Home » , » Ο Χρυσοχοϊδης και οι Βαλεντίνοι του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ως μελανοχίτωνες των Κυριάκου, Βορίδη και Αδωνη

Ο Χρυσοχοϊδης και οι Βαλεντίνοι του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ως μελανοχίτωνες των Κυριάκου, Βορίδη και Αδωνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 | 7:46 μ.μ.

Υπόδειγμα στρατευμένης δημοσιογραφίας είναι το άρθρο του που υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στην Κυριακάτικη εφημερίδα που διευθύνει. Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι αυτός ο δημοσιογράφος είναι από τους ελάχιστους που ασκεί μαχητική - αποκαλυπτική δημοσιογραφία και ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Ν.Δ. Γι'' αυτό και δέχεται τόσο αδυσώπητο πόλεμο από το κυβερνητικό κόμμα και τα μιντιακά του φερέφωνα.

"Ο αποκλεισμός της εφημερίδας από την «λίστα Πέτσα» είναι μόνο μία εμφανής κίνηση από όσες έχουν γίνει. Υπάρχουν δεκάδες υπόγειες, οι οποίες εν καιρώ θα αποκαλυφθούν", υπογραμμίζει στο κείμενο του ο Κ. Βαξεβάνης.

Ανεξάρτητα αν κάνει "επιλογή" αποκαλύψεων -είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε- και έχει μετατρέψει την δημοσιογραφική του ομάδα σε επικοινωνιακή δύναμη κρούσης στην τυφλή υποστήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν μπορεί παρά να του αναγνωρίσουμε ότι η πολεμική που ασκεί σε Ν.Δ και ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ είναι εύστοχη χωρίς να χρησιμοποιεί "Αβραμοπουλικό" λεξιλόγιο.

Είναι απόλαυση ας πούμε η αναφορές που κάνει στον "γενίτσαρο" Μ. Χρυσοχοϊδη που κατάντησε "μελανοχίτωνας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τοποθετήθηκε δεξιά του Βορίδη και του Αδωνη, προσπαθώντας μάλιστα να καθιερώσει τη Δεξιά του ’60 ως τον «νόμο και τάξη» που έχει ανάγκη η χώρα. Ο νόμος που κατάφερε μάλιστα να ψηφιστεί στη Βουλή για την αντιμετώπιση/απαγόρευση των διαδηλώσεων, με προβλέψεις αλλά και αυτούσιο το λεκτικό των χουντικών, αποτελεί μνημείο διατράνωσης της ακροδεξιάς πολιτικής της κυβέρνησης και πολιτικού εξευτελισμού του Χρυσοχοΐδη.".

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η εκτροπή είναι μια οικεία πραγματικότητα που εφάπτεται της οικογενειακής ιστορίας, σημειώνει ο Κ. Βαξεβάνης στο κείμενο του το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger