Home » , » Ποιος σπέρνει το θάνατο.

Ποιος σπέρνει το θάνατο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 | 4:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Δεν χρειάστηκαν τελικά αναφορά αξιόποινων πράξεων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ή επιστολή στον Εισαγγελέα Α.Π.. Αυτεπάγγελτα. Όποιος σπέρνει τον θάνατο, στη Δικαιοσύνη» έγραψε στο Twitter ο Μπογδάνος για τους ηρωικούς γιατρούς που θέλουν απλά να τιμήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πολύ καλά λοιπόν. Αυτεπάγγελτη δίωξη στο Μητσοτάκη και τους υπόλοιπους της ΝΔ, γιατί σπέρνουν το θάνατο.

Πιο αναλυτικά:

Δεν πήραν κανένα μέτρο για την Ενίσχυση του ΕΣΥ με αποτέλεσμα την αύξηση των θανάτων όχι μόνο από κορονοϊό, αλλά κι από άλλες ασθένειες ανθρώπων που δεν χειρουργούνται.

Άνοιξαν τον Τουρισμό χωρίς να κάνουν τα απαραίτητα προληπτικά τεστ σύμφωνα με ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη, υπουργού της κυβέρνησης αλλά και του ιδίου του Μητσοτάκη που παραδέχθηκε κυνικά στη Βουλή πως, αν έκαναν τεστ, θα έρχονταν λιγότεροι τουρίστες! Επιπλέον απόδειξη ο αριθμός των ημερησίων κρουσμάτων πριν και μετά το άνοιγμα του τουρισμού. Από τα 23 κρούσματα ημερησίως την 1η Ιουλίου, στα 207 την 1η Σεπτεμβρίου.

Άνοιξαν τα σχολεία χωρίς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των μαθητών. Έτσι από τα 180 κρούσματα την ημέρα στις 14 Σεπτεμβρίου εκτοξευτήκαμε στα 3316. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 69675 ενώ οι θάνατοι ξεπέρασαν τους 1.000 (1.019). Μάλιστα μέχρι σήμερα που ανακοίνωσαν ότι κλείνουν ήταν ανοιχτά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.   

Δεν πήραν κανένα μέτρο για τη μετακίνηση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Επίσης οι άθλιες εργασιακές συνθήκες που επέβαλλαν με την πολιτική τους οδήγησαν σε έξαρση της επιδημίας κυρίως στα εργοστάσια και μεγάλες επιχειρήσεις, όπου οι εργαζόμενοι δουλεύουν σε απάνθρωπες συνθήκες υπό το φόβο της απόλυσης.

Άραγε οι εισαγγελείς να πράξουν τα δέοντα; Θα ζητήσουν την ποινική δίωξη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης η οποία σκορπά το θάνατο;

Εμείς χειροκροτούμε τους ιατρούς που αγωνίζονται καθημερινά κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε αυτοί είναι οι επιστήμονες κι όχι κάποιοι δεξιοί ψάλτες ή μαϊντανοί που παριστάνουν τους λοιμωξιολόγους.

Το ακούσαμε κι αυτό: Ανησυχούν οι χουντικοί για την υγεία των Κομμουνιστών! Να μη φοβούνται καθόλου. Θα διαδηλώσουμε, δε θα γλείψουμε ένα και μοναδικό κουτάλι, ώστε να κολλήσουμε.

Άλλωστε οι περισσότεροι γνωστοί με κορονοϊό είναι της ΝΔ. Το κήρυγμα λοιπόν στο κόμμα τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger