Home » , » Ο ιός έχει ανοσία σε ψαλμούς και αγιασμούς

Ο ιός έχει ανοσία σε ψαλμούς και αγιασμούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 | 7:09 μ.μ.


 
Γράφει ο mitsos175

Πέθανε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, που ήταν στη δοξολογία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Ξέρετε, εκεί που για κάποιο «περίεργο» λόγο αυξήθηκαν μετά τα κρούσματα. Συλλυπητήρια. Nόσησε και πέθανε από κορονοϊό.

Δεν μπορούμε παρά να πούμε μερικά πραγματάκια.

Εξ αιτίας των παπάδων και της ΝΔ είμαστε σε αυτή την τραγική κατάσταση. Είπαμε, πως αυτά που γίνονται, δεν είναι καραντίνα, είναι πραξικόπημα.

Ο Μητροπολίτης λέγεται πως ήταν από τους λίγους παπάδες που ήταν υπέρ των μέτρων πρόληψης για τον κορονοϊό. Θεωρητικά, γιατί πρακτικά έκανε ότι και οι υπόλοιποι «Ταλιμπάν».

Ήθελε μάλιστα να κάνει λειτουργία «ώστε να μας απαλλάξει ο Θεός από την Επιδημία». Ο ιός όμως μάλλον έχει ανοσία σε ψαλμούς και αγιασμούς. Τόσο καιρό μεταδίδεται στους ναούς, έχει συνηθίσει τα λιβάνια και τις προσευχές.

Κάποια δεξιά troll με θράσος χιλίων ναζί πιθήκων μας κουνάνε το δάκτυλο και μας λένε να μείνουμε σπίτι γιατί «κοιμήθηκε ο Μητροπολίτης». Αφού κόλλησε αυτός «ο άγιος» που «πρόσεχε», φανταστείτε τι θα πάθουμε εμείς οι άθεοι.

Πρώτον ο Μητροπολίτης δεν κοιμήθηκε, δεν πρόκειται να ξυπνήσει.

Δεύτερον, όπως είπαμε, αν κοινωνούσε, πήγαινε στην Εκκλησία κλπ, δεν πρόσεχε καθόλου. Απλά επειδή είναι η ΝΔ κυβέρνηση το παπαδαριό υπακούει και δεν κηρύττει ιερό πόλεμο.

Τρίτον και σπουδαιότερο οι δεξιοί λένε πάλι ψέματα.

«Στις 6 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Λαγκαδά που εκοιμήθη σήμερα, υπερασπιζόταν την Θεία Λειτουργία. Και με δήλωση του τότε στο OPEN τόνιζε ότι στην Θεία Κοινωνία, που είναι κρασί, δεν ζουν οι ιοί.

"Το κρασί όπως ξέρετε έχει οινόπνευμα. Και μέσα στο οινόπνευμα οι ιοί, δεν ζουν" είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος».

Η Θεία Κοινωνία δεν έχει 80% οινόπνευμα που χρειάζεται για καταστραφεί ο ιός. Αυτό το λέγαμε μήνες.

Εμείς δεν θα γλείψουμε ένα κουτάλι, ούτε θα φιλάμε όλοι το ίδιο τζάμι όπως κάνει το ποίμνιο, δηλαδή τα πρόβατα. Ξέρουμε να φυλαγόμαστε. Κι από ιούς κι από φασίστες, που είναι τρις χειρότεροι κι από το χειρότερο ιό.

Φυσικά υπάρχουν πολλές ειρωνικές απαντήσεις που δίνει ο κόσμος στους αλιτήριους χουντόφρονες.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο μακαριστός δεν ήταν κρυφοκομμουνιστής και ότι δε συμμετείχε στη συγκέντρωση στο Εφετείο της Αθήνας»;

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Εφετείου είμαστε μια χαρά. Οι ναζί αρρώστησαν.

Και δεν υπάρχει λόγος να μην τιμήσουμε την Επέτειο σε ανοικτό μέρος, όταν βάζουμε μάσκες και τηρούνται οι αποστάσεις. Πόσο μάλιστα, όταν έχουμε αναβίωση της χούντας των προδοτών συνταγματαρχών

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger