Home » , » Παπά Ράμπο

Παπά Ράμπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 | 12:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Aνήμερα της Πρωτοχρονιάς ιερέας μετά την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας λογομάχησε με μια πιστή και χειροδίκησε σε βάρος της! Σύμφωνα με μαρτυρίες, “αντικείμενο της διένεξης ήταν το… δεύτερο αντίδωρο που πήρε η γυναίκα”!
Τότε ο παπάς τη χαστούκισε, την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε στον τοίχο, τις άρπαξε τα αντίδωρα και να τα πέταξε κάτω! Η κυρία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. “Η συνέχεια της ιστορίας και των καταγγελιών ενώπιον του Μητροπολίτη…”

Γιατί ενώπιον του Μητροπολίτη; Έχουμε άδικη επίθεση και ξυλοδαρμό. Δηλαδή τι θα κάνει ο Μητροπολίτης, που δεν θα κάνει ο δικαστής; Θα τον βάλει να κάνει μετάνοιες; Να πει το Πάτερ ημών; 
Μια ξυριστική και στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Γιατί, δεν θα το πιστέψετε αγαπητό ποίμνιο, αυτό που έκανε ο παπάς είναι εγκληματικότητα. Άντε να ακούω καταδίκη της βίας.

Για τον παπά Ράμπο τι να πω; Χριστιανός! Αν τον διώξουν από την Εκκλησία, θα τον πάρουν στα ΜΑΤ. Αν... Γιατί οι παπάδες συγχωρούνται μεταξύ τους. 
Να δείτε που η γυναίκα θα βγει διαβολάκι της κόλασης.

Και το βρομόξυλο γιατί; Καθώς φαίνεται πήρε 2 αντίδωρα! Πράγμα που συμβαίνει συχνότατα. Κάποιοι πιστοί παίρνουν και γι' αυτούς που δεν μπορούν να πάνε στην Εκκλησία.
Άρρωστοι, ηλικιωμένοι κλπ.

Άλλωστε ο μόνος λόγος - για μένα - να πας στο ναό, είναι το αντίδωρο. Δεν πήραμε φέτος από την κυβέρνηση, το πήραν τράπεζες, βιομήχανοι και εφοπλιστές, είπε η φουκαριάρα να πάρει δυο. Θα χορτάσεις με δυο αντίδωρα; Το παλεύεις...

Φιλάνθρωποι μου εσείς! Καλέ τι καλοί είναι οι παπάδες; Ούτε τον πυρετό τους δε δίνουν! Ούτε αντίδωρο! Γιατί τα αντίδωρα τα βάζουν μετά σε λογαριασμό στην Τράπεζα. Ή τα φυτεύουν, να γίνουν καρβέλια!

Παπά έχω μια απορία: Αν δεν ήταν ηλικιωμένη γυναίκα κι ήταν κάποιο ντούκι δίμετρο με κάτι μπράτσα να! (με το συμπάθιο) θα τον πείραζες; Που να τολμούσες! Κι αν ακόμα σε τσάντιζε, θα άρχιζες τα παπαδίστικα. Δειλέ! Ο φουσκωτός μπορούσε να πάρει όλο το καλάθι με τα αντίδωρα και να 'χει την ευλογία σου! Αλλιώς θα πήγαινες εσύ Νοσοκομείο.

Οποιοδήποτε λόγος και να υπήρχε, το Ταλιμπανιστήρι δεν έπρεπε να απλώσει χέρι. Μιλάμε μετά για το Ισλαμικό κράτος. Ποιο χαλιφάτο; Δεσποτάτο, τους ξεπερνά όλους! Δώσε τους εξουσία και θα αρχίσουν να καίνε μάγισσες. Ίδια και απαράλλακτη νοοτροπία από το Μεσαίωνα.

Για ένα λόγο μόνο θα μπορούσα να δικαιολογήσω τη βία: Αν η πιστή ψήφισε ΝΔ. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, ότι ψήφισε, πήρε: Ξύλο! Και όχι, δεν βγήκε από τον Παράδεισο. Αλλιώς δεν θα μας έλεγαν πως οι διάολοι στην Κόλαση πηδάνε και δέρνουν. Θα έδερναν οι Άγγελοι.
Με το “Μη φοβάσαι” ΦΑΠ! Σφαλιάρα! Κι αντί για κρίνο, θα έδινε μαστίγιο.

Αλλά, αν η Χριστιανή ψήφισε Νέα Δικτατορία (“αν” γιατί δεν το ξέρω), ψήφισε ακριβώς αυτό: Να την δέρνουν! Παπάδες, μπάτσοι, πολιτικοί... Κάθε φασισταριό που έχει ξεσαλώσει.

Να υποθέσω πως με κάτι τέτοια θα προσελκύσει πολλούς νέους πιστούς η Εκκλησία. Μετά σας φταίνε οι πρόσφυγες και οι άθεοι. Αμ τα ξερά σας φταίνε, που είναι μακριά. Κι όχι μόνο να ξυλοκοπούν, να αρπάζουν κιόλας. Διορθωθείτε πρώτα εσείς, παπάδες, κι έπειτα κρίνετε τους άλλους.
Που να πας να εξομολογηθείς σε τέτοιο; Αν για ένα αντίδωρο έκανε αυτό, για μια μικρή αμαρτία θα σε σαπίσει, θα σε στείλει εντατική. Για μοιχεία πχ θα αρχίσει να μαζεύει ξύλα για τη φωτιά! Θα σε κάψει!

Μαλάκες υπάρχουν. Είτε υπάρχει θρησκεία, είτε όχι, υπάρχουν αυτοί που γυαλίζει το μάτι τους. Η θρησκεία όμως κάνει το εξής: Παίρνει αυτούς τους ανισόρροπους, τους βίαιους, χρησιμοποιεί τις “υπηρεσίες” τους για υποταγή και διάσωση των δογμάτων της και τους δικαιολογεί.
Πως είναι οι χούλιγκαν στις ομάδες, οι τραμπούκοι στα κόμματα; Έτσι ακριβώς είναι οι θεούσες στη θρησκεία. Καμία αγάπη δεν υπάρχει σε αυτούς. Μόνο μίσος και φανατίλα! Είναι φασίστες. Κι όταν ο κόσμος καταλάβει τι παίζει με τους φανατικούς, θα σηκωθεί και θα φύγει μαζικά.

Κάθε μέρα χαίρομαι που είμαι άθεος, που απέρριψα τα ψέματα, την υποκρισία, το φανατισμό και τη βία.
Ο κλήρος και οι πιστοί με δικαιώνουν καθημερινά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Ιανουαρίου 2020 στις 5:54 μ.μ.

Τελευταια παραγραφος:καπως ετσι το σκεφτηκαν παρα πολλοί και ας μην ειναι στο χωρο της εξωκοινοβουλευτικης αρ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger