Home » , » Πολύ κοκό και κανένα αυγό.

Πολύ κοκό και κανένα αυγό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 | 6:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Εμείς μένουμε σπίτι και η κυβέρνηση κάνει πάρτι. Μειώνει μισθούς και αποδοχές, ελαστικοποιεί την αγορά εργασίας, εξυπηρετεί τους ημετέρους (διπλασιασμός ΜΕΘ ιδιωτών, δώρα 30 εκ ευρώ για τεστ και παραχώρηση κλειστών κέντρων προσφύγων σε συγγενείς και κολλητούς) και προβάρει το νέο αυταρχικό κράτος. Αφού δεν κατάφερε να ιδιωτικοποιήσει προς όφελός της την ατομική ευθύνη, προσδοκώντας ότι η όποια στραβή με τον κορονοϊό θα μετατραπεί μέσω των ΜΜΕ σε ένα νέο «εσείς φταίτε». Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και “όταν γυρίσω θα τους γαμήσω””

Αχ! Αυτά μας κάνουν κάποιοι ρεφορμιστές και μας παίρνουν τη δόξα.
Λύσσαξαν οι δεξιοί μόλις έγραψε ο Σωτήρης Καψωχάς για τα πολλά στραβά της κυβέρνησης. Απολύσεις ακρίβεια σκάνδαλα κλπ. Μόλις διάβασαν “όταν γυρίσω θα τους γαμήσω” τρελάθηκαν!
Τώρα δεν ασχολούνται πια με τίποτε άλλο! Σκέφτονται μόνο αυτό. Πότε θα τους τον καρφώσει ο Σωτήρης ο Μπήχτης. Τι ανυπομονησία είναι αυτή;

Κι εμείς θυμώνουμε. Νεοδημοκρατικά γίδια τόσο καιρό λέγατε πως θα σας πάρουμε τις γυναίκες. Αν θέλετε λοιπόν να σας πηδήξει κάποιος, αυτοί πρέπει να είμαστε εμείς! Οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο λόγια. Όλο υποσχέσεις. “Πολύ κοκό και κανένα αυγό”.

Ενώ εμείς οι Κομμουνιστές, είμαστε οργανωμένοι. Ακόμα και στον κορονοϊό πηδάμε δεξιούς με απόλυτη ασφάλεια. Και φυσικά εχεμύθεια. Δεν είμαστε Μπογδάνοι, το ξέρετε.

Ακούτε τώρα τι μελέτη κάναμε για τις στάσεις στο σεξ.
Όπως ξέρετε, δεν πρέπει να φιλάτε ή να γλείφετε πισινούς βουλευτών της ΝΔ για ρουσφέτι.
Όμως το Οθωμανικό είναι ασφαλές. Με προφυλακτικό φυσικά για άλλες ασθένειες. Το στόμα είναι από την άλλη μεριά. Μια χαρά. Είστε εθνικιστές και δεν θέλετε;

Το ισπανικό τότε που είναι στην ΕΕ. Δεν θέλετε καθόλου ξένους; Είστε απαιτητικοί. Και φασίστες. Κάτι θα βρούμε όμως. Υπάρχουν 69 στάσεις που ήδη έχουμε μελετήσει επιστημονικά και προχωρούμε. Τώρα είμαστε στη στάση του Μετρό. Μετά θα δούμε τη Στάση Πληρωμών που θα είναι και της μόδας σε λίγο.

Θέλουμε να πούμε, πως εμείς είμαστε οι καλύτεροι. Με πάνω από ένα αιώνα εμπειρία. Όχι να το παινευτούμε, αλλά είμαστε και προικισμένοι, κατάλληλοι για τη δουλειά. Εργάτες με κάτι εργαλεία να! Με το συμπάθιο. Γιατί, μην ξεχνάτε, πως πρέπει να κρατάμε και αποστάσεις. Το μέγεθος λοιπόν μετράει.

Νεοδημοκράτες το να λέτε χυδαία μια τέτοια ανάρτηση ΕΣΕΙΣ ειδικά, είναι πρόκληση.
Κάποιο παλιοτόμαρο, ρατσιστής, είχε πει πως τον κοροναϊό θα τον έφερναν οι πρόσφυγες. Και αυτό είναι απείρως χειρότερο. Ήταν συκοφαντία, όχι απλή υπερβολή.
Επίσης το να υπονοείτε πως φταίμε εμείς, αν κολλήσουμε τον ιό, ξεπερνά κάθε χυδαιότητα.

Μας λέτε πως είμαστε τόσο ανόητοι, που θέλουμε να πεθάνουμε. Εσείς οι εξυπνάκηδες, που μέχρι να κάνει τούμπα ο Κούλης, τρέχατε στην εκκλησιά για να δείξετε δήθεν την πίστη σας! Ποιος προσβάλει χειρότερα λοιπόν; Ιδιαίτερα τη νοημοσύνη;

Υπεύθυνοι για τη μετάδοση του ιού είναι η κυβέρνηση που δεν πήρε τα σωστά μέτρα. Αν πχ έκανε αυτό που έπρεπε, θα είχε τώρα τέτοιο πρόβλημα ο Εχίνος; Πως πέρασαν τόσοι άνθρωποι χωρίς να εξεταστούν; Ποιοι τους άφησαν; ή σκοτιστήκατε γιατί είναι Πομάκοι;

Χυδαίο επίσης είναι να νομίζετε πως ζει ο άλλος με 200 ευρώ και μάλιστα πως πήρε προμήθειες για κάνα τρίμηνο!
Ακόμα και τώρα δεν ξέρετε τι σας γίνεται, αφού δεν κάνετε τεστ.
Άνθρωποι πέθαναν, γιατί άκουσαν τους μαλάκες που ψηφίσατε.
Οπότε καλύτερα σκάστε!

Κάτι άλλο:
Πάμε για νέο Μνημόνιο. Κι εκεί πραγματικά, αν σας πηδήξουμε, να είστε πολύ ευχαριστημένοι. Γιατί ο κόσμος θα απαιτήσει κρεμάλες, να το ξέρετε, προδότες του “ναι”.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger