Home » , , » Κούλης Παπαδόπουλος

Κούλης Παπαδόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 | 7:19 μ.μ.


Γράφει ο
mitsos175

Μπάτσοι εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο προκειμένου να συλλάβουν φοιτητές, οι οποίοι ήταν στο χώρο από χθες βράδυ διαμαρτυρόμενοι για τη χούντα του Μητσοτάκη.  

Οι πάνοπλοι Μπαλούρδοι του Χρυσοχουντίδη διώχνουν βίαια δημοσιογράφους για να μην καταγράψουν τα αίσχη τους., Bγάζουν σέλφι με τους "αιχμαλώτους πολέμου" που συλλαμβάνουν, για να έχουν ενθύμιο για τα κατορθώματά τους και τους στοιβάζουν σε αστυνομικές κλούβες στις οποία έχουν τοποθετήσει στο παρμπρίζ τους ναζιστικά σύμβολα.  Ετσι για να μην μένει σε κανέναν αμφιβολία για το ποιόν των "υπερασπιστών των νόμων" 

(Σύμφωνα με το όσα αναγράφονται στο διαδίκτυο οι μπάτσοι χρησιμοποιώντας σαν πρόσχημα ότι δεν τηρούνται οι διατάξεις περί πανδημίας τσουβάλιασαν 92 άτομα, τους φόρεσαν χειροπέδες και τα οδήγησαν στην ΓΑΔΑ.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Μετά απ' αυτή την εξέλιξη υπήρξε πορείας αλληλεγγύης που πραγματοποίησαν περίπου 200 άτομα για τους προσαχθέντες από την κατάληψη του Πολυτεχνείου. 

Χρήστες του twitter μας πληροφορούν ότι μετά το τέλος της πορεία, ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ κάνανε απρόκλητα «ντου» στην πλατεία Εξαρχείων, ξυλοκοπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, και έχουν κάνει αρκετές προσαγωγές.)

 Κι ας επανέλθουμε στην εισβολή μπάτσων στο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Οι φασίστες μόνο έτσι μπαίνουν στο Πολυτεχνείο. Μόνο αν είναι να εισβάλουν. Να που η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Με τα «παιδιά» των χουντικών και των αποστατών στο ρόλο των προδοτών πατεράδων τους.

Πως δεν ήταν και δεξιοί στο Πολυτεχνείο; Ποιοι φονιάδες σκότωναν τον κόσμο, ποιοι δήμιοι τον βασάνιζαν; Φυσικά και ήταν.

Δικτάτορας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο όποιος, όπως ακριβώς ο προηγούμενος φασίστας πραξικοπηματίας, νοιάζεται για την υγεία μας! Ο Παπαδόπουλος μας έβαλε στο γύψο. Ο Μητσοτάκης σε καραντίνα. Ξέροντας τι απέγινε ο εκείνος ο προδότης, εικάζουμε τι θα γίνει με τον καινούριο.

Και οι αλήτες ρουφιάνοι «δημοσιογράφοι» σε ρόλο Ν. Μαστοράκη. Νομίζουν πως θα τρομάξουμε και δε θα πάμε στην πορεία. Από αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Όταν κατέβουν εκατοντάδες χιλιάδες στο δρόμο να δούμε, αν θα κάνουν τον καμπόσο οι πραιτοριανοί.

Έκλεισαν σήμερα τα Δημοτικά γιατί δεν μπορεί να δικαιολογήσουν την απαγόρευση με στοιβαγμένα για ώρες 25 μικρά παιδιά σε αίθουσες 50 τετραγωνικών.

Μια αγωνία που τους έπιασε όμως για την υγεία μας. Όπως ακριβώς ο Παπαδόπουλος. Τι έλεγε η χούντα;

«Ας προσευχηθούμε να μην χρειάζεται ξανά γύψος. Αν χρειάζεται πάντως, θα τον ξαναβάλωμεν».

Κάντε ένα πείραμα. Αντικαταστείτε τη λέξη γύψος με τη λέξη καραντίνα.

Ας προσευχηθούμε να μην χρειάζεται ξανά καραντίνα. Αν χρειάζεται πάντως, θα την ξαναβάλωμεν.

Κι όλα αυτά γιατί

«Οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν εις τον κομμουνισμόν. Βρισκόμαστε ενώπιον ενός ασθενούς ο οποίος βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης». Επί της ΜΕΘ.

Καταπληκτικές ομοιότητες. Δηλαδή αν δεν ήξερα πως είναι κλώνος του Αποστάτη ο Κούλης, θα έλεγα πως είναι υιός του δικτάτορα. Όχι ότι έχει μεγάλη διαφορά. Η Αποστασία έφερε τη χούντα και κάποιοι δεν θέλουν να τα θυμούνται.

Εμείς όμως θυμόμαστε. Και κάνουμε τις συγκρίσεις.

Για να μην κουράζονται τα φερέφωνα να δικαιολογούν τη σημερινή εισβολή των ΜΑΤ να πάρουν τα ανακοινωθέντα της χούντας για το Πολυτεχνείο. Που να καταλάβουν τότε πως θα γιορτάζουμε την πτώση τους χρόνια μετά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger