Home » , » Ο φασισμός δεν θα περάσει κι αυτό ο δικτάτορας Μητσοτάκης θα το δει πολύ σύντομα.

Ο φασισμός δεν θα περάσει κι αυτό ο δικτάτορας Μητσοτάκης θα το δει πολύ σύντομα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 | 5:38 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175 

Όταν έλεγα πως έχουμε δικτατορία, πως ο Μητσοτάκης είναι κλασικός φασίστας, κάποιοι θωρούσαν πως υπερβάλλω.

Η ΝΔ θα έχει το τέλος της άλλης εγκληματικής συμμορίας, της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε είναι ίδιοι και απαράλλακτοι. Οι ναζί που χειροκροτούσαν τον Κασίδα, χειροκροτούν τώρα τον Κούλη.

Ολοφάνερα η απαγόρευση των συναθροίσεων και τα υπόλοιπα που κάνουν οι δεξιοί εγκληματίες, δεν έχουν καμία με την Δημόσια Υγεία, την οποία κατέστρεψαν.

Τα Δημοτικά κλείνουν μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί η απαγόρευση της πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου  

Μετά τις 17, σταδιακά, θα μειώσουν τα τεστ, ώστε να πουλήσουν το παραμύθι της δήθεν σωτηρίας. Άλλωστε η χουντική απόφαση του μπάτσου είναι μέχρι τις 18 του Νοέμβρη δείχνοντας ξεκάθαρα το σκοπό τους.

Έχει ήδη αποφασιστεί να ανοίξει η αγορά το Δεκέμβρη, καθώς, αν κλείσουν τα μαγαζιά τα Χριστούγεννα, πολύ απλά δεν θα βρουν άλλα να φάνε τα γαλάζια λαμόγια. Τα κανόνια θα είναι τόσα, που θα γίνει σεισμός 10 ρίχτερ. Δεν θα μείνει μαγαζάκι ανοικτό, οι μικρομεσαίοι θα βάλουν όλοι λουκέτα.

Είναι καθήκον όλων να πέσει αυτή η δικτατορία. Κάνουν χούντα για να κλέβουν ανενόχλητοι. Αυτό ήταν πάντα το κίνητρο, η μάσα. Κι οι προηγούμενοι πραξικοπηματίες αυτό κάνανε: Τρώγανε τον αγλέουρα, το καταπέτασμα.

Γι’ αυτό και τα μπάσταρδα του Παπαδόπουλου αναπολούν τις μάσες, που έκαναν στα επτά χρόνια λεηλασίας. «Η χούντα μοίρασε λεφτά». Πόσες φορές το έχουν πει; Όσες και το «κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά».

Φυσικά μοιράστηκαν λεφτά. Σε ποιους όμως; Σε λίγα καθάρματα. Όπως σήμερα η ΝΔ μοιράζει εκατομμύρια στα κανάλια. Τους άνεργους θα τους αφήσει ακόμα μια φορά χωρίς καμία βοήθεια. Στους άστεγους μάλιστα τα χοιρινά κόβουν και πρόστιμο!

Όταν δεν προσλαμβάνουν γιατρούς και παίρνουν μπάτσους, καταλαβαίνουν όλοι που το πάνε. Τα ίδια ακριβώς -μα ακριβώς- έκαναν κι οι προδότες πραξικοπηματίες.

Αν δεν ήταν το άλλο κάθαρμα, ο Καραμανλής, να τους γλυτώσει από την κρεμάλα, σήμερα τα ναζιστικά αποβράσματα, οι ρουφιάνοι, θα ήταν πιο μαζεμένοι.

Ο φασισμός όμως δεν θα περάσει κι αυτό ο δικτάτορας Μητσοτάκης θα το δει πολύ σύντομα.

Όταν πέσει αυτή η χούντα ο κόσμος θα να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία των απατεώνων. Αυτά που κάνουν, δείχνουν το πανικό τους. Προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία από τους ναζί.

Η ΝΔ είναι η Χρυσή Αυγή. Ούτε σοβαρή, ούτε αστεία. Ο Μητσοτάκης είναι η συνέχεια του Παπαδόπουλου. Άλλωστε ο μπαμπάς του έφερε τη χούντα με την Αποστασία.

Όλοι λοιπόν στην νέα Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σειρά μας να γράψουμε τη δική μας Ιστορία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Νοεμβρίου 2020 στις 2:02 μ.μ.

Θα προτεινα ενημερωση για τον ρολο της ΕΚΤ και ενημερωση σχετικα με την θεση της επιστημονικης-ιατρικης κοινοτητας σχετικα με την αντιμετωπιση του covid-19

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger