Home » , » Τρομοκρατία είναι ...

Τρομοκρατία είναι ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 | 11:21 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Τώρα, που το κράτος δολοφονεί τον απεργό πείνας, ας μιλήσουμε για τρομοκρατία, στους μικρόνοες υπηκόους που αναπαράγουν την κυβερνητική προπαγάνδα. 

Τρομοκρατία είναι η έλλειψη ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, η έλλειψη ΜΕΘ, και η ακύρωση 80% των χειρουργείων, εν μέσω πανδημίας. 

Τρομοκρατία είναι, τα νομοσχέδια που σωρηδόν ψηφίζονται, σε περίοδο εγκλεισμού, για την ισοπέδωση της Παιδείας και επιβάλλουν την μπατσοκρατία σε χώρους που θα έπρεπε να είναι φυτώρια κριτικής σκέψης και πνευματικής ανάπτυξης. 

Τρομοκρατία είναι, η ανεργία και η εργασιακή εκμετάλλευση που έχουν εκτιναχτεί, με τις γνωστές τραγικές συνέπειες στην καθημερινότητα και στην ψυχική υγεία. 

Τρομοκρατία είναι, η συγκάλυψη σκανδάλων παιδοβιασμών και οι κουμπαριές με πρεζέμπορους. 

Τρομοκρατία είναι, ο αυταρχισμός και η βάρβαρη καταστολή με την οπαία αντιμετωπίζεται κάθε αγωνιστική λαϊκά κινητοποίηση. 

Τρομοκρατία είναι η παντελής έλλειψη ισονομίας, η καταπάτηση των δικαιωμάτων, ο σφετερισμός της εξουσίας, και η υπέρμετρη αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζεται ο λαός. 

Και όλες τούτες οι μορφές τρομοκρατίας, φέρνουν την κυβερνητική τους υπογραφή. 

 Υ.Γ. Κι όταν η αγγελία της δολοφονίας του φανεί τότε, απ' τη παγκόσμια κατακραυγή, ο φόβος θ' αλλάξει στρατόπεδο . Γιατί '"Μας φοβούνται, αγάπη μου, και όταν μας σκοτώνουν, νεκρούς, μας φοβούνται πιο πολύ".

Υ.Γ 2. Το παρακάτω κειμενάκι, που προσυπογράφω με όλη μου τη ψυχή αλίευσα απ' το διαδύκτιο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger