Home » » ΛΑΕ: "Να παραιτηθεί η κυβέρνηση της βίας και του αίματος"

ΛΑΕ: "Να παραιτηθεί η κυβέρνηση της βίας και του αίματος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαΐου 2016 | 10:52 μ.μ.

Δριμύτατη η επίθεση που εξαπολύει σήμερα η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή του γεγονός ότι οι δυνάμεις καταστολής εξαπέλυσαν βάρβαρη επίθεση στους διαδηλωτές.
Το δημοσίευμα της iskra κάνει λόγο για «μια πρωτοφανή σε βαρβαρότητα τρομοκρατική επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές» και ζητάει την παραίτηση της κυβέρνησης.

Το παραθέτουμε:

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ Η ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤ  

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ  

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ  

Μια μεγάλη αντιμνημονιακή κοσμοπλημμύρα κατέκλυσε από νωρίς το απόγευμα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η οποία συνεχώς γιγαντώνετο με νέα αγωνιστικά πλήθη να προσέρχονται στην πλατεία.

Η παραδομένη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα, έντρομη από την κοσμοσυρροή, βρήκε ευκαιρία και διάτρητο άλλοθι τους λεγόμενους ''αντιεξουσιαστές'' για να εξαπολύσει μια πρωτοφανή επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια στο ειρηνικό πλήθος και με σκοπό τη βίαιη διάλυση του.

Απρόκλητα οι σιδερόφρακτες και πολυπληθέστατες διμοιρίες των ΜΑΤ, με αφορμή τους ''αναρχικούς'', άρχισαν να ρίχνουν στο ψαχνό μπροστά από τη Βουλή στο πλήθος των ειρηνικών διαδηλωτών στην κατάμεστη λεωφόρο Αμαλίας βροχή από δακρυγόνα και βόμβες κρότου λάμψης τόσο από τον αέρα όσο και στο έδαφος.  

Στόχος της βάρβαρης κυβερνητικής επιχείρησης βίας ήταν τα μεγάλα μπλοκ της ΛΑ,Ε, στα οποία έδινε το παρόν με συνθήματα ο Παναγ. Λαφαζάνης και όλα τα κεντρικά στελέχη της ΛΑ.Ε, αλλά και τα μπλοκ των άλλων οργανώσεων (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ κ.α) και φυσικά ο μεγάλος όγκος των πολιτών που είχε κατακλύσει το χώρο.


ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ  

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗ ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΙΔΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤ  

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε εξέδωσε την παρακάτω δήλωση:

H παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα, τρομοκρατημένη από την οργισμένη ειρηνική κοσμοπλημμύρα του Συντάγματος ,εξαπέλυσε τα ΜΑΤ σε μια πρωτοφανή σε βαρβαρότητα τρομοκρατική επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.

Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μαρκίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της βίας, η οποία επαναφέρει σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτηση της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος.  

Οι μέρες της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι μετρημένες, όπως είναι λίγα τα ψωμιά και του μνημονιακού μπλοκ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Μαΐου 2016 στις 5:30 μ.μ.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ Η ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑρκΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤ
........το απόγευμα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η οποία συνεχώς γιγαντώνετΑΙ με νέα αγωνιστικά πλήθη....
......... μπλοκ της ΛΑ.Ε. στα οποία έδινε το παρόν με συνθήματα ο Παναγ. Λαφαζάνης και όλα τα κεντρικά στελέχη της ΛΑ.Ε. ..
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗ ΣΟΦΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑρκίΔΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤ
..Συντάγματος, εξαπέλυσε τα ΜΑΤ ...............
... την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε. η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.
..επίσης, τον Βασίλη ΜαΡΚίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ.
...........ΛΑ.Ε. και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger