Ουδέν σχόλιον...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 | 7:26 μ.μ.



Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews

«ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονται δύο κόσμοι. Αυτός που υπερασπίζεται με αγώνες το δημόσιο συμφέρον και αυτός που ευνοεί τα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα. Αυτός που υπερασπίζεται την ήπια ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και αυτός που προωθεί τη fast track εκποίηση. Αυτός που υπερασπίζεται τη βιώσιμη ανάπτυξη, τους ελεύθερους χώρους, την πρόσβαση των πολιτών στο θαλάσσιο μέτωπο, την προοπτική του μητροπολιτικού πάρκου και αυτός που στόχο έχει να μετατρέψει την περιοχή σε έναν θύλακα τζόγου, τσιμέντου και πλούτου για τους λίγους». «Είναι πρωτοφανές και αδιανόητο, μια κλίκα να αποφασίζει για το μέλλον του δημόσιου πλούτου, δίχως διαφάνεια, δίχως κοινοβουλευτική εποπτεία και έλεγχο, λες και πρόκειται για τα αμπελοχώραφα που κληρονόμησαν από τους παππούδες τους».

«Για μας το Ελληνικό δεν είναι ένα πρότζεκτ, αλλά κατάθεση ψυχής (...). Δεν θα εγκαταλείψουμε τους πολίτες και το όραμα για ποιότητα ζωής».

Τα παραπάνω ο κ. Τσίπρας τα έλεγε στις 28/2/2014 σε εκδήλωση με τίτλο: «Το Ελληνικό ΔΕΝ πωλείται»...

Στις 12/1/2015, δέκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε στον «Ενικό» από τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Τι θα κάνετε με ορισμένες κραχτές περιπτώσεις, να το πω έτσι, ιδιωπκοποιήσεων, όπως, για παράδειγμα, το θέμα του Ελληνικού (...);». Και απάντησε: «θέλει και ρώτημα; Κύριε Χατζηνικολάου, αν είναι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να εγκρίνει ή να επικυρώσει συμφωνίες που έγιναν και παραβιάζουν κατάφωρα την κοινή λογική και όχι μόνο το δημόσιο συμφέρον, αν είναι να έρθουμε για να επικυρώσουμε αυτές τις συμφωνίες, τότε καλύτερα να ψηφίσει τον κ. Σαμαρά ο ελληνικός λαός».

 Ουδέν σχόλιον...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger