Home » , » Ας τρολάρουμε λοιπόν. Γόνιμοι παπάδες.

Ας τρολάρουμε λοιπόν. Γόνιμοι παπάδες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 | 1:29 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κακέ μου λογοκριτή, αν νομίζεις, πως θα μας τρομάξεις για να σωπάσουμε, είσαι πολύ γελασμένος. Δεν ξέρεις καθόλου τους Κομμουνιστές. Πολεμήσαμε στρατούς εισβολής, δικτάτορες, δήμιους, ρουφιάνους, παρακρατικούς, μπάτσους, κάθε εκμεταλλευτή και τα τσουτσέκια του.

Και τώρα που θριαμβεύουμε εις βάρος του παπαδαριού, ενός από τους χειρότερους εχθρούς της Ανθρωπότητας, δε θα μιλήσουμε; Μωρέ θα το κάψουμε! Μουσική θα βάλουμε, αυτή του Σατανά. Εντάξει, όχι αυτή, γιατί πάει συνήθως μαζί με κάτι χρυσαλήτες σατανιστές, που το παίζουν θεούσες.

Θα βάλουμε λοιπόν χριστιανικά τραγούδια. Το «εδώ παπάς, εκεί παπάς», την «παπαδιά»…

«Βρε παπαδιά, βρε παπαδιά

Μην μαστουριάζεις τον παπά…»

Πες του να κάνετε παιδιά, να δεις πως τρέχετε μετά.


Μαζεύτηκαν να μιλήσουν για τη γονιμότητα οι παπάδες. Όχι αυτοί που έχουν παπαδιές, οι άλλοι, που δεν πάνε καν με γυναίκες!

«Δεν φαίνεται σαν τρολιά ότι το 99% των ομιλητών σε συνέδριο για την "ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ" είναι άτεκνοι»; Ας τρολάρουμε λοιπόν.

Φυσικά και οι άτεκνοι θα πουν «θέλουμε παιδιά». Όσοι είναι γονείς, δε θέλουν άλλα.

Στο κάτω – κάτω που ξέρουμε πως ο κάθε Μητροπολίτης δεν έχει μια ντουζίνα παιδιά; Επειδή δεν παντρεύτηκε, δε σημαίνει πως δεν έχει κι απογόνους.

Πάπας Βοργίας. Μόνο από την επίσημη ερωμένη του είχε τέσσερα μπάσταρδα! Κι έκανε όργια με κάθε ευκαιρία. Εντελώς διεφθαρμένος, μεγάλο καθίκι, αλλά «άξιος – άξιος»!

Μας λένε οι παπάδες να κάνουμε παιδιά. Οκ, θέλω να κάνω παιδιά, μάλιστα πολλά, μια πόλη ολόκληρη, μεγαλούπολη! Τα μεγαλώνουν οι παπάδες; Γιατί δεν έχω να περάσω εγώ το μήνα, όχι παιδί που έχει μεγαλύτερες ανάγκες από μένα.

«Μείνε μαζί μου έγκυος

είμαι πολύ φερέγγυος»... Αλλά άφραγκος!

Χώρια ο Μεσαίωνας: Δουλειά της γυναίκας είναι να κάνει παιδιά. Αν δεν καεί ως μάγισσα. Δουλειά του άντρα να είναι σκλάβος στο φεουδάρχη, το αφεντικό, να θρέφει μαζί με την εργαζόμενη σύζυγο κηφήνες, δηλαδή πολιτικούς, παπάδες κι άλλα παλιοτόμαρα.

Παπάδες, θα σας πάρει τη δουλειά ο Κομφούκιος. Είδα χθες την Κινέζικη ταινία, δεν είχε πολλά εφέ, όπως θα ήθελα, αλλά εκεί που γέλασα ήταν όταν είπε σ’ ένα στρατηγό «τράβα ψόφα εσύ», γιατί ήθελε να σκοτώσει ένα σκλάβο για να τιμήσει τον πεθαμένο φίλο του.

Δώστε το παράδειγμα, να μην σας τη λέμε εμείς οι Κομμουνιστές. Αφού θέλετε παιδιά, αφήστε τους άλλους ήσυχους, κι αρχίστε τη συνουσία. Με γυναίκες αυτή φορά εντάξει; Πηγαίνετε να πηδηχτείτε επιτέλους, να αυξηθούν κι οι φορολογούμενοι. Γι αυτό κόπτονται, για τον παρά.

Α! κι η γυναίκα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Και να παίρνει αντισυλληπτικά. Χωνέψτε το. Δε σας πέφτει λόγος.

Γκαστρωθείτε εσείς παπάδες. Αδύνατο; Μιλάω για θαύμα. Προσευχηθείτε στο Θεό και μυρίστε κρίνους. Βαθιά εισπνοή. Με την Παναγία πάντως έπιασε. Εκτός, αν δεν πιστεύετε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger