ειμαι ο ΠΑΝ.
2ον. Εισαι τοσο αισχρος που κανεις κοπτοραπτικη και διαστρεβλωνεις το σχολιο μου που ειναι 3 σχολια πιο πανω. Και αισχρος και στοκος δηλαδη.
3ον. Αν θες να με ριξεις στη θαλασσα ελα στο Πειραια. Εκει μενω και εχει και λιμανι βαθυ. Μονο προσεξε γιατι εδω κατω δεν ειναι Κωλονακι και Ψυχικο που συχναζεις συριζακι.
4ον. Οι οφσορ σαν τυποι εταιριων ειναι νομοτυπες δεν διωκονται σε ολες τις χωρες και προφανως η εδρα τους ειναι σε χωρες με νομοθεσια που το επιτρεπει. Αλλα εισαι και ασχετος μεσα σε ολα.
5ον. Αφου ισχυριζεσαι οτι το ΚΚΕ παρανομησε στην πωληση του 902. Βγες με το ονοματακι σου πηγαινε στα δικαστηρια να δουμε τι ισχυει και τι οχι. Γιατι δεν το κανεις? Γιατι δεν το εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ο ιδιος?

Θρασηδειλα τυπακια σαν τους χρυσαυγιτες ειστε.

Κανελλικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ)
4 Ιανουαρίου 2015 στις 7:09 μ.μ.

Θρασύδειλο είναι το τυπάκι των 5.22 που απειλέι κιόλας (!!) Η στάση του είναι100% Χρυσαυγίτικη (ψευτοτσαμπουκάδες, μαγκιές, κλπ) όπως όλων των ούγκανων που έχει μαζέψει το ΚΚΕ (βλ., ΠΑΝ, Μανωλάκι, anton-SS, TRASH, κλπ, κλπ). Τους έχουμε μάθει καλά πια εδώ στο ΒΚ από το απαράμιλλο ήθος τους!

Από κει και πέρα ας μάθει το φασιστοειδές των 5.22 ότι η πώληση του 902 ήταν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΤΥΠΙΚΗ αλλά και ΗΘΙΚΗ παρανομία γιατί η συχνότητα ήταν και είναι ΔΗΜΟΣΙΑ που του παραχωρήθηκε για χρήση επειδή είναι Πολιτικός Φορέας.
Άρα το ΚΚΕ πούλησε ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Η πράξη αυτή του ΚΚΕ ισοδυναμεί πλήρως με την πώληση των λιμανιών, των αεροδρομίων και του νερού από τους Σαμαροβενιζέλους.

Αν οι χουλιγκλάνοι του νεο-ΚΚΕ ήταν κομουνιστές θα το καταλάβαιναν....
Αλλά έχουν τόση σχέση με τον Κομμουνισμό, όση έχει ο Τάκης Τσουκαλάς με τον Αθλητισμό.
Τόσο απλά!

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 7:25 μ.μ.

5.22
1ον. Προσβάλλεις τον ΠΑΝ,όταν λές οτι δεν είσαι ο ΠΑΝ.Ο ΠΑΝ είναι διαχρονική αξία,και σε παρακαλώ λιγώτερα με τον Δάσκαλο..
2ον Ολοι οι κνίτες είναι ΠΑΝ.Μπορεί να είναι λίγο κατώτεροί του,αλλά στην σκέψη δεν διαφέρουν.
3ον. Στην θάλασσα θα σας ρίξει ο λαός στις 25.Και όχι στον Πειραιά.Στην Μαύρη θάλασσα θα σας ρίξει.Αγκαλιά με τον Σαμαρά το φιλαράκι σας.
4ον. Τράβα μάθε την διαφορά του νομότυπου απο το νόμιμο και τα ξαναλέμε.Γιατί οτι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό κατ'ανάγκη.Πόσο μάλλον νομότυπο.
5ον Μου θυμίζεις τον Σημίτη που έλεγε όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα.
6ον. Οι πολιτικές διαφορές δεν λύνονται στα δικαστήρια.Λύνονται φάτσα κάρτα με δικαστή τον λαό.
7ον. Ο Σιφωνιός γνωρίζει καλύτερα περί χρυσαβγιτισμού.
8ον. Τι ζητάει η αλεπού στο παζάρι? Τι ζητάει ένα κόμμα που το λέτε και κομμουνιστικό τρομάρα σας,να μπλέκει με ''νομότυπες'' οφφσορ?
Μίλησε κανας Μαρξ για οφφσορ μωρέ κνίτη?

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 8:42 μ.μ.

@5.22
Απειλές αλλού φίλε.Το κουτσαβάκι παρίστανε και ο Σαμαράς,και τα είδες τα χάλια του.
Και για να σου χαλάσω το κέφι το Πειραώτικο και το Πασαλιμανιώτικο,να είσαι βέβαιος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει τον φάκελλο του ξεπουλήματος της συχνότητας του 902.
Είναι επιταγή της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και του ελληνικού λαού στον οποίο ανήκουν οι συχνότητες.
Θα καταλάβετε επιτέλους πως οι εποχές που αλωνίζατε ανενόχλητοι με τις πλάτες του συστήματος,πέρασαν οριστικά.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 8:52 μ.μ.

5.16 Ναι,ναι συμφωνούμε,συμφωνούμε. Παραδίνομαι!!! Χαλάω εγώ χατήρι στον ΠΑΝ;

Δεν απάντησες όμως ρε ΠΑΝ σε αυτό που σε ρώτησα.Για την ψήφο ανοχής σε ρώτησα.
Εχεις όλο τον χρόνο να συμβουλευτείς τον καθοδηγητή σου και να επανέλθεις.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 9:23 μ.μ.

8.42 οι απειλες αλλου.Εχουνε προσπαθησει καλυτεροι απο εσενα και σπασανε τα μουτρα τους. Εδω ειμαστε και σας τα εχουμε μαζεμενα μη φοβασαι. πολυ γρηγορα θα αρχισει το ξεβρακωμα και τοτε φουκαρα μου θα ταπουμε να δουμε ποιος θα σας γλυτωσει απο το λυτσαρισμα. ΘΑα μας θυμασαι για παντα

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 9:49 μ.μ.

9.23 Ψυχραιμία ΠΑΝ.Μην μαζεύεις πολλά,δεν θα έχεις τι να τα κάνεις μετά.
Δεν υπάρχει και Σαμαράς τώρα.
Παλιοχρονιά.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 10:29 μ.μ.

Άμα ανοίξετε τρανζιστορακι η ιντερνετικό ραδιόφωνο και πετύχετε πουθενά τη συχνότητα που υποτίθεται πούλησε το ΚΚΕ, εγω θα ξεκρεμασω την αφίσα του Che και θα βάλω μια του Λαφαζανη...

@8.42 Εσυ φίλε κρατά την όρεξη σου για μετά τις εκλογές.Με τον τρομονόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και στη παρανομία θα μπορείτε να βγάλετε το ΚΚΕ.

Κατα τ αλλα αν δε σας αρέσει η πολιτική του ΚΚΕ και ειναι λογικό να μη σας αρέσει τη στιγμή που στηρίζετε το κόμμα που ψήφισε τη συνθήκη του μααστριχτ συν κάτι σαπιλες τύπου Τζάκρη, να βγείτε να το πείτε στα ίσα.Ειναι πολυ πιο έντιμο απ το να γίνεστε τόσο εξόφθαλμα πασοκοι.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 10:30 μ.μ.

Μην μας απειλείς άλλο ΠΑΝ 9.23.
Δείξε λίγο έλεος.
Τρέμουμε από το φόβο μήπως και μας κυνηγήσουν οι μούμιες του Περισσού.

Ά και που 'σαι; Όπως σου έχουν ξαναπεί αυτό με τα "ξεβρακώματα" που διαρκώς φαντασιώνεσαι να το κοιτάξεις.
Κάποιο σοβαρό ερωτικό πρόβλημα υποβόσκει εδώ.

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 10:58 μ.μ.

@9:23
Ουστ από δω αλητάμπουρα που απειλείς και με λυντσάρισμα.
Όξω καθίκι χρυσαυγίτικο.
Να πας να κάνεις παρέα στον ιδεολογικό σου σύντροφο τον Κλασιδιάρη.
Τέτοια αποβράσματα έχετε μαζέψει στο ΚΚΕ και το πάτε στο 3%

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2015 στις 11:31 μ.μ.

Διαόλου κάλτσα αυτός ο ΧΑΛΙΦΗΣ ρε ΠΑΝ.Κατάφερε να σκορπίσει το Πασόκ σε τρία κομμάτια.Εξαφάνισε τελείως την Δημάρ.Διαλύει την Ν.Δ.
ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ το ΚΚΕ και το αφήνει έξω απο την βουλή.
Κακός μπελάς μας βρήκε ρε ΠΑΝ με τον ΧΑΛΙΦΗ.Μας έσπασε τα ΜΟΥΤΡΑ.
Θα τον ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΧΟΛΕΡΑ και ΛΥ(Ν)ΤΣΑΡΙΣΜΑ ρεεεεέ.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:19 π.μ.

@1029
Τραντζιστοράκι δεν ανοίγουμε.Θα ανοίξουμε είπαμε τον φάκελλο του 902.Στην παρανομία δεν θα σας βγάλουμε.Θα σας αφήσουμε να σαπίσετε μόνοι σας.
Αλλωστε τι παρανομία να βγάλεις ένα κόμμα που είναι στο 3%.Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.
Μετά τον φάκελλο του 902 θα αρχίσει και ο έλεγχος στα οικονομικά του ΚΚΕ.
Εκεί θα γίνει το μεγάλο γλέντι.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:26 π.μ.

Ποιος αφηνει εξω απο τη βουλη το ΚΚΕ? Χαχαχαχα
Θα πεσει γελιο στις 25/1....
Το ΚΚΕ θα ειναι ενισχυμενο μετα τις εκλογες το ξερετε και ξορκιζετε το φοβο σας γιατι τα ψεματα τελειωσαν. Τωρα θα πρεπει να κλεισετε με τη Μερκελ συμφωνια. Υα γινετε και σεια "Μερκελιστες" που ελεγε ο Alexis...

Φίλος της Λέσχης Φίλων ΠΑΝ
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:35 π.μ.

Πράκτορες της Κουμουνδούρου αλωνίζουν στο ΒΑΘΥ με σκοπό να εξολοθρεύσουν τον ΠΑΝ. Εμείς τους λέμε να φάνε ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ με ΚΟΥΤΑΛΑ που θα τους δώσει ο ΧΑΛΙΦΗΣ.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:37 π.μ.

Και αμα παρεις τη συχνοτητα απο αυτον που του την εδωσε το ΕΣΡ τι θα παθει το ΚΚΕ ρε τραγελαφε?
Εγω σου λεω για το κομματι που αφορα το ΚΚΕ ρε Κωλονακιωτη. Τι θα ερθεις να κανεις πλιατσικο στον Περισσο? Πως οπως το 91 που φυγατε με κλωτσιδια? Εισαι μικρος και δεν τα ξερεις. Ρωτα να σου πουν κατι Τσιμες τι εγινε τοτε...

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:49 π.μ.

Οι απειλές που εξαπολύουν οι κνίτες,δείχνει ένα πράγμα.Τον μεγάλο πανικό τους.Τα έχουν βάψει μαύρα και τρέμουν την επόμενη μέρα.
Απειλούν χειρότερα και απο τους χρυσαβγίτες φίλους του Σιφωνιού.
Μαθημένοι χρόνια στην ασυδοσία που τους χάριζε η αστική τάξη δεν μπορούν να χωνέψουν το κακό που τους βρίσκει.
Περίμεναν οι άμοιροι πως τα πράγματα θα μένανε πάντα τα ίδια.Πως δεν θα αλλάζανε ποτέ.Περίμεναν πως θα έχουν πάντα το σύστημα να τους κάνει τα χατήρια και τον Σαμαρά να τους χαιδεύει.
Θα απειλήσουν,θα φοβερίσουν,θα τρομοκρατήσουν για λίγο ακόμα,μέχρι τις εκλογές γιατί έτσι τους έμαθαν.Δεν είναι ικανοί και άξιοι για τίποτα άλλο.Με τα πρώτα στραπάτσα που θα πάθουν απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,θα μαζευτούν θα λουφάξουν όπως κάνουν πάντα και θα το πάρουν απόφαση.
Θα το συνηθίσουν το μαρτύριο.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:50 π.μ.

1 η εταιρια που πηρε τον 902 ηταν οφσορ? Οχι.
2 προφανως και οι εκατονταδες οφσορ της Κυπρου ηταν νομοτυπες και νομιμες εφοσον η νομοθεσια της Κυπρου το επιτρεπει. Το ηθικο αστο. Ο καπιταλισμος εχει ηθικη και αξια το κερδος. Αυτο θελετε να διαχριρειστειτε εξαλλου. Αλλιως πες μου την ηθικη του Σταθακη με τις μετοχες στην ελντοραντο,της Βαλαβσνη με τα 600.000 στην HSBC, του Τσουκαλα και αλλων πολλων.
3 ο γκεμπελισμος και η συκοφαντια δεν ειναι πολιτικη φασιστακο.
4 ο Σιφωνιος χαιρει αναγνωρισης απο τους συναδελφους του, απο χιλιαδες αγωνιστες στην Ελλαδα και απο την ΠΣΟ (Παγκοσμια Συνδικαλιστικη Ομοσπονδια) που χαιρετησε και σταθηκε αλληλεγγυα στους χαλυβουργους. Ποιος χεστηκε τι γνωμη εχουν γι'αυτον αυτοι που εβαλαν απεργοσπαστες -ρουφιανους του Μανεση στα ψ/δ τους στο συνδικατο Μεταλλου? Αλλα πηρατε στις εκλογες του συνδικατου λιγοτερα και απο τα ακυρα για να καταλαβετε οτι οι εργατες τους ρουφιανους τους θυμουνται.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 12:55 π.μ.

Ρε Παναγιωταρε τη συχνοτητα, τη δινει το ΕΣΡ. Μα ποσο ασπονδυλο εισαι που δεν το καταλαβες ακομα? Εδω το καταλαβε ακομα και ο Παπαδημουλης και σταματησε να προσφερει το γελιο εκεινης της περιοδου.
Εχεις δικιο το καναλι του ΚΚΕ ειναι οπως τα δημοσια λιμανια.
Εμεις σας εχουμε πει για τους μπαφους αλλα δεν ακουτε.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 1:08 π.μ.

@ Φίλος της Λέσχης Φίλων ΠΑΝ.
Χρειάζονται περισσότερα στοιχεία.Κάποιοι λένε οτι οι πράκτορες είναι της CIA και τους έχει στρατολογήσει ο ΧΑΛΙΦΗΣ για κακό σκοπό.
Θα παρακαλούσαμε τους χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΝ να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να ειδοποιούν μόλις πέσει στην αντιληψή τους κάτι ύποπτο.
Προστατεύστε τον ΠΑΝ και το ΕΣΡ.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 1:12 π.μ.

12.37 Θα ξαναλειτουργήσουμε το κανάλι και θα δώσουμε εκπομπή στο ΚΚΕ να διαφημίζει τηγάνια παντόφλες σώβρακα και μαξιλαροθήκες.
Δεν κρατάμε κακία εμείς ρέ.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 1:16 π.μ.

12.26 Ναι το είπε και ο Πρετεντέρης.
Θα είναι ενισχυμένο.
Θα του δώσουμε βιταμίνες.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 7:04 π.μ.

Ρώτα να μάθεις για τους ηρωϊκούς οικοδόμους που περίμεναν με τα καδρόνια έξω από τον 902 τους εργαζόμενους σε αυτό στο σταθμό. Ρώτα να μάθεις πώς αυτός ο σταθμός-υπόδειγμα κατάντησε μια γραφική καρικατούρα που προκαλούσε το γέλιο. Ρώτα. Γιατί δε ρωτάς;

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 9:06 π.μ.

Θα ακυρωθεί η πώληση του 902 σαν παράνομη επειδή η συχνότητα δεν ανήκε στο ΚΚΕ.Το ΚΚΕ θα επιστρέψει τα λεφτά και θα μείνουν νηστικά κάμποσα επαγγελματικά στελέχια.
Τα έχει αυτά αυτά τα ρίσκα ο καπιταλισμός.

Το πάθος για το χρήμα,
το ΚΚΕ το κάνει Παύλο Τσίμα.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 9:36 π.μ.

Ελεγχος στα οικονομικα του ΚΚΕ ε? Τι ειδους? Θα ζητησετε ονοματα μελων και ενισχυτων? Γιατι μονο αυτα δεν επιτρεπει το ΚΚΕ να ελεγχθουν. Αν επιχειρησετε κατι τετοιο θα παρετε οτι και ο Σαμαρας.
Για 902 τα παμε ιδου η ροδος...
Τα οικονομικα του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ θα ανοιξουν? Πχ το κτηριο της Κουμουνδουρου το οποιο κρατησατε επειδη το ΚΚΕ σας ξεπληρωσε τα θαλασσοδανεια θα το δωσετε πισω στο ΚΚΕ?

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 1:50 μ.μ.

Δηλαδή ρε εξυπνάκια 9.36, ακόμα και αν το ΚΚΕ πριν τη διάσπαση του '91 πλήρωσε το κτίριο της Κουμουνδούρου τι σημαίνει αυτό;;;;
Πριν το '91 όσο ΚΚΕ ήταν η Παπαρήγα και ο Κουτσούμπας, άλλο τόσο ΚΚΕ ήταν ο Χουντής και ο Λαφαζάνης.
Τα λεφτά του ΚΚΕ ήταν της Παπαρήγας??

Πόσο Αυριανιστές είστε τελικά;;;;

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 2:15 μ.μ.

Ολων των κομμάτων τα οικονομικά θα ανοίξουμε.Δεν γλυτώνει κανένας.Οποιος δεν έχει να κρύψει κάτι δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Οποιος έχει λερωμένη την φωλιά του ας ετοιμάζεται να πληρώσει.
Να μάθει επιτέλους ο λαός ποιοί είναι και οι ενισχυτές!?!?!? του ΚΚΕ.Ενισχυτές στερεοφωνικά και κασσετόφωνα .
Κάποιους ενισχυτές όπως τον Μελισσανίδη τον Μαρινάκη και την AΛΦΑ ΜΠΑΝΓΚ τους ξέρουμε.Μένουν οι πολλοί που σιγά σιγά θα τους αποκαλύψουμε.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 2:42 μ.μ.

Θα επιστρεψει το ΚΚΕ τα χρηματα απο την πωληση του καναλιου ΤΟΥ στην περιπτωση που το ΕΣΡ εδωσε παρανομα συχνοτητα στον νεο αγοραστη?
Τι καπνιζεις ρε μεγαλε? Χαχαχα
Αμα εγω εγω καφετερια και την πουλησω και ο νεος αγοραστης παρει μετα στη ζουλα αδεια για τα υπαιθρια τραπεζια θα δωσω εγω τα λεφτα πισω?
Εισαι φαινομενο τελικα....χαχα

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 2:45 μ.μ.

Ειχα ακουσει για μια νεα ποικιλια χορτου που εχει κατακλησει την αγορα αλλα ενα σχολιο συριζαιου ειναι ενδεικτικο της ζημιας που επιφερει...

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

Οι εργαζομενοι δεν κανουν πλιατσικο...
Κατι φυντανια(Τσιμας και αλλοι) που τα σπουδασε το ΚΚΕ και φευγοντας θελαν να κανουν και πλιατσικο πηραν αυτο που τους αξιζε. Και λιγες ηταν.
Τι να κανουμε το ΚΚΕ δεν εχει τα εκατομμυρια στην HSBC, ουτε μετοχες σε μονοπωλιακους ομιλους , ουτε παιρνουν τα μελη του εκατομμυρια αποζημιωσεις απο μεγαλοτραπεζιτες για να συντηρει καναλι και να εχει προγραμμα υψηλων προδιαγραφων. Ωστοσο ο 902 ελεγε τις αληθειες που ολοι οι αλλοι οι λινατσες των αστων εκρυβαν και κρυβουν.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 2:53 μ.μ.

Εδω εσεις ονειρευεστε αυτοδυναμιες ρε κακομοιρηδες να μην ειναι ενισχυμενο το ΚΚΕ? Καθε φορα που ακουω τα στελεχη σας να λενε οτι θα παρετε αυτοδυναμια δηλαδη πανω απο 36% γελανε μεχρι και τα τσιμεντα...

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 2:57 μ.μ.

Ακου να δεις πλακα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτεμβρη ηταν σε διαπραγματευσεις με την ιδιοκτησια του καναλιου Ε ωστε να παρει γνωστο μελος του στα ΜΜΕ εκπομπη πολιτικου περιεχομενου... Αφου ομως εκει ολα ηταν παρανομα οπως λετε και θα ακυρωσετε τα παντα τι τη θελατε την εκπομπη?
Η ξεφτιλα σας δεν εχει τελειωμο. Σας δουλευει ο Alexis και ο Λαφαζανης ψιλο γαζι. Τετοιο δουλεμμα δεν εχει ξαναγινει...

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 3:39 μ.μ.

Φίλε των Φίλων ΠΑΝ.
Με την καταγγελία για τους πράκτορες που κάνατε σπείρατε τον φόβο και τον τρόμο στα εκατομμύρια οπαδών του ΠΑΝ.
Μπορεί ο ΠΑΝ να μην τρομάζει και να συνεχίζει ακάθεκτος,αλλά τρόμαξαν τα υπόλοιπα μέλη του Κινήματος των Πεντάδων και τους χάσαμε απο το Β.Κ.
Οι οπαδοί του ΠΑΝ παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με την υπόθεση.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 4:08 μ.μ.

Το ΚΚΕ ηταν και ειναι αυτο το 96 χρονο κομμα με τα συμβολα και τη θεωρια του. Αυτο ξεπληρωσε στα πλαισια του ενιαιου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με παροτρυνση κατι ποντικιων σαν αυτα που ανεφερες τα θαλασσοδανεια της ΕΑΡ ωστε να μην χασει το κτηριο της Κουμουνδουρου. Δηλαδη λεφτα μελων και φιλων του ΚΚΕ ειναι αυτα που δωθηκαν για να χετε γραφεια. Δεν ηταν λεφτα του Λαφαζανη. Αυτος φευγατος ηταν ετσι και αλλιως με το κολληταρι του τον Ανδρουλακη...
Οσο για το αυριανιστες στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι...

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 4:09 μ.μ.

Ο Σαμαράς επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί...αγαπάει λέει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Μάλιστα ο δοσίλογος Σαμαράς κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ''πρόδωσε''την ΔΗΜΑΡ και θέλει για κυβερνητικό εταίρο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θέλει να μας βγάλει απο το ευρώ και την Ευρώπη!!
Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που έκανε είναι να απευθύνει κάλεσμα μαζί και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο ΚΚΕ.
Περιέργως ο Σαμαράς βλέπει σαν κίνδυνο εξόδου απο την Ευρώπη(απο την Ε.Ε.θέλει να πεί ο φασίστας)την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,και δεν αναφέρεται καθόλου στο ΚΚΕ.
Τυχαίο?
Επειδή στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο,ο ταγματαλήτης Σαμαράς γνωρίζει καλύτερα απο τους κνίτες του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ,οτι το ΚΚΕ δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ε.Ε και για τον λόγο αυτό δεν τον απασχολεί το ΚΚΕ.Τα παχιά λόγια και οι ψευτοτσαμπουκάδες του ΚΚΕ, ο Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά πως γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και για ενίσχυση του πεσμένου ηθικού των κνιτών.
Γιατί ο Σαμαράς πέρα απο αυτό,ξέρει να τιμά τις φιλίες του και τους ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν και ακόμα του συμπαραστέκονται,και ποτέ δεν θα έβαζε τους άπλυτους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ίδιο τσουβάλι με το καθαρό συνεπές και συνετό ΚΚΕ.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 4:12 μ.μ.

2.57 Αυτό βλέπουμε και εμείς.Τέτοιο δούλεμα δεν έχει ματαγίνει.
Στους κνίτες.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 4:39 μ.μ.

Εξυπνάκια 4.08
Αν το κτίριο της Κουμουνδούρου πληρώθηκε το '91 με λεφτά φίλων και μελών του ΚΚΕ όπως λες ........ τότε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση!
Πάρα μα πάρα πολλά (ίσως τα περισσότερα) μέλη και φίλοι του ΚΚΕ του '91 είναι σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ,
Άρα αυτών τα λεφτά χρησιμοποιήθηκαν.

Εμείς λοιπόν πήραμε το .....κτίριο της Κουμουνδούρου και σεις πήρατε
1. Τυποεκδοτική,
2. 902TV,
3. 902Ραδιο,
4. Συγχρονη Εποχή
και τα λοιπά (από τα οποία κονομήσατε και κονομάτε ακόμα)
Άρα ΕΣΕΙΣ είστε οι κλέφτες και οι Συριζαίοι οι κλεμμένοι.

Κατάλαβες ή θες να στα ξαναεξηγήσω Αυριανιστή του Ρυποσπάστη;;;;

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 4:50 μ.μ.

Καλα εσυ το καψες τελειως...
Κινδυνο για αποδεσμευση απο την ΕΕ αποτελει μονο ο επαναστατημενος λαος. Καμια κυβερνηση στα πλαισια του καπιταλισμου δεν προκειται να αποδεσμευσει τη χωρα απο την ΕΕ.
Επιπλεον η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι τοσο κινδυνος οσο ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι σαν τους Μπολσεβικους...

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 5:56 μ.μ.

4.39 Σε ευχαριστω για αυτο σου το σχολιο. Δειχνει ποσο δικιο εχει το ΚΚΕ που αντιμετωπιζει τον οπορτουνισμο σαν 5η φαλαγγα του Καπιταλισμου

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 6:29 μ.μ.

@ 4.50
Πούντος? Ο επαναστατημένος λαός.Δεν βλέπω κανα επαναστατημένο λαό.Το μόνο που βλέπω είναι οι ξεφωνημένοι κνίτες στο Β.Κ.
Επιπλέον το ΚΚΕ είναι κίνδυνος όσο είναι η Κανέλλη κομμουνίστρια.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 6:53 μ.μ.

4.39 Βάλε μέσα και το κτίριο της Μπουμπουλίνας που το ΚΚΕ το αγόρασε με 100.000 δρχ.Το ανασκεύασε τσάμπα με χρήματα του Υπουργείου Πολιτισμού και μετά το πούλησε 1.000.200.000 δρχ!!
Ενώ όταν το αγόρασε είχαν όλοι συμφωνήσει να παραμείνει σαν μνημείο,το ΚΚΕ τους έγραψε κανονικά,έφτυσε και το μνημείο,και κονόμησε γερά.
Αυτές είναι μάσες,όχι αστεία.
Και αυτές οι μπίζνες του ΚΚΕ είναι μόνο απο τις ελάχιστες που γνωρίζουμε.Οι πολλές κρυφές περιμένουν να αποκαλυφθούν.
Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όλες οι λοβιτούρες του ΚΚΕ θα βγούν στο φώς.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 8:29 μ.μ.

Απο παραδρομή τα 100.000.000 έγιναν 100.000.

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 9:16 μ.μ.

Νομίζω ότι αυτού του είδους η "αντιπαράθεση" δεν αρμόζει σε προοδευτικούς ανθρώπους.

Εγώ πάντως τελείωσα το διάβασμα προ 2ημέρου ενός τεράστιου βιβλίου που γράφτηκε το 1984. Το βρήκα τυχαία (έγραψα και σε άλλη ανάρτηση σχετικά σχόλια). Εκεί ο συγγραφέας μιλάει με καταπληκτικές λεπτομέρειες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μου πείτε τι σχέση έχει ένα βίβλιο του 1984 με τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ομοιότητα, στα πάντα, μα τα πάντα. Το βιβλίο τιτλοφορείται "Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κριτική με βάση την Μαρξιστική - Λενινιστική ανάλυση της ελληνικής πραγματικότητας" έκδόσεις Σύγχρονη Εποχή. Συγγραφέας ο Ν. Κοτζιάς (είπαμε ας αφήσουμε τα συνωμοσιολογικά για τους ειδικούς, στο πως ένα σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ , αφού αποχωρήσει και το καταγγείλει, παίρνει θέσεις σε ευαίσθητες κρατικές υπηρεσίες, αλλά Γιωργάκης είναι αυτός). Ο κύριος αυτός είναι τώρα σύμβουλος του Τσίπρα και υπο βουλευτοποίηση.

Είπα δεν θα ξαναασχοληθώ με το θέμα αλλά κάνω το χατήρι σε κάποιον που με επικαλείται. Αν και είναι πιο εύκολο να τετραγωνίσεις τον κύκλο από το να κάνεις συζήτηση με τροτσκιστές
Προσχωρώ απόλυτα στις απόψεις του και σημειώνω :
1. Λες ρε φίλε ότι κάποιος κ. Σάββας Παλές (δεν τον γνωρίζω αλλά δεν έχει σημασία) είδε τον Μπεζεντάκο να εκπαιδεύεται σε στρατιωτική (σταλινική λέω εγώ) σχολή στην ΕΣΣΔ.
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι εκπαιδευόταν ο Μπεζεντάκος μαζί με άλλους 1000 περίπου μαχητές στα όπλα, που έστειλε ο Στάλιν στους Ισπανούς, για να τα χρησιμοποιήσουν, εναντίον των φασιστών

2. Λες ότι κάποιος Φυλακτόπουλος (δεν τον γνωρίζω αλλά οκ) του είπε κάποιος Γρηγοριάδης ότι τον είδε στην ΕΣΣΔ σε νοσοκομείο και τον έκανε καλά, μάλλον ο Γρηγοριάδης ήταν γιατρός υποθέτω. Αυτό τι είδους επιχείρημα είναι;

3. Τον Μπεζεντάκο στην ΕΣΣΔ τον είδαν και άλλοι εκτός απο αυτούς που αναφέρεις αλλά όλοι τον είδαν πριν τον ισπανικό εμφύλιο. Αυτοί που λες πότε τον είδαν;

4. Καλά ρε φίλε ο Στάλιν εξόρισε τον Τρότσκι το 1928 ο Μπεζεντάκος πήγε στη σταλινική ΕΣΣΔ το 1932-33 για να σωθεί από την εκτέλεση. Την πάτησε μάλλον και πήγε να το εκτελέσει ο Στάλιν ήταν προτιμότερος απο τους φασίστες.
Ρε φίλε οι σταλινικοί γιατί τον εκπαίδευαν στα όπλα, όπως είπες , για να έχουν άλλοθι ότι έκανε ένοπλη εξέγερση;

5. Φιλαράκο καλές είναι οι πηγές και οι διασταυρώσεις και το να ψάχνει κανείς τα πάντα (δεν ειρωνεύομαι κυριολεκτώ) αλλά μη μου επικαλείσαι ως πηγή τις αηδίες και τα ξεράσματα ενός άθλιου αντικομμουνιστή Β. Αγτζίδη Γιατί περί αυτού πρόκειται. Αλλά είδες η λογική δεν αφήνει περιθώρια στον αντικομμουνισμό εκτός εάν ενδώσουμε στη θεωρία του "κονσερβοκουτιού" και μάλιστα σκουριασμένου γιατί αν δεν πέθαινες από αιμορραγία κατά το σφάξιμο θα πέθαινες τουλάχιστον σίγουρα από...τέτανο.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 10:41 μ.μ.

@Ανώνυμος
Ρε 15 χρονων εισαι?
Η Κουμουνδουρου δεν ηταν του ΚΚΕ που την πηραν τα οπορτουνια που εφυγαν. Η Κουμουνδουρου ηταν της ΕΑΡ αλλου πολιτικου σχηματισμου δηλαδη που το ΚΚΕ ξεπληρωσε τα δανεια του χαριν της τοτε συμμαχιας. Η περιουσια του ΚΚΕ 902, τυποεκδοτικη κλπ προφανως και θα εμενε στο ΚΚΕ σιγα μην αφηναμε τις ορντινατσες των αστων που την εκαναν για να ψηφιζουν τα Μααστριχτ και τις Μπολονιες να παρουν το εκδοτικο του ΚΚΕ.
Με την Αυγη(ανη) βολευτειτε Λαλιωτακια.

Λαϊκή Μνήμη
5 Ιανουαρίου 2015 στις 11:37 μ.μ.

Μάλλον τελικά Λολοκοτρώνη έχει δίκιο ο παραπάνω που σε λέει άσχετο με την Ιστορία.
Αγνοείς βασικά πράγματα. Πάμε στο σημαντικότερο:

Μπορεί ο Τρότσκυ να εξορίστηκε το '28 αλλά συνεργάτες και φίλοι του εξοντώθηκαν μετά από αυτόν στις δίκες της Μόσχας. Μέχρι τότε το να ήταν κάποιος συνομιλητής του Τρότσκυ ΔΕΝ ήταν αφορμή εκτέλεσης. Αφορμή εκτέλεσης έγινε αργότερα όταν ο Πατερούλης ένοιωθε πλέον σίγουρος για τη δύναμή του.
Για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι, οι εκτελέσεις Καμένεβ, Ζηνόβιεφ, Ραικοφ, Μπουχάριν εκτελέστηκαν πολύ μετά την εξορία του Τρότσκυ.

Για να καταλάβεις ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ την ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ σου, μάθε πως ο Πατερούλης εκτελούσε και ανθρώπους που δεν τον είχαν στηρίξει στη κόντρα με τον Τρότσκυ όπως ο Α. Ραϊκοφ και οι οποίοι δεν ήταν Τροτσκιστές!
Είχε μάθει το κόλπο. Τους βάφτιζε όλους Τροτκιστές και καθάριζε με δαύτους (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Έτσι λοιπον έγινε με τον Μπεζαντάκο. Ο Μπεζαντάκος δεν ήταν ούτε κολλητός ούτε γνωστός του Τρότσκυ. Όταν όμως τον καθάρισε ο Πατερούλης του κόλλησε τη ρετσινιά του Τροτσκιστή και σεις αγνά πρόβατα όπως είστε αδυνατείτε να καταλάβετε πως έγινε αυτό αφού ο Μπεζαντάκος πήγε στην ΕΣΣΔ μετά τη φυγή του Τρότσκυ.
Κατάλαβες τώρα πόσο τεράστια ιστορικά κενά έχετε;;;;;

Ο άλλος σου λέει ονόματα ανθρώπων που είδαν τον Μπεζαντάκο ημιθανή σε εξορία στη Σιβηρία.
ΕΣΥ και το ΚΚΕ έχετε να πείτε κάποιο όνομα συμπολεμιστή του που τον είδε στην ΙΣΠΑΝΙΑ;;;

Και εκτός από το Μπεζαντάκο, το ΚΚΕ έχει απαντήσει ποτέ τι έγινε με Χαιτά;;;;
Ο Χαιτάς δεν ήταν Τροτσκιστής. Είχε μάλιστα πρωτοστατήσει στην εκδίωξη των Τροτσκιστών από το ΚΚΕ.
Ξέρεις γιατί ο Πατερούλης εκτέλεσε τον Χαιτά το '36; Γιατί .....είχε κάνει λέει παρέα με τον Μπουχάριν;;

Αλλά και για τους Μάρκο Μαρκοβίτη, Γιώργο Κολοζώφ, Απόστολο Κλυδωνάρη, Διονύση Πυλιώτη που εκτέλεσε ο Πατερούλης ΜΗΠΩΣ ξέρεις τίποτα;;;;

Συνέχισε. Θα τρώς απαντήσεις κατάμουτρα

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 11:53 μ.μ.

Εξυπνάκια 10.41 μάλλον έχεις πρόβλημα αντίληψης. Σοβαρό όμως.

Όταν χώρισαν τα τσανάκια τους στο ΚΚΕ, οι ΣΥΝασπισμένοι ΚΚΕδες πήραν ως προίκα την Κουμουνδούρου (αφού το ΚΚΕ πλήρωσε για αυτό το κτίριο τα χρέη της ΕΑΡ, που ήταν στον Συνασπισμό όπως όμως και το ΚΚΕ ) και το ΚΚΕ πήρε:
(Ξανακάνω τον κατάλογο)
1. Τυποεκδοτική
2. 902TV
3. 902Ράδιο,
4. Σύγχρονη Εποχή
5. Μπουμπουλίνας
6. Περισσό

Ποιός λοιπόν είναι ο κλεφταράκος της υπόθεσης, γιατί εξυπνάκια όλα αυτά τα είχαν πληρώσει και χτίσει με τον ιδρώτα τους ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ - ΦΙΛΟΙ του ΚΚΕ που έφυγαν από το κόμμα και όχι οι .....Κουτσουμπαίοι. ΚΑΤΑΛΑΒΕ το επιτέλους.

Mας λες δηλαδή στα σοβαρά ότι χωρίζουν οι συνεταίροι μιας κοινοπραξίας ή ακόμα ακόμα ένα ζευγάρι, ο ένας πέρνει το 5% της περιουσίας και ο άλλος το 95% από αυτά που έχουν μαζί φτιάξει και ο δεύτερος ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να γκρινιάζει...
Πόσο απατεώνες μπορείτε να γίνετε;;;

Και να σου πω για να σε σοκάρω ακόμα περισσότερο μάθε ότι αν κάποιοι πήγαν το ΚΚΕ στο 11+% μετά το 1974 αυτοί ήταν ο Χαρίλαος, ο Ανδρουλάκης, ο Λαφαζάνης, ο Αλαβάνος, η Δαμανάκη και όλοι όσοι φύγαν το '91.
Μέχρι τότε κάτι Παπαρήγες και ειδικά κάτι Κουτσούμπες και Μαήληδες τους έιχαν στο ΚΚΕ για να πλένουν τα πιάτα και δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Αυτοί πηγαν το ΚΚΕ στο 5% και έχει και παρακάτω σύντομα

Άντε τώρα να διαβάσεις τα παραμυθάκια του Ριζοκλάστη για να κοιμηθείς ήσυχος για την επανάσταση που θα κάνουν τα σταλινικά απολειφάδια.


Ο 4:39

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 12:00 π.μ.

Ψιτ, χαζούλη 10.41. Σε σένα μιλάω
1.το ότι η περιουσία του ΚΚΕ έμεινε ολόκληρη στα χέρια ενός μόνο τμήματός του μετά το 1991, αυτό τόσο στην καπιταλιστική Δύση όσο και στην Σταλινική ΕΣΣΔ λέγεται κλοπή.
2. Μια χαρά βολευόμαστε με την Αυγή και τα ποσοστά που κερδίζουμε στο Λαό. Εσείς βολευτείτε με το 4% που έρχεται και μετά πάτε και παρακάτω μη βιάζεσαι

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 12:22 π.μ.

@ Κολοκοτρώνης.
Παρουσίασα κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων.Δεν ισχυρίστηκα πως έχω ντουκουμέντα,αδιάσειστα στοιχεία και φωτογραφίες όπως εσύ.
Αυτές οι μαρτυρίες υπάρχουν,τις παρουσίασα με τα ονόματα των μαρτύρων,και αν τις αμφισβητείς παρουσίασε τα δικά σου ατράνταχτα στοιχεία να με διαψεύσεις.
Μόλις όμως σου ζήτησαν τα αρχεία και ντοκουμέντα που υποσχέθηκες,εξαφανίστηκες και επέστρεψες φρέσκος,ορεξάτος και δασκαλεμένος απο την καθοδήγηση να πετάξεις λάσπη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.Το ίδιο σε συμβούλεψε η καθοδήγηση για το Μπούλκες,αλλά τα θαλάσσωσες για τι δεν θυμόσουν τι σου είπαν. Ελπίζω ο Αγτζίδης να σου απαντήσει αν παρακολουθεί Β.Κ.

Ακου Κολοκοτρώνη.Πάλιωσε ρε και δεν πιάνει το κόλπο να βαπτίζετε αντικομμουνιστή όποιος σας λέει αλήθειες.
Τους αντικομμουνιστές να τους αναζητήσεις στο ΚΚΕ,εκεί είναι όλοι μαζεμένοι.
Η ιστορία τα έχει ξεκαθαρίσει όλα.Και για τον Στάλιν και για τις εκκαθαρίσεις και για τις δολοφονίες των Μπολσεβίκων και των πρωταγωνιστών της επανάστασης και για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και για την Ισπανία και για τον δικό μας εμφύλιο..Μπορεί το ΚΚΕ να κρατάει σφαλισμένα τα αρχεία του,αλλά ευτυχώς υπάρχουν σήμερα πολλές πηγές,που αν δεν είσαι κακοπροαίρετος σταλινικός,μπορείς να μάθεις την αλήθεια.
Αν εσύ ''διαβάζεις'' τον ''Τρίτο Δρόμο για τον Σοσιαλισμό'' ( και όχι του Πασόκ.Ουτε τον τίτλο που σου είπε η καθοδήγηση δεν θυμάσαι τρομάρα σου) του Κοτζιά,δεν σου φταίει η ιστορία ούτε οι ιστορικοί που κόπιασαν για χρόνια να καταγράψουν την αλήθεια.
Για να σου φρεσκάρω την μνήμη και μην τρέχεις πάλι στην καθοδήγηση να ρωτάς,το 1984 ο Κοτζιάς,ο Ανδρουλάκης,ο Τσίμας και κάμποσοι απο τους καιροσκόπους που το ΚΚΕ γεννούσε και γεννάει συνεχώς,ήταν τα πουλέν του Χαρίλαου και αγαπημένα παιδιά του. Του ΚΚΕ του Χαρίλαου πάντα για να μην ξεχνιόμαστε.
Αν ο Κοτζιάς απο τότε είχε προβλέψει...τον ΣΥΡΙΖΑ,σκέψου πόσο μέσα πέφτει το ΚΚΕ στις προφητείες του.

Υ.Γ Για κονσερβοκούτια άλλους κατηγορούν οι αστοί σήμερα Κολοκοτρώνη και όχι το ΚΚΕ.Το ΚΚΕ είναι σήμερα κόμμα...νομιμόφρον και κανείς δεν το ενοχλεί.Αφου και αυτό δεν ενοχλεί.
Το ΚΚΕ απο την μόνη αρρώστια που κινδυνεύει σήμερα,είναι η σπονδυλαθρίτιδα απο το πολύ σκύψιμο στην αστική τάξη.Ο τέτανος δεν το πιάνει καθόλου επειδή απέκτησε αντισώματα απο τον συγχρωτισμό και τις κολλεγιές του με το σύστημα.

Πετρόμπεης
6 Ιανουαρίου 2015 στις 1:48 π.μ.

Το πόσο για τα λιοντάρια είναι οι τωρινοί κκέδες αποδεικνύεται και από τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν. Άκου Κολοκοτρώνης. Ο Ζουράρις ή η Κανέλλη σε βάφτισαν; Μπορεί και ο Γκλέτσος. Πέρασε κι αυτός ένα φεγγάρι από τον Περισσό

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 2:15 π.μ.

Προς 12:22 μμ

Το να αμφισβητείς ένα τίτλο βιβλίου που αγόρασα πριν 15 μέρες , παραπάει, φτάνει τα όρια της γελοιότητας. Ο τίτλος είναι ακριβώς όπως στον έγραψα και στη συγγραφή του έχει συμβάλει και ο Γ. Δραγασάκης όπως λέει και ο συγγραφέας στην εισαγωγή του. Ο τίτλος που επικαλείσαι είναι άλλου συγγραφέα μάλλον εσύ τα μπέρδεψες.
Τα περί καθοδήγησης τα αντιπαρέρχομαι γιατί θα μπορούσα να στα επιστρέψω όχι πως αποτελεί μομφή. Εγώ δεν είμαι κατά της καθοδήγησης κάθε άλλο. Αλλά ελπίζω να μην αμφισβητείς το δικαίωμα της προσωπικής μου γνώμης και σκέψης.
Εγώ επικαλέστηκα την λογική και τους συνειρμούς σου που αυτοαναιρούνται δεν είπα κάτι διαφορετικό. Ξαναδιάβασε προσεκτικά το σχόλιο μου.
Εγώ ξέρω και άλλους απο αυτούς που έγραψες ατελείωτους και μάλιστα υψηλόβαθμους πχ Φαράκος ΓΓ του ΚΚΕ, Δαμανάκη πρόεδρος του συνασπισμού, Θεοδωρικάκος Γραμματέας της ΚΝΕ, Τι σημαίνει αυτό; αυτοί και άλλοι πολλοί υποστηρίζουν διαφορετικά από ότι υποστήριζαν ενώ το ΚΚΕ λέει περίπου τα ίδια, αυτοί αλλάξανε δεν άλλαξε το ΚΚΕ. Το γιατί αλλάξανε είναι δικό τους θέμα αν και για πολλούς είναι οφθαλμοφανές.

Πάντως και εσύ και ο τύπος "λαικός εγκέφαλος ή μνήμη ή παντογνώστης" δεν απαντήσατε στην ουσία. Γιατί πήγε σε σταλινική στρατιωτική σχολή ο Μπεζεντάκος; Ποιός τον έστειλε και γιατί; Ούτε αποτελεί επιχείρημα τα περί σανατόριου αφού δεν απαντά στο ερώτημα , πότε τον είδαν πριν ή μετά τον ισπανικό εμφύλιο.
Εγώ δεν έχω αδιάσειστα στοιχεία άλλοι έχουν, τα οποία έχω δει και έχω διαβάσει. Εγώ δεν είμαι ιστορικός ούτε κατέχω την απόλυτη αλήθεια εμένα βασικά το κίνημα με ενδιαφέρει και μόνον αυτό. Την ιστορία την διαβάζω με μεγάλη θέρμη γιατί βγάζεις συμπεράσματα. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις άρα δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Ας πούμε ότι είναι ένα είδος ιδεολογικής αντιπαράθεσης αν και η ιδεολογική αντιπαράθεση δεν μπορεί να παίζεται με όρους 1928, 1932, 1956 ούτε καν 1970 αλλά με σημερινούς όρους και αυτό είναι που θα αλλάξει ή δεν θα αλλάξει την ζωή των σημερινών εργαζόμενων ανθρώπων.

Η συζήτηση αυτή για μένα έχει τελειώσει και κακώς την ξανάρχισα, τελικά φοβάμαι ότι είναι ευκολότερος ο τετραγωνισμός του κύκλου.

Κολοκοτρώνης

Λαϊκή Μνήμη
6 Ιανουαρίου 2015 στις 4:07 μ.μ.

Έχεις δίκιο Λολοκοτρώνη, κακώς την ξεκίνησες πάλι την συζήτηση και (ξανα)ξεφτυλίζεσαι δυστυχώς.

Θέτεις και το κάτωθι τρομερό ερώτημα:
"Γιατί πήγε σε σταλινική στρατιωτική σχολή ο Μπεζεντάκος; Ποιός τον έστειλε και γιατί; "

Σιγά το ερώτημα.........
Εσύ υπονοείς ότι πέρασε σχολή αποκλειστικά ο Μπεχαντάκος για να πάει δήθεν στην Ισπανία. Αμ δε φουκαρά μου!

Μάθε πως σχεδόν όλοι οι κομμουνιστές που κατάφευγαν κυνηγημένοι στην ΕΣΣΔ πέρναγαν στρατιωτική σχολή ώστε να έχουν κάποιες γνώσεις αν χρειαστεί να πολεμήσουν στην πατρίδα τους.
Για να καταλάβεις και ο Χαρίλαος Φλωράκης αλλά και πάμπολλοι αντάρτες του ΔΣΕ πέρασαν στρατιωτική σχολή στην ΕΣΣΔ.

Το ότι κάποιος στέλνονταν από το Στάλιν σε σχολή ή ακόμα περισσότερο ακόμα και αν ο Στάλιν του έδινε και Υπουργείο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον ΕΚΤΕΛΕΣΕ αργότερα, όταν ο Πατερούλης ένοιωθε παντοδύναμος.
Τα παραδείγματα πάμπολλα.
Πάρε 1-2:
1. Ο Ράικοφ το 1931 γίνεται Επίτροπος (υπουργός) Ταχυδρομείων & Τηλεγραφείων και ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ το 1938 ως ....Τροτσκιστής. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που στο παρελθόν είχε ΣΤΗΡΙΞΕΙ το Στάλιν κατά του Τρότσκυ....................
2. Ο ίδιος ο Γιάγκοντα Υπουργός Εσωτερικών το 1934 και αφού κατασκεύασε όλα τα ψευδή στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τον πρώτο γύρο των Σταλινικών Δικών - παρωδία, έπεσε σε δυσμένεια από τον Πατερούλη και εκτελέστηκε το 1938 ως .....συνωμότης!!!!!

Και πούσι;
Φυσικά ακόμα αναμένουμε με αγωνία τα "στοιχεία" που έχουν πέσει στην αντίληψή σου για την φανταστική παρουσία του Μπεζαντάκου στην Ισπανία!

Μέχρι τότε πάρε και αυτό να διαβάσεις μπας και μάθεις λίγο Ιστορία,
http://www.marxists.org/ellinika/odmaaa/apokatastasi_170588.htm
και αν έχεις και άλλες τέτοιες ερωτήσεις....με χαρά θα πάρεις απαντήσεις

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 4:35 μ.μ.

Κόψε την πλάκα Κολοκοτρώνη.
Αν δεν έχεις ακράδαντα στοιχεία για τον Μπεζεντάκο μην μας ζαλίζεις άλλο.Ολοι έχουμε διαβάσει βιβλία επιστημονικής φαντασίας.Δεν το κάναμε όμως θέμα.
Μόνος σου τα έταξες.Δεν σε υποχρέωσε κανείς να τα παρουσιάσεις.
Οταν σου τα ζήτησε ο άλλος,το έριξες στην παλαβή και έβρισες τον ιστορικό και την ιστορία μαζί.
Ρωτάς εσύ ένας σταλινικός,να σου πούμε εμείς γιατί το ΚΚΕ έστελνε τα μέλη του σε σταλινικές σχολές?Εσύ να το απαντήσεις καθώς και τα αρχεία του ΚΚΕ που είναι κλειδωμένα στα υπόγεια του Περισσού.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 5:24 μ.μ.

Οκ ρε παλληκάρια μην πουλάτε τρελλίτσα, φτάνει! Και ο ένας και ο άλλος με την επιχειρηματολογία σας αποδείξατε ότι ο Μπεζεντάκος εκτελέστηκε απο τον Στάλιν; Ζωντανό τον προβάλλεται και οι δύο και μάλιστα πριν τον ισπανικό εμφύλιο. Έτσι είναι αφού υπάρχουν τα στοιχεία ποιοί έλληνες στάλθηκαν μέσω της ΕΣΣΔ απο τον Στάλιν στην Ισπανία, ποιοί ήταν οι σύνδεσμοί τους, πως προωθήθηκαν κλπ μαζί με τον σχετικό εξοπλισμό για να τον χειρίζονται.
Εσείς θέλετε με το ζόρι ο Μπεζεντάκος να εκτελέστηκε απο τον Στάλιν οκ! Αλλά η όλη επιχειρηματολία σας περιστρέφεται στη παρουσία του στην ΕΣΣΔ, αυτό το ξέρουμε , όλοι συμφωνούμε σε αυτό, δεν διαφωνούμε. Το φέρετρο δεν μας δείχνετε, ούτε την κάνη...άντε συμβιβάζομαι και το με σάβανο ειδικά άμα προέρχεται απο το Τορίνο..!

Όσο για τον τύπο που παραξενεύεται για το ψευδώνυμο "Κολοκοτρώνης" , το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό αφού αυτός διάλεξε (ακόμα και για πλάκο) το ψευδώνυμο Πετρόμπεης , πάλι καλά που δεν διάλεξε Γρηγόριος Ε ή για να γίνει απόλυτα κατανοητός το Παλαιών Πατρών Γερμανός.

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 6:06 μ.μ.

@4.07 Πρέπει να διαβάσουν όλοι το λίνκ που παραθέτεις.Τουλάχιστον όσοι δεν έχουν σταλινικές παρωπίδες.
Τα εγκλήματα του σταλινισμού είναι τόσα πολλά,που χρειάζονται ώρες να τα απαριθμήσεις.
Ευτυχώς που βγήκαν στο φώς αρχεία και ντοκουμέντα που ξεσκεπάζουν την φρίκη του σταλινισμού.
Αυτό το ''σοσιαλισμό'' τάζει το λεγόμενο ΚΚΕ.Αυτό το αίσχος μας παρουσιάζει σαν λαική εξουσία και δήθεν σοσιαλισμό.
Ακόμα μια απόδειξη για το πόσο επικίνδυνο είναι το σταλινικό μόρφωμα

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 6:45 μ.μ.

Συριζαίοι μήπως έχετε νεύρα;;; Κρίμα και ήθελα να σας ρωτήσω τι είναι καλύτερο να προτιμήσω, την Τζάκρη, τον Βουδούρη, τη Μακρή;;; Ποιον να στείλω στη Βουλή;;;; Γιατί μα τω Θεω εσας σκέφτομαι να ψηφίσω.

Πετρόμπεης
6 Ιανουαρίου 2015 στις 9:40 μ.μ.

Κολοκοτρώνη, μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Είναι ο Κολοκοτρώνης άξιο σύμβολο αναφοράς για ένα κομμουνιστή, ναι ή όχι; Έλεος πια με τον κάθε ανιστόρητο που νομίζει ότι το στρατόπεδο Μπούλκες το είχε ιδρύσει ο Σκόμπυ. Άιντε, χάιντε

ΥΓ. Τι πρόβλημα έχεις με τον Πετρόμπεη, δεν κατάλαβα;

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 11:55 μ.μ.

6.45 Μπαλτάκο να ψηφίσεις.Καλό παιδί και κολλητάρι της Λιάνας.
Χριστιανόπουλο σαν την Λιάνα.
Μην κάνεις καμμιά μ...κία και ψηφίσεις τίποτα άλλο.Θα είσαι εκτός γραμμής και θα βρείς κανά διάολο απο το κώμα.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2015 στις 11:58 μ.μ.

Μπα, τελικά λέω να βάλω στη βουλή την Κατσέλη την καλή που θα μου σβήσει τα χρέη στο πι και φί. Λες γι' αυτό να συνεργάζεται κι ο Αλέξης μ' αυτή;;; Ελπίζει ότι τουλάχιστον αυτή θα σβήσει το χρέος που θέλει να σβηστεί ώστε κάτι να φέρει πίσω να μπορεί να πει απ' τηνδιαπραγμάτευση που θα κάνει στας Ευρώπας;;;; Γιατί κάτι θα πρέπει να πει ότι πέτυχε απ' την διαπραγμάτευση στην Ευρώπη. Δεν μπορει να γυρίσει με άδεια χέρια και να μας πει ότι παρέλαβε καμένη γη....

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2015 στις 12:07 π.μ.

Ρε συριζαίοι, αλήθεια, ο Μαρκομιχελάκης θα κατέβει με σας;;; Και τη σταμάτησε την απεργία πείνας;;; ΄Εχει γούστο να την συνεχίζει ακόμη. ΄Εχασε και τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, όχι τίποτα άλλο. Και τη βασιλόπιτα. Αν είναι όμως να του κάνω εγώ το τραπέζι. Να του μαγειρέψω το περιστέρι που με τέτοια ευλαβική κατάνυξη άφησε η προεδράρα μας σήμερα να πετάξει στον αγιασμό των νερών στον Πειραιά. Αυτά για σένα ΠΑΝ που τον λες χαλίφη. Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Οι χαλίφηδες ρε είναι μωαμεθανοί. Η προεδράρα μας είναι χριστιανός ορθόδοξος και μάλιστα απ' τους πιο φανατικούς. Δεν τον είδες τι είπε σήμερα;;; "Είναι μεγάλη μέρα για την ορθοδοξία. " Σωστά. Διώχνουν τους καλικάτζαρους.

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2015 στις 12:19 π.μ.

Τελιικά όχι θα βάλω τον Κούλογλου στην βουλή. Θα είμαι και σίγουρος ότι δεν θα αφήσει τον σύριζα να συνεργαστεί με το ποτάμι.

@11:55 μ.μ
Γιατί να ψηφίσω Μπαλτάκο;;; Με τον Αλέξη λύνονται τέτοια προβλήματα μέσα στο Σύριζα. Δεν τον είδες σήμερα στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά;;; Χριστιανόπουλο απ' τα πρώτα. Χαμογελούσε ολόκληρος από ευτυχία που του δώσανε να πετάξει το περιστέρι. Και μίλησε και για την ορθοδοξία. Αλλελούια αδερφέ μου.... Είδε το φως το αληθινό η προεδράρα μας..... Λες να τον δούμε να βαφτίζει και τα παιδιά του στην κολυμπήθρα;;;;; Ανατριχιάζω από συγκινηση μόνο που το σκέφτομαι.... Γύρισε το απολολώς πρόβατο στους κόλπους της Εκκλησίας.... Θαύμα έγινε σήμερα....

Οπαδοί Κινήματος της Πεντάδας
7 Ιανουαρίου 2015 στις 12:21 π.μ.

Εχουν περάσει αρκετές μέρες και δεν έχουμε νέα για την υπόθεση των πρακτόρων της Κουμουνδούρου.
Φοβούμαστε ότι η πρακτορική επιχείρηση δεν έγινε αντιληπτή απο την περιφρούρηση του κώματος.
Η κομματική επαγρύπνηση τι κάνει?Που είναι η ΥΤΟ?
Σύντροφοι αυτα τα πράγματα δεν είναι αστεία.Δεν μπορεί να παίζεται η τύχη ηρωικών συντρόφων και εμείς να αδιαφορούμε.
Ο Δάσκαλος και η ηρωική Πεντάδα βρίσκονται σε κίνδυνο.
Η παρουσία τους στο Β.Κ έχει αραιώσει επικίνδυνα και το επαναστατικό σθένος έχει ατονήσει σημαντικά.

Παρακαλούμε για την γρήγορη ενημέρωσή μας.

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2015 στις 12:34 π.μ.

Τώρα μόλις είδα την κουβέντα. Συμπεραίνω ότι ο συριζαίος υπηρεσίας είναι ΚΟΕτζής. Μόνο αυτοί τέτοιο χιούμορ και τόση υστερική ξιπασιά.

Λαϊκή Μνήμη
7 Ιανουαρίου 2015 στις 10:50 π.μ.

Λολοκοτρώνη,
σου τέθηκαν πολλά ζητήματα αλλά ασχολήθηκες μόνο με τον Μπεζαντάκο.
Ακόμα περιμένουμε τα δικά σου στοιχεία για την τύχη του.
Ένα όνομα ρε αδερφέ κάποιου συμπολεμιστή του που τον είδε στην Ισπανία...... Τόσο δύσκολο είναι πια!

Μέχρι να το βρεις, μελέτα και αυτό διότι ενώ στο ξαναέβαλα αλλά εσύ παρέμεινες αδιάβαστος σφυρώντας αδιάφορα:
http://www.marxists.org/ellinika/odmaaa/apokatastasi_170588.htm

Ανώνυμος
7 Ιανουαρίου 2015 στις 3:46 μ.μ.

Προς Λαική αγορά

Καλά ρε παιδιά κάτι καλύτερο από τα ξημερωνωβραδιάζεστε στο internet δεν έχετε να κάνετε; Πότε διαβάζετε, πότε συμμετέχετε στο κίνημα)(αν συμμετέχετε) και κίνημα δεν είναι μόνο οι διαδηλώσεις, πότε εργάζεστε (αν εργάζεστε) , πότε , πότε , πότε ;
Οκ θα δούμε και τα σχόλια , θα γράψουμε και 2 λόγια Εγώ πάντως δεν προλαβαίνω, δεν μου φτάνουν 24ώρες.

Για θέματα που αναφέρεις δεν θα ξαναμιλήσω, ασχολούμαι και μάλιστα πάρα πολύ αλλά δεν έχει κανένα νόημα συζήτηση μεταξύ τυφλών και κουφών (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτούς γιατί δέχομαι απόλυτα τα ντοκουμέντα που δίνει το ΚΚΕ και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη)

Το link που γράφεις είναι παλιό και το γνωρίζω και το έχω διαβάσει, μερικά σχόλια μόνο για να διαβάσεις και τίποτα άλλο.
1. Αναφέρεται σε επιτροπή που συνέστησε το ΚΚΕ εσωτερικού με στελέχη του. Αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο το ΚΚΕ θα γέλαγες.
2. Όλα τα ονόματα , μηδενός εξαιρουμένου, πιθανολογούνται ότι σφαγιάστηκαν απο τους "κομμουνιστοσυμμορίτας"
3. Λείπει περιέργως (εκτός αν δεν το πρόσεξα) το όνομα του Καραγιώργη (περίεργο!)
4. Να τους στείλω μία λίστα (κυκλοφορούν άπειρες) με χιλιάδες άλλους "σφαγιασθέντας υπο των κομμουνιστοσυμμοριτών".
5. ΕΛΕΟΣ ρε φίλε ΕΛΕΟΣ αυτό είναι εμμονή, όποιος σκοτώθηκε απο όπου σκοτώθηκε , τα φορτώνετε στον Ζαχαριάδη και στο Στάλιν...οι οποίοι έχουν ευθύνες για διάφορα ζητήματα αλλά ως ένα σήμειο.
Ειλικρινά σου λέω ,το γράφω με συνείδηση αυτό ,απο ένα σημείο και μετά είναι παραλογισμός , λέω μόνο αυτό για να σεβαστώ τους άγνωστους συνομιλητές μου, που ενδεχομένως έχουν καλή πρόθεση και δεν είναι ασφαλίτες του κερατά.

ΥΓ. Κάποιος αναρωτιέται ακόμα πως μου κόλλησε το "Κολοκοτρώνης" για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά πιο πολύ με φτιάχνει η φράση του "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους", όπου για μένα "προσκυνημένοι" στο σήμερα είναι όσοι θέλουν να προσκυνάμε την ΕΕ και το ευρώ, όσους προσκυνάνε τους καπιταλιστές και τα τσιράκια τους, όσους δίνουν γη και νερό στους ιμπεριαλιστές, κλπ κλπ κλπ

Κολοκοτρώνης

Λαϊκή Μνήμη
7 Ιανουαρίου 2015 στις 8:37 μ.μ.

@LOLοκοτρώνη

α) Λες:
"Καλά ρε παιδιά κάτι καλύτερο από τα ξημερωνωβραδιάζεστε στο internet δεν έχετε να κάνετε;"
Τάσεις αυτοκριτικής βλέπω LOLοκοτρώνη......

β) Λες:
"Για θέματα που αναφέρεις δεν θα ξαναμιλήσω,..."
Το 'χεις ήδη ξαναπεί τέσσερις φορές και όλο ψεύτης βγαίνεις.......

γ) Λες:
"δέχομαι απόλυτα τα ντοκουμέντα που δίνει το ΚΚΕ και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη"
Φαντάσου αξιοπιστία ανθρώπου που 96 χρόνια αλλεπάλληλων λαθών (επιεικώς) δεν του κλόνησαν την ...εμπιστοσύνη. Το κλασσικό θύμα της εξουσίας...

Και σε ότι αφορά το λινκ, απαντώ ένα-ένα:
1. Κάνεις λάθος.
Αν διαβάσεις καλά η επιτροπή ΔΕΝ είχε την υποστήριξη του ΚΚΕ εσ.
Από την άλλη πλευρά ούτε το ΚΚΕ συμμετείχε και αυτό είναι απολύτως λογικό. Καταλαβαίνεις νομίζω τους λόγους...
Τώρα αν τα μέλη της επιτροπής άνηκαν στην ανανεωτική (ρεφορμιστική αν θες) Αριστερά, που είναι το περιεργο; Δεν νομίζω να περίμενες να άνηκαν στην ομάδα οπαδοί των Ζαχαριάδη - Στάλιν!
Δεν σε έχω και για τόσο ......

2. Κανένας δεν σφαγιάστηκε από τους "κομμουνιστοσυμμορίτες".
Οι σφαγιασθέντες ήταν κομμουνιστές που σφαγιάστηκαν από υποχείρια ενός δικτάτορα Έλληνα ή Γεωργιανού κατά περίπτωση.

3. Σαφώς και λέιπει το όνομα του Καραγεώργη όπως και του Μπεζαντάκου.
Η λίστα περιέχει ονόματα με πλήρως διασταυρωθέντα ντοκουμέντα.
Τόσο ο Καραγεώργης όσο και ο Μπεζαντάκος επίσημα "αγνοούνται" ή αν θέλεις είναι "εξαφανισμένοι".
Αν η λίστα κατάφερνε να βάλει όλους τους κομμουνιστές-θύματα του Σταλινισμού, τότε θα μίλαγε και για τα όλα θύματα της 7ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ και για όλα τα θύματα του Μπούλκες και όχι για μερικά όπως αυτή η ενδεικτική λίστα.

4. Να στείλεις όποια λίστα θέλεις "σφαγιασθέντων υπό κομμουνιστοσυμμοριτών".
Αν όμως κατάλαβες (...και κατάλαβες πάααρα πολύ καλά...) εδώ μιλάμε για σφαγιασθέντες ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ φίλε μου! Όχι για φασίστες!

5. Σίγουρα όμως δεν έχεις καταλάβει το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.
ΔΕΝ έχεις καταλάβει ότι όσο αρνείστε με πείσμα μεσαιωνικού θεολόγου να δείτε την αλήθεια γύρω από την χολέρα του Σταλινισμού που κατασπίλωσε το πανανθρώπινο Κομμουνιστικό Ιδεώδες, τόσο στερείτε από το Κομμουνιστικό Κίνημα ΚΑΘΕ αξιοπιστία και τελικά κάθε ελπίδα νίκης.

Αλλά μήπως τελικά κάτι τέτοιοι γραφειοκράτες "ασφαλίτες του κερατά" όπως λες, που σήμερα (αλλά και παλαιότερα) το παίζουν κομμουνιστές, ενδιαφέρονται για το Κομμουνιστικό Ιδεώδες;;;
Ναι, όσο οι Θεολόγοι του Μεσαίωνα ενδιαφέρονταν για τα ιδεώδη της Χριστιανικής Διδασκαλίας.


Πετρόμπεης
7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:47 μ.μ.

Αν ο λόγος για τον οποίο επέλεξες το ψευδώνυμο Κολοκοτρώνης είναι το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους", σε πληροφορώ ότι σε έχουν προλάβει το Ελληνικό Μέτωπο του Βορίδη και οι χρυσαυγίτες και αυτοί πάνω κάτω στους ίδιους λένε ότι αναφέρονται. Άλλωστε τα λόγια δεν κοστίζουν τίποτα. Το Κόμμα εδώ και δεκαετίες το γνωρίζει πολύ καλά και με φούμαρα παραμυθιάζει το λαό πως είναι επαναστατικό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger