Home » » Στρατοχωροφυλακή στην Ήπειρο και ανταγωνισμός ψηφοθηρίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στρατοχωροφυλακή στην Ήπειρο και ανταγωνισμός ψηφοθηρίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 | 12:18 μ.μ.

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

Πως με τον Στρατό οικοδομούν πελατειακό κράτος στην Ήπειρο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Τεράστιοι κίνδυνοι για τους φαντάρους που αναλαμβάνουν αστυνομικά καθήκοντα!  

Το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της Βαρβάρας Αγγέλη σ' αυτή την δημοσιογραφική ιστοσελίδα με τίτλο "Παρουσιάστε, αρμ από τον Δήμο" αποκαλύπτει όλη την ουσία της αστικής πολιτικής, την ομοιότητα των παλαιοκομματικών μεθόδων μεταξύ των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά το πόσο Αναλώσιμους θεωρούν τους φαντάρους.

Ο Στρατός σε ρόλο  Στρατοχωροφυλακής που αναλαμβάνει αστυνομικά καθήκοντα και ο πόλεμος εναντίον των μεταναστών, η υφέρπουσα όξυνση του ανταγωνισμού με την Αλβανία με επίκεντρο τα ενεργειακά κοιτάσματα και η οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των στρατιωτών είναι πτυχές της νέας αστικής οικονομικής ανάπτυξης που φέρνουν Τσίπρας, Καμμένος-Γεροβασίλη μαζί με το Δήμαρχο Ιωαννίνων και ταυτόχρονα η αποκάλυψη του κράτους του ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού που οικοδομούν. Σε μια κοινωνία που εξαθλιώνουν και κάνουν ολοένα πιο αντιδραστική! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger