Home » , » Που πας ρε Καραμήτρο;

Που πας ρε Καραμήτρο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Μαΐου 2015 | 8:56 μ.μ.

Της Τ.Γ

Που πας ρε Καραμήτρο; Η  γνωστή λαϊκή έκφραση αυθορμήτως  έρχεται στο μυαλό, παρακολουθώντας το ''παπαγαλάκι'' του Σκάι  Δ. Χατζή στην εκπομπή ''Ακραίως'' με καλεσμένη την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ''κατ' ευφημισμόν'' δημοσιογράφος , μαθημένος να ''δημοσιογραφεί'' με προκατασκευασμένες ερωτοαπαντήσεις στους καλεσμένους ομοϊδεάτες του, τα βρήκε πολύ σκούρα και υπήρξαν πολλές στιγμές αμηχανίας του, με τη  πρόεδρο της βουλής απέναντι , να απαντά σε όλα ξεκάθαρα, σταράτα, με εξαιρετικό λίγο και τεκμηριωμένα επιχειρηματία. Απάντησε ευθέως σε όλες τις ερωτήσεις  χωρίς ''να μασά τα λόγια της'' χαρίζοντας στο δημοσιοκάφρο πολλές στιγμές σύγχυσης.
 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκα  στον προβοκατόρικο ρόλο των Μ.Μ.Ε.  τονίζοντας ότι πια αυτά έχουν απαξιωθεί  στην συνείδησης των οπλιτών

Με σκωπτικά τρόπο σχολίασε το περιστατικό στο βενζινάδικο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ''κάθε φόρα που θα ανοίγει κάποιος φάκελος στις επιτροπές που συμμετέχει, θα σκάει κι ένα λάστιχο σε βενζινάδικο''.

Αρνήθηκε να αποδεχτεί ότι στο λεγόμενο ''δημοκρατικό τόξο'' εντάσσονται οι προηγούμενες μνημονικές κυβερνήσεις οι οποίες ασέλγησαν, όπως ανάφερε, πάνω στο σύνταγμα της Ελλάδας.

Υπεραμύνθηκε της συμπεριφορές της στη βουλή έναντι των ναζιστών της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι στο ρόλο της προέδρου εντάσσεται η περιφρούρηση της δημοκρατίας, ακόμα  κι αν αυτή την εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοι της. Αναφέρθηκε στην αντιφασιστική δράση της, ρίχνοντας ευθείες βολές κατά του Σ. Θεοδωράκη ο οποίος χαριεντιζόμενος με τους χρυσαυγίτες, έπινε τσάι στα γραφεία τους,  ενώ αρνήθηκε να συμμετάσχει στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις .

Μια εξαιρετική συνέντευξη, την οποία αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος ολόκληρη.

Τα βίντεο από την ιστοσελίδα Real.gr


VIDEO 1 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ από realmedialive

VIDEO 2 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ από realmedialive
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 10:25 μ.μ.

Βαθύ κόκκινο - σχήμα λόγου

πέρα από την πιο χυδαία δεξιά σοσιαλδημοκρατία με τρομάζει η αποδοχή της λογικής ότι η υπεράσπιση της αστικής "δημοκρατίας" είναι σημαντικοτερη από το τσάκισμα των ναζί.
Α.Νιν

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 10:41 μ.μ.

"Η κατάργηση του μνημονίου μ' ενα νόμο, ήταν σχήμα λόγου" βροντοφωναξε ξεκάθαρα και σταρατα η συντροφισσα Ζωή!

17 Μαΐου 2015 στις 11:45 μ.μ.

Η Ζωή είναι η μόνη που θα διασωθεί από το επικείμενο ναυάγιο του Σύριζα και τη συνθηκολόγησή στο γερμανικό ιμπεριαλισμό και τους ντόπιους συνεργάτες του...

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 12:14 π.μ.

Πλάκα μας κάνετε εκεί στο βαθύ; Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και τους εκθειάζουμε; άρχισε το ξήλωμα του μνημονίου με το κουτσουρεμένο κατά 90% πρόγραμμα για την ανθρ κρίση και τις 72 δόσεις που έγιναν 100 για να νομιμοποιηθεί η φοροληστεία των ΝΔ/πασοκ! ; η τουμπα του ΕΝΦΙΑ έγινε ειλικρίνεια; ποια είναι η κυρία που με ύφος Ναπολέοντα λέει "οι πολίτες να περιμένουν για να δουν";
Ειλικρινά Λυπάμαι

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 12:36 π.μ.

Ο Χατζής θα το χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που την κάλεσε θα την θυμάται για καιρό την γελοιοποίηση που έπαθε. Του ανέθεσαν μια δουλειά τα αφεντικά του αλλά ο δημοσιοκάφρος φάνηκε πόσο μικρούλης είναι τελικά...
Η Ζωή για άλλη μια φορά εξαιρετικότατη!!!

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2015 στις 10:05 μ.μ.

10.25
με τρομάζει η αποδοχή της λογικής ότι η υπεράσπιση της αστικής "δημοκρατίας" είναι σημαντικοτερη από το τσάκισμα των ναζί.!!!
ποσο πολιτικα βλακας πρεπει να εισαι για να διατυπωνεις αυτη την προταση; ειναι σαν να λες τι χουντα 67-74 τι αστικη δημοκρατια εστω και του καραμανλη το 1975 το ιδιο πραγμα! καπιταλισμος η περιοδος 67-74 καπιταλισμος και μετα το 74. σε τετοια πολιτικη σκεψη σε εχει φτασει το κκε

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2015 στις 5:12 μ.μ.

10.05 Μην εκτίθεσαι. Γιατί είναι Χούντα απο το 1967 μέχρι το 1974 και δεν είναι Χούντα απο το 1949 μέχρι το 1967 που και τότε το ΚΚΕ ήτανε παράνομο. Αυτά παθαίνεις οτν πας να δικαιολογήσεις τον Καπιταλισμο.

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2015 στις 8:09 μ.μ.

Μην εκτίθεσαι με πολιτικες ανοησιες κκεδακι. Μετα το 74 το κκε ειναι νομιμο.Αν δεν σε ενδιαφερει πηγαινε να βοσκησεις με το Μαιλη

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2015 στις 10:25 μ.μ.

8.09 Μη πετάς την Μπάλα στην Εξέδρα. Τη διαφορά έχει το 1949 1967 με το ΚΚΕ στην Παρανομία απο το 1967 1974 με το ΚΚΕ πάλι στην Παρανομία. Αν δεν μπορείς να Απαντήσης Αστο καλύτερα.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2015 στις 11:43 π.μ.

Φίλε 10:05. Θα σου πρότεινα αντί να αναλώνεσαι σε ύβρεις να ρίξεις μια ματιά στο τι έλεγε ο Γκέμπελς και υιοθετούν απολύτως οι χ.α:
"Θα μπούμε στο κοινοβούλιο για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της δημοκρατίας. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της. ...

Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας. ... Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!»

Πώς θα σχολίαζε άρα η Ζωή αυτό το απόσπασμα; Ελπίζω όχι με την φράση όλων των αστών απολογητών της ακροδεξιάς "η δημοκρατία είναι ισχυρή, δεν φοβάται κανέναν, έχει χώρο και για τους εχθρούς της"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger