Home » , » Διερευνάς υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής; Παραιτήσου!

Διερευνάς υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής; Παραιτήσου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 | 4:51 μ.μ.

Σμπαράλια κάνει  το «πιασάρικο» σύνθημα περί προσπάθεια «πάταξης της διαφθοράς και διαπλοκής», που ακούμε τόσο καιρό από τα στελέχη της «πρώτης αριστερής κυβέρνησης», η επιστολή παραίτησης που έδωσε στην δημοσιότητα ο τέως  Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Δημήτρης Κλούρας.

Πέντε μήνες αφού ανέλαβε αυτό το πόστο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, του ζητήθηκε χωρίς καμιά αιτιολογία η παραίτηση από τον Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη, πιθανόν γιατί δεν του άρεσε το ότι «απεκάλυπτε – αναδείκνυε υποθέσεις κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και ενδεχόμενης διαφθοράς», όπως ισχυρίζεται ο Δ. Κλούρας.

Στην επιστολή παραίτησής του απαριθμεί τις ενέργειες του που αποσκοπούσαν «στην τήρηση της νομιμότητας, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας – κοινόχρηστης περιουσίας» και αφήνει σαφείς αιχμές ότι του ζητήθηκε η παραίτηση την στιγμή που επεξεργαζόταν νομοσχέδιο ώστε η περιουσία του Δημοσίου να μην ήταν «πλήρως απροστάτευτη και απαξιωμένη, βορά των κάθε είδους συμφερόντων», να μην χανόταν «έσοδα εκατομμυρίων», αλλά και να μην εντεινόταν  «τα φαινόμενα κακοδιοίκησης και διαφθοράς». 

Ανάμεσα στα άλλα στην ανακοίνωση του ο Δ. Κλούρας εκφράζει τον προβληματισμό του γιατί του ζητήθηκε η παραίτησή του το χρονικό διάστημα στο οποίο  διερευνούσε μεταξύ άλλων την υπόθεση των 28 ακινήτων που ανήκαν στο Δημόσιο και στη συνέχεια, αφού πωλήθηκαν σε ιδιώτες με αξία πολύ κατώτερη της αντικειμενικής, μισθώθηκαν από το Δημόσιο με άκρως ετεροβαρείς γι’ αυτό όρους (υπόθεση “sales and lease back”). 

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Αυγούστου 2015 στις 6:40 μ.μ.

Που ειναι το παραξενο δηλαδη.
Μια κυβερνηση, ενα κομμα διαχειριστης της δικτατοριας της αστικης ταξης, τι αλλο θα εκανε;

Θα μας τρελανετε τελειως εσεις οι οπορτουνιστες.
Ειναι ποτε δυνατον μια κυβερνηση που δεχεται τον καπιταλισμο σαν πλαισιο, να ενεργει διαφορετικα;

Τι αναλυσεις ειναι αυτες;
Υπαρχουν κυβερνησεις καλες και κακες στον καπιταλισμο;

Που, ποτε;

8 Αυγούστου 2015 στις 2:17 π.μ.

Λιγο πιο κουτσουΜΠΑΣ...πεθαινεις!!
http://monaxeros.blogspot.gr/2015/07/blog-post_27.html?m=1

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger