Home » , , » Ρεπορτάζ για Pulitzer, της ΕΡΤ

Ρεπορτάζ για Pulitzer, της ΕΡΤ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 | 9:19 μ.μ.

Πριν λίγες μέρες, όταν το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης μας εμφάνισε τον Υπεύθυνο Οργάνωσης ΔΑΠ Αθήνας σαν απλό φοιτητή που τυχαίνει να μιλά υπέρ του νομοσχεδίου Κεραμέως, το οποίο έχει βγάλει στους δρόμους όλη την εκπαιδευτική κοινότητα είχαμε κάνει μια ανάρτηση με τον σκωπτικό τίτλο "Πώς και ο Ζούλας ξέχασε τον Καλαμπόκα;". 

Σήμερα, πραγματικά δεν ξέρουμε αν μπορούμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο, απ' ότι αναγράφει χρήστης του f/b, ο οποίος αναφέρει άλλο ένα σημερινό σχετικό περιστατικό.

Αντιγράφουμε: 

Σε ένα ακόμα ρεπορτάζ για Pulitzer, η ΕΡΤ που μεταδίδει ειδήσεις με "ραβασάκια" στους παραγωγούς, καλεί έναν ακόμα "τυχαίο" φοιτητή να μιλήσει για την ψήφιση του (αντι-)εκπαιδευτικού νομοσχεδίου. Ο φοιτητής εγκωμιάζει το νομοσχέδιο, τραυλίζει κάτι για μπαχαλάκηδες και ομνύει στο όνομα της τάξης και ηθικής που θα αποκατασταθεί με τις ορδές των αστυνομικών στα πανεπιστήμια.

Μια εξίσου "τυχαία" αναζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα, αποδεικνύει ότι ο "τυχαίος" φοιτητής είναι "κατά τύχη" υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Παν. Μακεδονίας. 

ΠΑΡΤΥ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger