Home » , » Αναβρασμός στον χώρο των εργαζομένων στην δημόσια υγεία

Αναβρασμός στον χώρο των εργαζομένων στην δημόσια υγεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:10 μ.μ.

Και ενώ εξ' αιτίας των κυβερνητικών ευθυνών η πανδημία επελαύνει με τον ΕΟΔΥ σήμερα να ανακοινώνει 346 νέα κρούσματα του νέου ιού, 8 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 77 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, το κυβερνητικό αφήγημα για τα μέτρα που υποτίθεται ότι έχει πάρει ώστε να θωρακίσει το ΕΣΥ καταρρέει.

Τρανταχτές αποδείξεις η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας με την οποία γνωστοποιεί 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη, με αιτήματα που παρά τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές υποσχέσεις έχουν μείνει ανεκπλήρωτα, καθώς και η ανακοίνωση  της Γ,Σ των γιατρών του νοσοκομείου Νίκαιας. 

Οπως μας πληροφορεί με ανάρτησή του ο εργαζόμενος γιατρός σ' αυτό το νοσοκομείο, και  ενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου, .υπό αυτές τις εργασιακές συνθήκες υποστελέχωσης, υποδομών κλπ, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας δηλώνουν ότι αδυνατούν να περιθάλπουν από δω και πέρα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού. Μάλιστα υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και η υπεύθυνη της πτέρυγας Covid-19.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας δηλώνει ότι το νοσοκομείο θα εξακολουθήσει να δέχεται και να νοσηλεύει ασθενείς θετικούς στο ιό, εξαγγέλλει την ενίσχυση του με κλίνες και προσωπικό. συμπληρώνοντας ότι "η παραίτηση του Διευθυντού Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε αποδεκτή και θα συνεχίσει να προΐσταται του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου μας".


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger