Home » , » Απορρίφτηκε ξανά η άδεια στον Δ. Κουφοντίνα

Απορρίφτηκε ξανά η άδεια στον Δ. Κουφοντίνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 | 6:50 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ο Κουφοντίνας δεν πρόκειται να πάρει άδεια, αν και τη δικαιούται. Κανένας δικαστής δεν θα τα βάλει με το Μητσοτάκη. Άλλωστε οι περισσότεροι είναι δικοί του.

Η απόφαση είναι πολιτική, δεν έχει σχέση με δικαιοσύνη. Ο Κουφοντίνας, αν κι έχει όλες τις προϋποθέσεις για την άδεια του, βρίσκεται στο στόχαστρο της Νέας Δικτατορίας. Πρόκειται για εκδίκηση, για εκφοβισμό και σε καμία περίπτωση για μια ενέργεια που δεν έχει την παραμικρή σχέση μ' αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν "νομικό πολιτισμό".

Απορρίφθηκε λοιπόν για ακόμα μια φορά η αίτηση άδειας. Ο Κουφοντίνας θα μείνει στη φυλακή. Ο Μητσοτάκης, αν πάρει την εξουσία, ίσως φτιάξει νόμο ειδικά γι αυτόν.

Οι νόμοι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της οικογένειας είναι συνήθης πρακτική. Ο νόμος που έβγαλε τους χουντικούς εξυπηρετούσε τότε τον Επίτιμο βρικόλακα. Τώρα αφού έκανε τη βρομοδουλειά του, πιθανόν θα αντικατασταθεί με άλλους.

Η αστική "δικαιοσύνη" δεν είναι παρά ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα των εκμεταλλευτών. Νόμοι κόβονται και ράβονται στα μέτρα των πλουσίων, ενώ αυτοί που υπάρχουν εξηγούνται κατά πως συμφέρει τους πολιτικούς και τα στηρίγματά τους.

Το έγκλημα του Κουφοντίνα για τους Μητσοτάκηδες δεν είναι ο φόνος. Άλλωστε χάρη στο θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη φορτωθήκαμε τη Ντόρα, τον Κώστα και ποιος ξέρει πόσους ακόμα απογόνους.
Το "έγκλημα" του Δημήτρη, που δεν του επιτρέπει ούτε καν άδεια, είναι ότι έμεινε συνεπής στις ιδέες του. Πράγμα απαράδεχτο για κάποιους που αλλάζουν ιδεολογία σύμφωνα με το που φυσάει ο άνεμος.

Νομίζεις Δημήτρη μου, πως ο Μητσοτάκης συμπαθεί περισσότερο το Σαμαρά; "Αλήτη και προδότη" τον έλεγε ο μπαμπάς του. Είχε βάλει να του χαλάσουν τις συγκεντρώσεις και να τον δείρουν! Γιατί του στέρησε ότι πολυτιμότερο είχε: Την εξουσία! Δεν μετατράπηκαν μόνα τους τα γίδια σε γαλάζιους λύκους. Πήραν εντολή από το κόμμα.
Όμως όλα αυτά ξεχάστηκαν, όταν τα βρήκαν στη μοιρασιά. Τώρα που ο Αντωνάκης γλείφει τον πισινό του Κούλη, είναι μια χαρά.


Οι Μητσοτάκηδες ήταν πάντα πρακτικοί, ποτέ ιδεολόγοι. Δεν καταλαβαίνουν γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν πουλιούνται, δεν εξαγοράζονται, δεν εκφοβίζονται, ούτε εκβιάζονται.
Είναι αδιανόητο γι αυτούς να μην προσκυνά κάποιος την εξουσία. Να αντιστέκεται.

Ο Κουφοντίνας δεν παίρνει άδεια γιατί σύμφωνα με τον εισαγγελέα είναι ο Κουφοντίνας! Για τις απόψεις του. Επομένως τιμωρείται η γνώμη, όχι η πράξη. Γυρίζουμε πίσω σε μετεμφυλιακές εποχές. Όχι πως φύγαμε ποτέ...

Τελικά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μετανιώσουμε εμείς. Που είμαστε κατά της τακτικής της 17 Νοέμβρη. Θα μας κάνουν να αγανακτήσουμε τόσο πολύ με τις γελοίες προφάσεις τους, που στο τέλος θα πούμε πως κακώς παραδόθηκαν τα μέλη της αλλά έπρεπε να συνεχίσουν τη δράση τους!
Πάνε φιρί - φιρί να μας κάνουν όλους 17 Νοέμβρη!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger