Home » , » Ο "Ρουβίκωνας" στην Γιαμαρέλλου

Ο "Ρουβίκωνας" στην Γιαμαρέλλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 | 2:25 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Μια χαρά τα λέει ο Ρουβίκωνας και έκανε πάρα πολύ καλά που είπε τη γνώμη του στο γραφείο της Ελένης Γιαμαρέλλου.

Η Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ» ανέφερε η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

«Τα σημεία και τέρατα που έχουν ειπωθεί από την εν λόγω "επιστήμονα", με θεσμοθετημένη θέση στην ομάδα εργασίας του Κικίλια «για την επιχειρησιακή ετοιμότητα» σε ζητήματα δημόσιας υγείας, όπως ότι ο HIV κολλάει με το σάλιο (βάζοντας το λιθαράκι της στη διαιώνιση του στίγματος των οροθετικών ατόμων), κάτι το οποίο δεν ισχύει, ή ότι «η έννοια του Μυστηρίου (Θεία Ευχαριστία) είναι πάνω από την επιστήμη και την επηρεάζει», μας βάζουν σε σκέψεις κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους "επιστήμονες: που έχουν αναλάβει την προστασία μας»…

Εκείνο όμως που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η αισχρή της δήλωση όσον αφορά τις μετακινήσεις στα ΜΜΜ προκειμένου οι εργαζόμενοι να πάνε στις δουλειές τους. Ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή για «επίρριψη ευθυνών στους πολίτες»

«Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μια καλή άσκηση αυτή.»

Είναι προκλητικότατη γιατί όσοι πάνε στη δουλειά με το λεωφορείο πάνε γιατί είναι μακριά. Γιατί θέλουν να φτάσουν στην ώρα τους κι όχι γιατί δεν θέλουν να περπατήσουν όπως υπονόησε.

«Δε νοείται να δέρνουν κόσμο σε πλατείες αλλά να τον προτρέπουν να πάει στις εκκλησίες. Αυτό το θέατρο του παραλόγου πρέπει να σταματήσει. Η κυβέρνηση και όλοι της οι εκπρόσωποι, είτε είναι "επιστήμονες", είτε είναι δημοσιογράφοι να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για τα σημερινά δρώμενα αλλά και για όσα έπονται».

Οι φασίστες και οι νεοδημοκράτες τσαντίστηκαν με το Ρουβίκωνα. Να μην λένε κουταμάρες και να κοιτάξουν να απολογηθούν για τους ναζί εγκληματίες που κατέβαιναν μαζί στις εθνικιστικές φιέστες. Τώρα βέβαια που ο Μητσοτάκης δίνει το μισό Αιγαίο στο Σουλτάνο τους έφυγε η όρεξη για πόλεμο. Οι σάρισες μπήκαν στους εθνικιστικούς πισινούς. Ποιος τους είπε να ξεβρακώνονται;

Η πλειοψηφία του κόσμου χαιρέτησε τη ενέργεια του Ρουβίκωνα. Όποιος προσβάλει εργαζόμενους, τα θύματα της εγκληματικής πολιτικής της ΝΔ, θα παίρνει απάντηση.

Και να μην ξεχνάμε πως ο Ρουβίκωνας τιμωρείται περισσότερο από τους αστούς δικαστές για μπογιές και χαρτιά από ότι οι φασίστες για δολοφονίες, ληστείες και επιθέσεις…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger