Home » , » Αγριες συμπλοκές μπάτσων – διαδηλωτών στο Λονδίνο (Βίντεο)

Αγριες συμπλοκές μπάτσων – διαδηλωτών στο Λονδίνο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 | 9:27 μ.μ.

Αγριες συμπλοκές μπάτσων –διαδηλωτών (μια εικόνα που έχει λείψει από μας τα τελευταία χρόνια) είχαμε στο κέντρο του Λονδίνου.

Χιλιάδες διαδηλωτές με μάσκες Γκάι Φοκς θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους στον καπιταλισμό και την υποστήριξη τους στους Anonymous.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε το κέντρο της Βρετανικής πρωτεύουσας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Οι μάχες διαδηλωτών – μπάτσων ήταν σώμα με σώμα. Συνολικά έγιναν 50 συλλήψεις ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών.
Το σύνθημα που δέσποσε στην διαδήλωση ήταν «Επανάσταση».

Να σημειώσουμε ότι αυτή η πορεία διοργανώνεται από το 2012 από τους Anonymous για να τιμηθεί εκτός των άλλων και ο Γκάι Φοκς ο οποίος είχε αποπειραθεί στις 5 Νοεμβρίου 1605 να ανατινάξει το Κοινοβούλιο και να σκοτώσει τον βασιλιά της Αγγλίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2015 στις 10:19 μ.μ.

Εε !! Αν φτασαμε στο σημειο ,τα εγγλεζακια να εξεγειρονται και εμεις εδω να περιμενουμε τις μεσο-εκπτωσεις της εποχης.......εε παει στο διαολο !! Καλα μας κανουν ρε παιδια........οτι παθαινουμε ειναι απο το κεφαλι μας!! Και να περιμενουμε και τις 12 του μηνα ,να μας μαντρωσουν τα συνδικατα και οι συντεχνιες......που τοσο επαναστατικα χρονια ολοκληρα μεριμνουσαν για το καλο μας!! Τιποτα!! Της απελπισισας πια η κατασταση!!

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2015 στις 9:00 π.μ.

"....Και να περιμενουμε και τις 12 του μηνα ,να μας μαντρωσουν τα συνδικατα και οι συντεχνιες......που τοσο επαναστατικα χρονια ολοκληρα μεριμνουσαν για το καλο μας!! Τιποτα!! Της απελπισισας πια η κατασταση!!...."

Θες να ρθουμε στο δικο ΣΟΥ το μαντρι εεεεε ?

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2015 στις 10:04 μ.μ.

Χαχα φιλε ανωνυμε των 7.11 2015-9:00 π.μ ατυχεστατο το υπονοουμενο σου,οχι για κανεναν αλλο λογο,μα ακριβως επειδη η προταση μου,δεν περιλαμβανει κανενος το μαντρι. Οταν ομως λεμε κανενος ,εννοουμε κανενος!! Και ενα παραπανω ,στο μαντρι ολων αυτων των εξουσιομανων,που εχουν δωσει δειγματα γραφης ,εδω και πολλα χρονια! Οχι αδερφε....δεν θα παρω απο κανεναν και τιποτα. Να ερθει η στιγμη που θα με φωναξεις και να μου πεις '' ελα να βρουμε ενα τροπο να τους κανουμε ολους περα.......και ολοι μαζι να τους στειλουμε στον αγυριστο ''.....εκει μαζι σου! Διαφορετικα,παει καιρος οχι που επαψα να τους πιστευω,μα και να αντεχω τις σκατοφατσες τους!! Καλη συνεχεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger