Home » , , » ΜΑΤ με χημικά και δακρυγόνα ενάντια σε εκπαιδευτικούς - Τραυμάτισαν σοβαρά 50χρονη δασκάλα (4 Βίντεο)

ΜΑΤ με χημικά και δακρυγόνα ενάντια σε εκπαιδευτικούς - Τραυμάτισαν σοβαρά 50χρονη δασκάλα (4 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 | 5:32 μ.μ.

Σήμερα ο "εχθρός λαός", για την αδίσταχτη κυβέρνηση, είχε το πρόσωπο των εκπαιδευτικών. Οπως παρακολουθούμε και στο βιντεάκι που παραθέτουμε ο αυταρχισμός της εκδηλώθηκε με τον καταιγισμό από βόμβες κρότου λάμψης και χημικά με τα οποία αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ την μεγαλειώδη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στην πλατεία Συντάγματος.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, 50χρονη δασκάλα δέχτηκε ευθεία βολή από δακρυγόνο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη. (Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε χειροβομβίδα κρότου λάμψης, η οποία της έκαψε τη μπλούζα και της προκάλεσε έντονο έγκαυμα στην πλάτη).

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε πώς εκτυλίχτηκε αυτή η μπατσάδικη κτηνωδία.


Ο Πανος Παπανικολάου γενικός γραμματέας ΟΕΝΓΕ για τα χημικά (Πηγή του παρακάτω βίντεο: Makis Sinodinos - twitter)


Πιθανόν να έχουμε πάλι το κωμικοτραγικό γεγονός η υπουργός μπάτσων και καταστολής να καταδικάζει την αστυνομική βαρβαρότητα και να διατάζει κάποια ΕΔΕ για καταλογισμό ευθυνών.
Κι αυτό γιατί οι τύποι πέρα από φούμαρα εξακολουθούν να πουλάνε υποκρισία και τρέλα όπως έκαναν πριν λίγες μέρες όταν τα ΜΑΤ, πάλι σε συγκέντρωση εκπαιδευτικών, τραυμάτισαν ανάμεσα σε άλλους τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελής καθώς και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Το παρακάτω βιντεάκι το απαλλοτριώσαμε από ανάρτηση στο διαδίκτυο της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.


Βιντεάκι από χρήστη του twitter

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger