Home » , , » Πώς να παριστάνεις ότι "επιλήφθηκες του θέματος", προστατεύοντας ΠΛΗΡΩΣ τα γουρούνια στα οποία προΐστασαι!

Πώς να παριστάνεις ότι "επιλήφθηκες του θέματος", προστατεύοντας ΠΛΗΡΩΣ τα γουρούνια στα οποία προΐστασαι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 | 5:28 μ.μ.

Πηγή: Δέσποινα Κουτσούμπα - f/b

Συγνώμη σε όσους-ες δεν το κατάλαβαν εξαρχής, αλλά η παρακάτω ανακοίνωση είναι η πιο γελοία αποποίηση ευθυνών που έχω δει ποτέ! Πολύ χειρότερη από το "θα πραγματοποιηθεί ΕΔΕ".

Και εξηγούμαι:

Η ίδια η αστυνομία λέει ότι ΕΝΩ έχει τα βίντεο και τις φωτογραφίες, ΕΝΩ έχει την δυνατότητα (για την ακρίβεια ο αρχηγός της αστυνομίας έχει την αρμοδιότητα και είναι και ο ΜΟΝΟΣ που έχει την πραγματική δυνατότητα) να ταυτοποιήσει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι ΜΑΤατζήδες και σε ποια διμοιρία ανήκουν κι ενώ είναι Η ΜΟΝΗ που έχει την αρμοδιότητα και την δυνατότητα του πειθαρχικού ελέγχου των αστυνομικών, ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ μας πληροφορεί ότι έστειλε την υπόθεση σε άλλο όργανο, στον Συνήγορο του Πολίτη!

Δηλαδή αντί ο αρχηγός της αστυνομίας να βρει τα ονόματα αυτών των τύπων, που τους έχει σε βίντεο να δέρνουν ανηλεώς και να ξεβρακώνουν προσαχθέντα, και να τους επιβάλλει ΑΜΕΣΑ μια ποινή (οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος υπάλληλος με ποινικό αδίκημα σε δημόσια θέα, θα είχε τεθεί ήδη σε αργία την επόμενη μέρα) και να τους στείλει στο πειθαρχικό, παραπέμπει την υπόθεση σε μια Επιτροπή, η οποία μπορεί μόνο να γνωμοδοτήσει ότι διαπράχθηκε ένα αδίκημα και να το ξαναστείλει πίσω στην αστυνομία για να ασκήσει τις πειθαρχικές της αρμοδιότητες!
Δηλαδή, μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα μας!

Ο Συνήγορος του Πολίτη δεν έχει καμία πειθαρχική αρμοδιότητα -επαναλαμβάνω: ΚΑΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ- σε αυτούς τους ΜΑΤΑΤζήδες. 
Δεν έχει καν την δικαιοδοσία να βρει τα ονόματα αυτών των τύπων, αν η ίδια η αστυνομία δεν του τα δώσει. 

Να το κάνω πιο λιανά, ακόμη κι αν ο κ. Αλιβιζάτος αποτανθεί ότι οι συγκεκριμένοι πρέπει να βρεθούν και να αποταχθούν από την αστυνομία, αυτό έχει μόνο γενικά πολιτική ή ηθική αξία. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ, θα πρέπει να γίνει ΕΔΕ και πειθαρχικό της αστυνομίας για να αποταχθούν (ή, εναλλακτικά, να ασκήσει δίωξη κάποιος Εισαγγελέας και να αποταχθούν αν το αποφασίσει ένα δικαστήριο, αν τελεσιδικήσει, πολλά πολλά χρόνια μετά).

Στον Συνήγορο του Πολίτη προτρέπει η αστυνομία και τους πολίτες να πάνε. Ναι, οι πολίτες μπορούν να αποτανθούν στην αρμόδια επιτροπή και να κάνουν τις καταγγελίες τους εκεί, γιατί αν κάνουν τις καταγγελίες τους στην αστυνομία ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΛΑΦΤΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ,
Όμως δεν κατανοεί ο αρχηγός της αστυνομίας ότι το να λέει ότι θα κάνει τις ίδιες ενέργειες με αυτές που προτρέπει τους "απλούς πολίτες" να κάνουν, είναι από γελοίο ως εξοργιστικό;

Αν ο αρχηγός της αστυνομίας παίρνει τον ρόλο του "απλού πολίτη", ενδιαφέρομαι εγώ ως "απλός πολίτης" να πάρω τον ρόλο του αρχηγού της αστυνομίας απέναντι σε αυτή την διμοιρία. Μου τον δίνει; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger