Home » » Σιγά μη μειώσει την Στρατιωτική θητεία ο Καρανίκας...

Σιγά μη μειώσει την Στρατιωτική θητεία ο Καρανίκας...

Από Unknown , Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 | 1:37 μ.μ.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ θυμήθηκαν να προβάλλουν τις απόψεις λέει του Καρανίκα και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη μείωση της στρατιωτικής θητείας...
Καταρχήν, να θυμίσουμε ότι ο Καρανίκας είναι ένας "Μισθοφόρος" της κυβερνητικής προπαγάνδας καθώς βρήκε και αυτός μια θεσούλα ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς ένα γραφείο εξυπηρέτησης βυσμάτων στον Στρατό και στον υπόλοιπο κρατικό μηχανισμό.Τίποτε περισσότερο.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους χρησιμοποιεί τώρα για πραγματικά υπηρεσιακούς λόγους, καθώς βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Τα ποσοστά των κυβερνητικών κομμάτων πέφτουν και απαιτούνται δηλώσεις  που να τονίσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "νοιάζεται τους φαντάρους" και προωθεί μείωση της θητείας, αλλά και ο Καμμένος ενδιαφέρεται για τους Ακροδεξιούς και το στρατιωτικό κατεστημένο που ούτε θέλει να ακούσει για μικρότερη στρατιωτική θητεία.
Τελευταίο τρίμηνο, διαμέσου κυρίως μιλιταριστικών σαιτμέσω της "Χοντρής Κυρίας" που παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ακροδεξιούς Αξιωματικούς, αλλά και του "Κότζακ", φερέφωνο των ΑΝΕΛ, με συστηματικό τρόπο εγείρουν αυτό το θέμα επιδιώκοντας τη διαμόρφωση "κοινωνικού προφίλ"!
Ας τους θυμίσουμε λοιπόν:
Τον Σεπτέμβριο προπαγάνδιζαν ότι ο Τσίπρας θα ανακοινώσει μείωση της Θητείας στην ΔΕΘ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
Τον Οκτώβριο διέδιδαν ότι ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας και πάλι το ενδεχόμενο της μείωση του χρόνου της υποχρεωτικής στράτευσης.
Σενάριο που διαψεύστηκε άμεσα.
Τον Νοέμβριο μας λένε για τον Καρανίκα και την ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά όλα αυτά παραμένουν φήμες.
Αυτά που είναι όμως γεγονότα είναι η μετατροπή σε μια μορφή οξυμένης έμμεσης φορολόγησης των στρατιωτών και των οικογενειών τους.
Οι νόμοι που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την στρατευμένη νεολαία επιδιώκοντας την ένταση της εργασιακής εκμετάλλευσης κατά τη διάρκεια της θητείας, η αφαίρεση εργατικών δικαιωμάτων συνολικά στον κόσμο της εργασίας διαμέσου της άμισθης εργασίας των φαντάρων. 
Σε συνδυασμό με τις τρομερές δαπάνες για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις μισθοφόρων στρατιωτών, την στρατιωτικοποίηση συνολικά του λαού μας, την εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής εντός και εκτός συνόρων, οι βάσεις και η σοβαρότατη συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. 
Όμως έχει σημασία να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας τα "Εύγε" του αντιμιλιταριστή Καρανίκα στον Στρατό όταν κατασκεύαζε άρον άρον το HOT SPOT, για να κλείσουν σε Στρατόπεδα Συγκέντωσης, μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες τους πρόσφυγες και να εφαρμόσουν την συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης-ΕΕ-Τουρκίας.
Ο Καρανίκας ήταν αυτός που επιτίθενται στα κινήματα κατά των πληστηριασμών, δικαιολογώντας όπως μπορούσε την αρπαγή των κατοικιών και των κόπων μιας ζωής από τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
Για τέτοιο πρωθυπουργικό σύμβουλο μιλάμε! Για τέτοιο ΕΧΘΡΟ των κοινωνικών κινημάτων και των εργαζομένων. Τον Καρανίκα...
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ στέκει απέναντι τους.
Αποκαλύπτοντας με συνέπεια και συνέχεια την πρωτοφανή επίθεση στα δικαιώματα της νεολαίας.
Σας θυμίζουμε και τους θυμίζουμε:



ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας: Τι είπε και τι δεν είπε για την μείωση της στρατιωτικής θητείας http://diktiospartakos.blogspot.gr
ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ

Πρέπει να Μπλοκάρουμε τις χυδαίες και βάρβαρες αντεργατικές επιλογές. Να παλέψουμε μαζί, φοιτητές-εργαζόμενοι-άνεργοι, με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, πολεμικούς εξοπλισμούς, μισθοφόρους, νέες και παλιές βάσεις του θανάτου. 

Απαιτούμε αύξηση του μισθού των φαντάρων, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους. Προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες, να καταπολεμηθεί η Ανεργία. Αναγνώριση της θητείας ως χρόνο προϋπηρεσίας για όλους. 

Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας-χορήγηση επιδόματος μετά το τέλος της υποχρεωτικής στράτευσης. 

Απάντηση μας ένα νέο εργατικό κίνημα του συνόλου των εργαζομένων που ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-γλώσσα-θρησκεία θα σταθεί απέναντι σε κυβέρνηση-Ε.Ε. παλεύοντας για τα κοινά μας δικαιώματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger